Nadrobiłam...
Styna biedna Nadia jakoś ostatnio nie ma szczęścia stokroteczka nasza mała.
Jaka monotonia, raczej akcja "baby2" Trzymam kciuki &&&&&&&&
Zmieniacie operatora internetowego? Czekamy Tu na Ciebie
Basiekk cieszę się ,że czujecie się z Marti lepiej.
Kobito działaj, jeśli czujesz że działalność to jest to to się nie czaj nic a nicMam nadzieję,że praktykantka w miarę kumata
Futrzaczku super,że D do domku wrócił Teraz gdzieś jeszcze będzie jechał czy już nie??
Szymek już 4 lata kończy...Kiedy to zleciało?!
A dzięki, po wizycie ok. Poleniuchowaliśmy troszkę w większym gronie.
Madzik to Was dopadło. Mam nadzieję,że w weekend się podkurowaliście troszeczkę
Ypra no to się zapalenie kamuflowało Zdrówka dla Krzysia.Mam nadzieję,że antybiotyk już działa i lepiej u Was
Persefona i u Was szpital Och współczuję. A te różowe plamki to może reakcja na antybiotyk co? Jak rocznica Wam minęła???
Maja super,że małż przyjechał. Widzę wizyta u fryzjera zaliczona,żeby dla mężusia się podobaćNiech patrzy i podziwia jaką ma piękną żonkę
Miło czytać jak piszesz o Waszej trójeczce A może jakaś czwóreczka z tego wyjdzie
Alex cisza u Was, to dobrze.Lepszy spokój niż jakieś akcje...Szybkiego wyklucia się ząbków życzę
Bubbles , Hope super Was tu "widzieć"
Lepi dalej Cię robotą zawalają? Biedactwo
Jaipur strasznie mi przykro z powodu rybki Juniorka.
Futrzaczku udanych zakupów.
Styna biedna Nadia jakoś ostatnio nie ma szczęścia stokroteczka nasza mała.
Jaka monotonia, raczej akcja "baby2" Trzymam kciuki &&&&&&&&
Zmieniacie operatora internetowego? Czekamy Tu na Ciebie
Basiekk cieszę się ,że czujecie się z Marti lepiej.
Kobito działaj, jeśli czujesz że działalność to jest to to się nie czaj nic a nicMam nadzieję,że praktykantka w miarę kumata
Futrzaczku super,że D do domku wrócił Teraz gdzieś jeszcze będzie jechał czy już nie??
Szymek już 4 lata kończy...Kiedy to zleciało?!
A dzięki, po wizycie ok. Poleniuchowaliśmy troszkę w większym gronie.
Madzik to Was dopadło. Mam nadzieję,że w weekend się podkurowaliście troszeczkę
Ypra no to się zapalenie kamuflowało Zdrówka dla Krzysia.Mam nadzieję,że antybiotyk już działa i lepiej u Was
Persefona i u Was szpital Och współczuję. A te różowe plamki to może reakcja na antybiotyk co? Jak rocznica Wam minęła???
Maja super,że małż przyjechał. Widzę wizyta u fryzjera zaliczona,żeby dla mężusia się podobaćNiech patrzy i podziwia jaką ma piękną żonkę
Miło czytać jak piszesz o Waszej trójeczce A może jakaś czwóreczka z tego wyjdzie
Alex cisza u Was, to dobrze.Lepszy spokój niż jakieś akcje...Szybkiego wyklucia się ząbków życzę
Bubbles , Hope super Was tu "widzieć"
Lepi dalej Cię robotą zawalają? Biedactwo
Jaipur strasznie mi przykro z powodu rybki Juniorka.
Futrzaczku udanych zakupów.