reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
mam wrodzoną wadę macicy, o czym nie wiedziałam wcześniej..
..ale na razie wszystko ok i mam zamiar tak trzymać, choćbym miała leżeć do samego maja :)))

ps. a zauważyłyście że włosy i paznokcie rosną szybciej? ;)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Niestety te na nogach też:wściekła/y:
Ja wziełam się za zapuszczanie ale pewnie pok koniec ciąży tradycyjnie obetne;-)

Witam wszystkie Majóweczki. Z przyjemnością oświadczam iż dziś została oficjalnie potwierdzona moja ciąża, termin 10.maj.2011. Widziałam dziś moje małe dzieciątko, które mierzy sobie 4,3 milimetra. pozdrawiam

hehe oj na nogach to tak....:baffled:
ja to nie gole jak nie musze nigdzie wyjsc bo mi sie nie chce :-p

kurde dzisiaj juz wymiotowalam:baffled: oby ta ciaza nie byla tak upierdliwa jak poprzednia....:sorry2: sleczalam nad wc codziennie:wściekła/y:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Niestety te na nogach też:wściekła/y:
Ja wziełam się za zapuszczanie ale pewnie pok koniec ciąży tradycyjnie obetne;-)

Poziomki - zapuszczasz na nogach??!!??

Nie wiem, jak włosy, ale paznokcie rzeczywiście jakoś chyba szybciej rosną... dziwne, bo w sumie to "budulec" powinien być spożytkowany na Maleńswo, a nie na nasze włosy, czy paznokcie... (?)

żartowałam, oczywiście ;)

Karolcia85 - gratuluję :)!

Dziewczyny która z was ma jeszcze termin na 10 maja???? Ja test robiłam tylko jeden 6 września w poniedziałek i wyszedł pozytywny, nie chciało mi się wierzyć bo staraliśmy się 1,5 roku a później przerwaliśmy nasze starania ze względu na wyjazd. Po teście zrobiłam sobie termin u gina na dziś i zobaczyłam moją małą kropeczkę, choć miałam obawy że nie będzie jeszcze nic nic widać, a tu proszę....
Mam do was prośbę, nie wiem jak zrobić suwaczek...
Pozdrawiam

Karolka WELKAMY!!!!
Ja jak narazie (do wtorku) mam na 10 termin więc jest nas 2
Suwaczek
1 Ustawienia
2edytuj sygnature
2i wklejamyBB kod

Lepidoptera hahahahahahahahahaha

cześć dziewczyny :) ja tak sentymentalnie, bo rok temu dołączyłam do majówek 2010 :) drugiego dziecia planujemy na 2012 - kto wie, może się uda w maju ;) pewnie jeszcze o tym nie myślicie, ale ja bardzo żałuję, że nie miałam okazji przeczytać tego artykułu o karmieniu piersią Doradca laktacyjny obala mity związane z karmieniem piersią - Pierś to nie smoczek / Karmienie / Kołyska (niemowlę 0-3 miesiące) / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl. pomogłoby mi to uniknąc wielu stresów i wątpliwości. gorąco polecam wszystkim zainteresowanym tematem. zdrówka dla waszych maluszków :*

reklama
Karolka, ja też gratuluję!!

Poziomki - dzięki :))

ale dzisiaj ładna pogoda..otworzyłam balkon i mam prawie jak na spacerze :) od razu lepiej :)))

Do góry