reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Nadrobiłam...

Styna biedna Nadia jakoś ostatnio nie ma szczęścia stokroteczka nasza mała.
Jaka monotonia, raczej akcja "baby2" :-D Trzymam kciuki &&&&&&&&
Zmieniacie operatora internetowego? Czekamy Tu na Ciebie:)

Basiekk cieszę się ,że czujecie się z Marti lepiej.
Kobito działaj, jeśli czujesz że działalność to jest to to się nie czaj nic a nic:)Mam nadzieję,że praktykantka w miarę kumata:)

Futrzaczku super,że D do domku wrócił:) Teraz gdzieś jeszcze będzie jechał czy już nie??
Szymek już 4 lata kończy...Kiedy to zleciało?!
A dzięki, po wizycie ok. Poleniuchowaliśmy troszkę w większym gronie.

Madzik to Was dopadło. Mam nadzieję,że w weekend się podkurowaliście troszeczkę:)

Ypra no to się zapalenie kamuflowało:( Zdrówka dla Krzysia.Mam nadzieję,że antybiotyk już działa i lepiej u Was:)

Persefona i u Was szpital:( Och współczuję. A te różowe plamki to może reakcja na antybiotyk co? Jak rocznica Wam minęła???

Maja super,że małż przyjechał. Widzę wizyta u fryzjera zaliczona,żeby dla mężusia się podobać:):)Niech patrzy i podziwia jaką ma piękną żonkę :)
Miło czytać jak piszesz o Waszej trójeczce:) A może jakaś czwóreczka z tego wyjdzie :p

Alex cisza u Was, to dobrze.Lepszy spokój niż jakieś akcje...Szybkiego wyklucia się ząbków życzę:)

Bubbles , Hope super Was tu "widzieć":)

Lepi dalej Cię robotą zawalają? Biedactwo:(

Jaipur strasznie mi przykro z powodu rybki Juniorka.

Futrzaczku
udanych zakupów.

reklama
Witajcie. U nas strasznie zimno...brrrrr....
Z Gabi już o niebo lepiej.Od wczoraj nie ma gorączki, tylko czasem pokasłuje,ale wiadomo,że gdzieś te wirusy muszą mieć ujście.Antybiotyk mamy jeszcze przez 2 dni + syropki. Mam nadzieję,że jej przejdzie,ale do końca tygodnia zostawiam ją w domu. Mały tylko katarek ma,ale tez już mniejszy. Mi tez już mija przeziębienie i....dostałam dziś @ ! Jupi! :)
W środę mam kolejną jazdę-przejeździłam już 8h z 30.
Futrzaczku spotkanko klasowe mamy 10 listopada,bo dopiero wtedy wiekszości ten termin odpowiada
jolek te plamki były tylko pierwszego dnia,potem juz nie. A rocznica minęła całkiem fajnie.Co prawda nie poszliśmy nigdzie,ale zrobiliśmy sobie imprezkę w domu. Nawet niezpapowiedzeni goscie sie zjawili :) Było fajnie. A i dostałam od męża takie futerko-kamizelkę :D i od córci serduszko-własnoręcznie zrobione przez nią :)
Na studiach OK. Muszę poszperac w necie na temat BEZPIECZEŃSTWA PAŃSTWA i przygotować referat :/

Hej.
U nas nic nowego, szkoda gadać, chyba nigdy nie wyzdrowiejemy do końca;-)
Jolek, dzięki za wieści od Poziomki.
Poziomka, matko jedyna, współczuję. Dobrze, że nic gorszego się nie stało, ale i tak pewnie strachu i nerwów obie straciłyście sporo.
Basiek, w domu siedzę do środy, ale mam opiekę na Julka, bo on przecież też chory:dry:
Zazdroszczę tym, co mają coś słodkiego do kawy:-):tak:

Witam się,
Mały w końcu padł z pomocą. Czeka mnie dziś wizyta u ginki a potem na 19:15 wizyta u laryngologa z Małym. Mam nadzieję, że u mojej nie będzie poślizgu jak ostatnio, bo się nie wyrobimy.
styna współczuję, że tyle będziecie bez netu. Ale za to czas zleci na miłym zajęciu.
bassiek trzymam kciuki za własny biznes, oj było się kiedyś na praktykach było... kiedy to zleciało. Niech Wam się dobrze współpracuje.
basiek, futrzaczku na myśl o Waszych ciastach ślinka leci.
futrzaczku udanych zakupów.
madzik zdrówka! Damy radę i w końcu przegonimy te dziadostwa.
jolek dzięki za wiadomość od poziomki.
poziomki trzymam kciuki by Gosię szybko wypuścili i szybko doszła do siebie.
persefona temat nie dla mnie. Trzymam kciuki by dobrze się pisało.

Ypra mam nadzieję,że poślizgu nie było i wyrobiliście się do laryngologa. Daj znak po wizytach.

Rozmawiałam chwilę z Poziomką. Gosia została w szpitalu.Okazało się że kość w nodze nie jest pęknięta a złamana. Czekają aż krwiak zejdzie żeby gips założyć. Poziomka pozdrawia i obiecuje że się odezwie na dniach jak uda jej się na doopsko usiąść bo na razie zabiegana.

Widzę że tu cisza ogólnie straszna więc uciekam kąpać dziecia.

Jestem ja , dzieciaczki w łóżkach :-)

Joluś- mamy nadzieję że nie będzie musiał nigdzie już jechać... na razie ma pracę u siebie. a zakupy nie udane ale nic na siłę , po prostu nie podobała mi się żadna kurtka a dokładniej mój synio w niej więc musimy szukać dalej - mamy czas do soboty ;-)
Persefona- aaa no to fajnie fajnie :-)
Poziomki- spokojnie babeczko poczekamy :* dużo siły :*
Madzik- ojj tam będzie dobrze :*
Ypra- mam nadzieję że wszyściutko w porządeczku :))

edit: proszę kochane pomóżcie coś w sprawie tego tortu!?!? pleaseeeee !

Futrzaczku super,że maż już męża na miejscu.Humorek pewnie od razu lepszy. Szkoda z tymi zakupami. Ja muszę młodemu jakąś kurtkę też zakupić. Myślałam,że od siostry przywiozę, no i w sumie przywiozłam ale taką kurtkę typowo na dwór a nie na jakieś wyjścia. Zakupy przed nami.
Zapytam siostrę o masę do tortu bo ostatnio jakąś robiła z neta...ponoć bardzo dobra. Aaaaa tylko że to na kawie była ta masa:(

Na urodziny siostrzenicy tort miał masę na bazie mascarpone i bitej śmietany..był pyszny do tego pokolorowana barwnikami, świetnie to wyglądało:)

Ostatnia edycja:
Joluś- pewnie że lepszy :) dzięki za info o tortach ale poszukuje konkretów bo sama zielona masa ze mnie :-D w tym temacie i jak tak dalej pójdzie to będę improwizować ;-):-D

reklama
Do góry