reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

ojej ... co za wieści... mam nadzieję ze z Gosia poziomek wszystko dobrze !!!! kurde sie porobiło :-(
futrzaczku teraz Ci się nie dziwię dlaczego drozsze wybrałaś :-) ale ja mam pocieszenie o tyle że Emce już to samo przedszkole co teraz ma Vi będzie przysługiwać za darmo :-) więc dzielę sobie koszty na 2 :-p i mi lżej heheh
futrzaczku ja moge Ci dac przepis na biszkopt bo kremy to robię często różne :-)
basiekk ja mam ebooka :-)
persefona temat nie w moim guscie : / ale mam nadzieje że Ci pójdzie łatwo :-)

reklama
Witam szybko, jeszcze nie odcieli netu więc pewnie zrobią to jutro rano. Ja dzisiaj byłam na dwa razy w pracy rano do 14 i od 17:30 do 20:30. Padam na pyszczek więc mykam do łóżka. Zdrówka dla wszystkich postaram się zerkać z komórki ale nie cierpię tej mobilnej wersji bb.

Hej laski moje:-)

Nawet słonecznie u nas choć zimno, brr jak jechałam do pracy tylko 6 stopni, a że jestem dzisiaj w spódniczce to trochę mi nożynki zmarzły:rofl2:, ale włączyłam sobie ogrzewanie w aucie i już było ciepło. U nas ok, mała zdrowieje. Dzisiaj już na spacer wyjdą, bo pogoda ładna.
Praktykantki na szczęście dzisiaj nie ma. Jest z moją koleżanką. I dobrze:-), choć nadal jestem miła i wszystko tłumaczę, ale jak jej nie ma to mogę sobie spokojnie do Was zajrzeć i wyrabiam się z robotą.

Futrzaczku jak jest Twój mąż to, aż miło Ciebie czytać:-), Twoje posty są pełne optymizmu.
Ypra kciukasy za wizyty zaciskam:-)
Madzik na pewno wyzdrowiejecie, a Ty odpoczywaj jak Juli śpi:-)
Kamcia dobrze, ze chociaż do Ciebie ebook doszedł.
Joluś dziękujemy za wieści od Poziomek. Współczuję bidulce stresu. Mam nadzieję, że wszystko się skończy dobrze.
A Marzenka znów nam zniknęła. Zaraza jedna, wyjechała na wczasy i już nie chce jej się wejść do nas i słówka skrobnąć. Słyszysz Marzena??:-)

Udanego dnia:)

Hejka :-)

stukam się kawusią :tak: dziś był mega przymrozek , autko trzeba było skrobać ale ja nie skrobałam tylko polałam wodą :-p;-)

a tak to nic nowego :-p dziś dzień zakupowy . :-)
a jutro okaże się ile mąż zarobił na tym " wygnaniu " a po jutrze egzamin. Proszę trzymać kciuki za mego lubego :tak:

edit: uciekam bo gadzik wstał , ale słyszę że nie w humorze ... ;/ buziaki do później :*

Ostatnia edycja:
Hejka. U nas właśnie słońce wychodzi bo tak to od rana pada. Igor widzi mokre okna i biega z ręcznikiem i płynem do szyb myć chce :-D

Futrzaczku
mój wczoraj a twój dzisiaj wstał nie w humorze:/

Basiekk cieszę się,że Wy już zdrowi.
Marzena, Matusia, Agacio, Gag... Jolka, Milla też tylko na chwilę się odezwały:/ Ciekawe co z Karolką, Paulą, Sylwią, Młodą i piękną, Haribo też już dla na czasu nie ma.

Witam się, żeby czasem Jolcia nie dopisała mnie do swojej listy hehe

U nas wczoraj pracowicie - robiłam dżemik z dyni i jabłek - mniam. A dziś powtórka z rozrywki, z reszty jabłek zrobię mus do jabłecznika - na zimę jak znalazł :)

Witam jeszcze mam net czyżby zapomnieli wyłączyć w sumie od dzisiaj to już na czarno bo umowa wygasła. Założę się że jak włączę jakiś film to od razu wyłączą. U nas zęby idą kupy rzadkie od wczoraj lecą. Wybrałyśmy sie na jedną pocztę odebrać avizo, na drugą wysłac paczki (tutaj nie mopżna tego załatwic na jednej tylko w dwóch innych aby było śmieszniej są na przeciwległych końcach miasta) no i po chleb. Okazało się że wypad na godzinę bez pieluchy i chusteczek to był głupi pomysł i juz na pierwszej poczcie Nadia narobiła i trzeba było ze śmierdziuchem do sklepu po pieluchy lecieć:wściekła/y: Jak bym wzieła to pewnie by nie zrobiła.
Miłego dnia życzę i zdrówka.
Jolek u nas jest troszkę inaczej Nadia jak widzi czyste okno odrazu leci je pomazać.

Dobra lecę prasować bo jakoś samo się nie chce a dzieć już spodni nie ma. Nie kumam jak ona może tak szybko je brudzić.

Styna to dziwnie z tą pocztą macie. Oby Nadii szybko wylazły te zębiska. u nas też się chyba coś zaczyna,bo młody strasznie łapska pcha do buzi,ale wczoraj zaglądałam i nie widzę żadnej wykluwającej się piątki:/
Igor do tej poty też brudził, jeszcze nie zdążyłam dobrze odejść, a od piątku pomaga mi przy myciu:)

Lepi wredoto nie dopiszę nie dopiszę:-p

Obejrzałam sobie kolejny odcinek lekarzy na TVNplayer, młody właśnie wstał i idziemy obiad kombinować. Pogoda u nas koszmarna.Pięć minut słońca i godzina ulewy. Na pewno z domu dziś nie wyjdziemy :crazy:

reklama
nom Marzena do nas nie zaglada ale na Fb to tak :-p hihih ;-)
futrzaczku u mnie Vi nie w humorku dzisiaj.. od rana była nie teges , w szkole nie chciała sie ubrac nie chciała wyjśc nie chciała zabrac prac do domu nie chciała wsiąść do auta :/ wszystko na nie ..
zastanawiam się czy ją na balet dzisiaj zabrac bo jak tam będzie taka niechętna do wszystkiego to ja dziękuje jej pilnować i się denerwować :/
styna u nas to samo :-D jak tylko zobacza czyste okna to zaraz już są pomazane :sorry:

lece bo się spóźnię :-)

Do góry