reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Ja jestem! ale teraz to juz pewnie wszystkie spia :-p
Znowu zre te szarlotke... malo, ze stara, to jeszcze gruba bede/jestem... :-D

Ach! pragne pochwalic moich zuchow :) zaplakali przy wkluciu i bali sie przed wkluciem, ale juz po chwili wybierali naklejki i potem dumni i bladzi prezentowali naklejeczki.
Kochane moje stworki! :)

Ostatnia edycja:
Bubbles dobrze ze tak gladko poszlo u nad by naklejki nie pomogly:confused:

Musze sie pochwalic mama mi zrobila pierogi na swieta i kapusty jedna z grochem druga z grzybami no i zapas klusek slaskich. Bedziemy zajadac chociaz ja juz 4 kg przytylam a wcale duzo nie jem:eek:

Witajcie laseczki :-)

Jutro raczej mnie nie będzie , biorę urlop bo muszę kilka spraw załatwić, takich urzędowych więc nic ciekawego.
Marti mówi o sobie LALUNIA od kilku dni, ale tak śmiesznie to brzmi w jej ustach:-D.

Bubbles super, ze Twoje zuchy tak dzielnie się na szczepieniu spisały. Ale mam chętkę na Twoja szarlottę, zabiorę się z Mają i u Ciebie jestem.

Majeczko Marti obiadek smakował zjadła całe udko, ziemniaczka jednego i pół brokuła <dużego>, nie żartuje, brokuł to Ona uwielbia. Popieram pomysł Bubbles, pomyśl o tym blogu, jak lubię Twoje przepisy, jak tylko kupię dynie i cukinie robię Twoją potrawkę. Mam nadzieję, że tatuś Polci przyjedzie na święta prawda?

Futrzaku smutna historia, przykro mi :(. Mam nadzieję, że Szymcio dzisiaj już lepiej.

Uciekam:)

O jak pusto...
Maju dziewczyny maja racje powinnas zalozyc bloga to wszystki na tym skorzystamy hihi :blink:

Bubbles super ze chlopcy tak to wytrzymali, u nas jest jakos inaczej ze szczepieniami- Oski dostal jakies cztery a teraz nastepne doipero za jakies cztery lata :sorry2:

U nas dzis przymrozek i mgla az sie z domu nie chce wychodzic, ale trzeba bo dzis jedziemy ogladac kolejne auto dla mamuski bo wczorajsze okazalo sie kompletna klapa :baffled:

Milego dnia dziewuszki...

Dzien doberek przy kawie :)

Majunia ja mialam na mysli bloga ze wszystkim co pichcisz, nie tylko dla Polci. Bede Cie namawiac na zalozenie takowego :)

Basiek czekam zatem na ten lot! Och, moglby nas ktos odwiedzic, naprawde! :)

Stynka, to pozazdroscic, w ubieglym roku tez mialam takie zapasy swiateczne jak byla tu Mamuska moja przez 2 tyg. W tym roku spodziewam sie za tydzien brata i po cichutku torebki z grzybami od Mamuski i bede dzialac sobie wieczorami ;)
A kg sie tak bardzo nie przejmuj, kiedys zrzucisz :-)

Futrzaczku Kochana, jaka Ty dzielna jestes i cwiczysz juz miesiac! Gratuluje i pochwal sie efektami!

Karolka u nas tez mgla! :szok:

Zmykam na sniadanko, salatka grecka, mniam! :-D

Ostatnia edycja:
Hejka :-)

Dziś ładnie ale zaś mroźno więc posiedzimy w domku raczej. Szymcio wstał o 6 jak zwykle ale Filiska udało się ululać i w ten sposób mamcia w łóżku pobyczyła się jeszcze trochę , potem zabawy prze różne poprzez ciepło - zimno , granie piłką miekką , ćwiczenia sprawnościowe, taniec i takie tam hehe :-) Dobiła godz prawie 11 więc Filiś poszedł na drzemkę , Szymcio pograł sobie w gry na kompie a mamuśka poćwiczyła i posprzątała. A za chwilkę biorę się za pulpeciki z przepisu Majuni :* i może jakieś ciacho :)) wczoraj piekliśmy maślaczki ale takie twarde mi wyszły że szok he he he , nic trening czyni mistrza!:)))

Bubbles- a dziękuje dziękuje :* wyniki to 3 cm w brzuchu i talii , 2cm w biodrach , i po 1cm w piersiach udach i łydkach ;-)
Majunia- dla dziadka
[*]
Karolka- oby dziś z autkiem poszło lepiej :))
Basiekk- ha ha to Lalunia kochana się ucieszy jutro mając w domciu mamę szybciej niż zwykle :))
Styna- kochana ta Twoja mamusia :* :) a jak się czujecie ???

a gdzie reszta babebczek ????

Edit: ratunku!!! nie mam kaszy jaglanej do pulpecików!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry