reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Futrzaczku, wszystkiego najlepszego dla synka!
Ypra, to się porobiło u Was:( Bądź dzielna, ale pamiętaj, ze o siebie też musisz zadbać.
Poziomki, ucałowania dla Gosi.
Styna, u nas też chyba zęby idą, bo z kupami wodnistymi od wczoraj mamy cyrk.

U nas chyba trochę lepiej, idziemy dziś do pediatry na kontrolę, a ja jutro do pracy. Teraz czekam aż młody zje obiad i pójdzie spać, bo mam stertę prasowania do ogarnięcia:(

Witajcie kobietki :)

zaczęłam pisać kilka godzin temu i musiałam odejść od kompa:dry:

futrzaczku - słodka kruszynka:biggrin2:, czas tak szybko leci, ech, miło powspominać... Całuski dla Jubilata:-)

ypra - współczucia... dbaj teraz o siebie i dopiero później o swoich chłopaków.

basiek - fajnie z tym urlopikiem, taki przerywnik w pracy w środku tygodnia też dobrze robi. Owocnych zakupów!

Czesc dziewczynki.
Pamietacie mnie jeszcze choc troszke??? ;-)
Wiekszosc z was juz pewnie wie ze w koncu udalo mi sie znalezc i dostac prace. Jest to praca w biurze, jestem odpowiedzialan za listy przewozowe rachunki itp. Ogolnie obieg towaru. Poki co jest to praca na pol roku na zastepstwo a pozniej sie okaza czy ta pani ktora zastepuje wroci czy nie. Godziny pracy moge ustalic sama i ma to byc ok 30 godzin tygodniowo wiec nie bedzie zle.

Chcialam was jeszcze przeprosic za to ze tak dlugo mnie nie bylo ale jak wiecie robilam kurs niemieckiego i szczeze powiedziawszy nie bylam przygotowana na taki stopien trudnosci i na taka ilosc rzeczy ktore trzeba bylo robic samemu. Do tego w kazdej wolnej chwili szukalam pracy w necie wysylalam setki cv- stad moja nieobecnkosc.

U nas wszystko dobrze, Oski szaleje jak tylko moze, rozwija sie super gada coraz wiecej. Jest strasznie kochany.

Niestety nie jestem w stanie was nadrobic ale postaram sie bywac teraz czesciej.

P.S. Futrzaczku, buziaczki dla Szymka :* (tyle udalo mi sie przeczytac)

Karolka słonko strasznie się cieszę,że udało Ci się w końcu robotę znaleźć :) Gratuluję. A to kurs już skończyłaś???? A co z Oskim jak ty w pracy, w przedszkolu będzie? A młody gada po polsku czy po niemiecku????

Madzik i jak tam po wizycie u lekarza??

Lepi znowu kocioł w pracy???

Jaipur gdzieś Ty???

Pusto się tu znowu zrobiło :dry:

Hejcia

fajny dzień :-)
a tu mój dzisiejszy Szymcio
101020127529.jpg

popijamy z mężulkiem Fantę truskawka- kiwi ! mmmm pycha! :-)

Karolka- super z tą pracą :)) mam nadzieję że Ci się spodoba i że zostaniesz na dłużej i w pracy i teraz z Nami :))

Witam.
U nas choroba chyba zażegnana,ale zostawię młodą do końca tygodnia w domu.
Ja dziś miałam jazdę w mieście i zahaczyliśmy o plac.No i kurcze aż raz udało mi się jechać na łuku do tyłu ładnie :-( No ale to początek więc może jeszcze się nauczę.
Ypra współczuję takiej nocki,ale dobrze,że już po wszystkim i z mężem Ok
Futrzaczku 100 LAT 100 LAT DLA SZYMUSIA!!!!!! HIP HIP HURRA!!!CAŁUSKÒW 102, A JAK SIĘ ZMIEŚCI TO 130 :-*:-*:-*
Basiekkk a cóż ty za zakupy robisz?Pochwal się
Jolek jaka pustka.Ty zawsze jestes ;-) :-*
Stynka trzymam kciuki za owulke
Poziomka straszne to co się stało! Oby Gosia doszła do siebie jak najszybciej
Karolka gratuluję i....zazdroszcze,bo sama szukam pracy.A już wymarzoną byłaby praca w biurze :-(

reklama
Witam i ja wiem wiem miało mnie nie być ale puki co ta firma jeszcze nie odcięła netu więc korzystam ze świadomością że mogę nawet posta niedokończyć więc się streszczam.
Karolka gratuluje pracy:)
Futrzaczku 100 lat dla Szymka i Ciebie oczywiście też:tak:
Persefona dobrze że już się wykurowaliście:) No a na łuku to mnie ojciec nauczył jeździć tylko mocą silnika bez sprzęgła, instruktor mnie na półsprzęgle uczył i koniec końców bardziej się skupialam na tym sprzęgle niż na jeździe a jak puściłam całkiem sprzęgło to odrazu zaczęło wychodzić.

Do góry