reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Czesc laseczki

Basiekk - dzis na obiad byla wolowinka z jarzynkami ....ze sloiczka, i zupka dyniowa ..z zamrazarki. Ale jutro bedzie Twoj obiadek :-) udko juz upieczone, do tego brokul i ziemniaczki gotowane. Zrobilam tez gar wypasionego rosolu - i chyba zamroze dwa kubuelki, zeby taka baza byla do zupek pod reka. I co wyczarowals dzisiaj ??

Madzik - super, oby tak dalej! mysle, ze maly juz sie troszke zahartowal ;))

Jolek - jeeeeee, nie wiedzialam, ze ten upadek taki konkrenty.. biedny Igus :(( buziaczki :**

Karolka
- fajnie, ze dentysta zaliczony, boli jeszcze? Powodenia z praca! wiem, jak ciezko jest ..

Ypra - tez mi sie zdarza :) a taki np odkurzacz to 'dojezdzam' regularnie :))

Bubbles - wspanialy weekendzik! macie chyba calkiem fajna grupe osob w swoim otoczeniu ? :))
Twoj Brat to musi byc mega przystojniacha i w ogole fajny:-D:-D:-D
pokazesz nam go, pokazesz??!!!!

Polka wstala dzisiaj o 9.27 :)) wiec nie moge narzekac, troche odpoczelam w koncu, mimo pobudek, ale za to w dzien nie spala w ogole!!
Byla dzisiaj pierwszy raz w przedszkolu :) po kolezanke ;) podobalo jej sie!

Ostatnia edycja:
reklama
Karolka no to brawa dla Oskiego,że taki dreptacz z niego. u nas Igi z tym dreptaniem to tylko na krótkich dystansach, ale jak wózka nie ma to rączki bo inaczej płacz:/
Mam nadzieję,że u dentysty bezboleśnie było? :)
Smrodek nie dotarł, bynajmniej ja nie czułam. Rozmawiałam dziś z sąsiadką to ponoć ta kobieta ze dwa tygodnie tam leżała :baffled:
Trzymam kciuki za pracę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Styna oj współczuje i Tobie i Nadii...zdrówka kochane.

Jaipur a jak u Was apetycik wrócił Olusiowi??

Futrzaczku a Ty zaspałaś dzisiaj :p

Ypra Ty to może już na dziś usiądź i nic nie dotykaj :-p

Maja niestety dość poważnie to wyglądało, dlatego szpital i RTG głowy było zaliczone. Całe szczęście tylko strachu się najedliśmy.
Zupka dyniowa nigdy nie jadłam a ostatnio to co siostra u mnie była to szwagier mi ugotował...mmmmmmm pychotka do tego migdały pokrojone i parmezan...mniam :)
U mnie Igi standardowo wstał o 9:05 i nakrył rodziców na igraszkach :zawstydzona/y:

Joluś- hi hi dokładnie :) kurcze to ja też jakoś zgapiłam ten upadek Igiego :eek::baffled: dobrze że wszytsko w porządku :*
Maja- a w czym sobie mrozisz takie mniejsze porcje ? masz coś specjalnego ? fajnie że Mai podobało się w przedszkolu :)))
Ypra- ojj nic się nie martw :* czasami zdarza się taki do **** dzień ;-) ale jutro będzie nowy lepszy! :)
Karolka- dobrze że dentysta zaliczony :) a co do roboty to rzeczywiście jak masz możliwość to osobiście to dobry pomysł :)

dzieciaczki już w łóżkach , ojj szaleństw dzisiaj było co nie miara , m.in zbudowaliśmy z krzeseł tunel pod którym przechodzili ( kiedyś tak bawiłam się z moimi siostrami i teraz sprzedałam to im ;)) ) oczywiście tunel jak to tunel był ciemny czyli wszelkie koce poszły w ruch.
w niedziele mamy roczek mojej Hanulki :)) fajniutko
a jutro najpierw gumolep bo mamy dwa kapcie i zmiana opon a potem ginek a reszta dnia hmmm :))

Futrzaczku bo ten upadek ze schodów był w tym czasie co ja znikłam na jakiś czas. Pamiętasz pisałąś do mnie smska a ja Ci pisałam że dołek i że Igi mi ze schodów spadł.
To Hanula już roczek kończy???Szybko ten czas leci!
To jutro co gumolep u ginka :-p:-D

Wiesz co kotek nie chce mi się grzebać w smskach ale pisałaś na pewno że nie masz humorku że dołek ale nie wspomniałaś chyba dlaczego... zresztą nie ważne ... najważniejsze że wszystko jest dobrze :*

ha ha a z ginkiem można tak to ująć :-D tableteczki mi dalej przepisze

Po dentysie juz nie boli ale mam lekarstwo zalozone i musze tak do 7 grudnia latac. Ja od kiedy chodze tu do dentysty -polki zreszta- to sie nie boje i mam w koncu naprawde porzadnie zeby zrobione, no ale tu calkiem inaczej do wszystkigo podchodza :tak:

Wlasnie zalalam 5 kg buraczkow zalewa jutro popakuje w sloiki i na zime beda super.

Futrzaczku podziwiam Cie z tym cwiczeniem, mi M kupil Orbitrek i poki co to wchodze na niego raz w tygodniu na 5 minut bo nie moge sie zebrac, mozecie mnie prosze w d... kopnac :eek:

Karolka-a mogę Cię kopnąć mogę ! :tak: jak na 5 minut to lepiej w ogóle nie wchodź bo i tak efektów zero , jeśli już wchodzisz to minimum na 45 min w tempie treningowym.

ok ja mykam na " horror " ;) zajrzę po 22.30 :-p

Karolka kopa w doopsko wysyłam :p Podeślij orbiterek skoro nie korzystasz :tak:
Buraczki też miałam zamiar robić,ale któregoś razu robiłam na surówkę i spakowałam dwa słoiki i mi się otworzyły więc nie podeszłam do większej ilości:/

Futrzaczku to było ponad dwa miechy temu więc masz pewnie wykasowane. :p

Karolka daje kopa z miłą chęcią :-p Pamiętam jak miałam orbitreka i wchodziłam codziennie na 20 min. plus parę innych ćwiczeń, to i kondycja była lepsza i kg spadały, więc polecam :-)
Niczego już nie zepsułam :-D Odebraliśmy wykładzinę do pokoju Krzysia, taką z domkami i ulicami. Liczę, że będzie świetnie się bawił. Póki co stoi na balkonie, może jutro uda się rozłożyć. Wracając zahaczyliśmy o balon tzn. podziwialiśmy wieczorną W-wę ze 120 m, polecam. Ponoć ten balon ma być koło stadionu ok.3 lata, więc akurat nasze pociechy podrosną i będzie frajda dla całej rodziny.

reklama
Karolka hahahah to tempo cwiczen wszelakich podobne do mojego widze ;-) takim jak my to sa potrzebne duze kopniaki!:-D

Jolus i nic nam nie napisalas.. a na pewno tak sie martwilas, strachu najadlas.. przykro mi kochana :* dobrze, ze nic powaznego z tego nie wyszlo.

Futrzaczku hej fitness lady :-) a w takich oto pojemniczkach z Aventu mroze glownie Pojemniki na pokarm | MamaBebe.pl , no a wieksze porcje to w kubelkach po serku twarogowym np.

Do góry