reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Widze, ze wirusy szaleja! Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Madzik duzo duzo zdrowka dla Was, jak to dobrze, ze poszlas do tego lekarza w koncu! Trzymajcie sie :* biedny Julis...jeszcze te oczka... ;(

Lepi - tak! teraz ja wyjmuje z wozka jak zasnie na dworze i wnosze do gory, torba przez ramie, dziecko na ramie, zakupy w dlon ;P .. wyobraz sobie ze kiedys taskalam wozek do gory z nia spiaca w srodku.. byle by dac na balkon, zeby spala na powietrzu.. ale teraz to juz sie skonczylo. Ona zasypia a ja do domu - do roboty. Ale z tego co pamietam Zoska ciezko zasypiala w wozku na spacerze?

Persefona
- oby to nie byla ospa! bo dopiero bedzie szpital... Zdrowka!

Ypra - zdrowka dla Krzysia! Dobrze choc, ze znasz juz przyczyne ostatnich marudek...

Futrzaku - :))))))))
A ja tez czekam na kogos!!!!! :)))))))))))

Bardzo zimno dzisiaj u nas, w porownaniu z wczorajszym latem po wieczornej burzy - dzisiaj to dla mnie mrozno wrecz.. brrr, zaczyna sie....

Bylam dzisiaj u fryzjera, Pola zostala z moja babcia, nawet zasnela na drzemke, co prawda dopiero o 14.. ale zasnela. No i w trakcie wizyty dostalam telefon z niespodzianka :)) juz jutro ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Maja, super, cieszę się razem z Tobą:)
Ypra, Persefona, widzę, że u Was też nieciekawie. Trzymajcie się dzielnie.
U nas powoli coraz lepiej, katar Julkowi odpuszcza, ale baaaardzo powoli, ale historia z oczami już się nie powtórzyła na szczęście. Póki co dajemy kropelki i czekamy na środową kontrolę.
Pogoda u nas taka dzisiaj, ze nawet się nosa nie chce z domu wytknąć. Dobrze, że zakupy wczoraj zrobiłam. Dziś muszę tylko jakiś obiad z niczego wymyślić:)

Witajcie!
Ale pogoda,pada i pada.....
Madzik dobrze, ze poszłaś do lekarza, bo jeszcze by Ci na płuca padło, a tak antybiotyk i zaraz Ci przejdzie. Zdrówka dla ciebie i Juleczka.
Ypra, Persefona dla Waszych dzieciaczków tez zdrówka>
Maju cieszę się.....
U nas nic ciekawego sie nie dzieje, więc ni mam co pisać, tylko zęby na wychodzą na potęgę, już 3 czwórki mamy na wierzchu i kolejna w drodze i chyba trójki te coś zaczynają.
Miłego weekendu.

haha jaipur a ja myslałam że to Ty kazesz bawic si ę czyimis zabawkami a na juniorka mówisz nie :-p hahaha
gratulacje wygranej!
moje to chętnie oddadzą zabawki innym dzieciom na plazy bo piaskownice to mamy na podwórku ;-)
na placu zabaw nie posiadamy :-p
stynka biedna Nadia ! dobrze e nic jej nie jest nie martw się .... Emka też kiedyś sie udeżyła tro sobie jezyk rozgryzła :/ takie wypadki się zdarzają ...
maja gratki za ząbka :-) no i cieszę się razem z Toba :-)
basiek wysłałam pw do Ciebie :-) już się nie mogę doczekać :-p
futrzaczku jaka cisza...:-p powinnas siedziec i pisac :-D hehe
madzik :*:*:* buziam.. mam nadzieję że szybko choróbsko minie
ypra współczuję zapalenia uszu :szok:
persefona wam też zdrówka zycze :*
alex bezbolesnego zabkowania!

jesli chodzi o jedzenie to Emma je wszystko :-p nie ma rzeczy której by nie zjadła... :-D hahah

ok to ja napisze co u mnie... wczoraj dostałam @ :-p jestem wściekła bo mieliśmy jehac dzisiaj do aquaparku ! no więc odpoada :-(

poza tym dziewuszki mają się dobrze.. Vi w przedszkolu ma się cudownie.. cieszę się że ja przepisałam !
raz w tygodniu maja kulinarne wypieki.. piekli już ciasteczka , muffinki , ciasto marchewkowe .. o wiele więcej zajęć niż tam !
pani bardzo chwali Vi , że jest dzieckiem skupionym na tym co robi , robi wszystko dokładnie nie tak jak inne dzieci że jak coś im sie nie uda to odkładaja i idą dalej , ona starannie wszystko wkłada przekłada itp... np wkładała koraliki do jakiejś małej buteleczki i inne dzieci rozsypywały koraliki zostawiały aona sdziała i uważnie wkładała koralik po koraliku do pudełeczka ...
organizuja im urodziny .. dzieci same sobie robią ozdoby - łańcuchy z wycinanek , koloruja napis happy birthday , spiewaja piosenki solenizantowi jest tort, świeczki sa słodycze:-) super ! już jedne urodziy maja za soba :-) w poniedziałek kolejne , w srodę trzecie :-)
bardzo mi sie podoba.. Vika uwielbia panią :-) no i tu szybciej łapie angielski niż tam , poza tym co w domu umiała zanim zaczęła gdziekolwiek chodzić czyli liczyć do 10 , kolory , zwierzęta i wołać o niektore rzeczy teraz wali zzdaniami :-) super !
Emka grzeczna w domu .. mam dla niej czas indywidualny co rano więc się bawimy i wygłupiamy a jak Vi wraca to stesknione siostry bawią się nawet godzinę bez żadnej przerwy razem grzecznie :-) póxniej to wiadomo już :-p no i Emka uczy się wszystkiego od siosty... złwaszcza tego złego :-d heheh

co do pogody dzisiaj cieplutko wszyscy w podkoszulkach chodzą:szok: y w sweterkach bo przeciez jest jesień :-p ale zaraz gdzieś jedziemy tylko zjemy obiadek :-) nie zamierzamy siedzieć cały dzięń w domu zwłaszcza ze D ma wolne :-)

a na obiad kebab z frytkami :-p

Witam i ja. P już wrócił z pracy Nadia wstanie i wyruszamy na zakupy. U nas rozpoczyna się akcja "baby2" czyli może mnie nie być wieczorami:zawstydzona/y: Po za tym chyba trochę monotonia nam się wtargnęła bo nic ciekawego się nie dzieje.
Zdrówka dla chorowitków, szczególnie dużo dla Fifiego i jego rodzinki których położyło cholerne przeziębienie:(

Na szczęście to nie ospa...ufff :-)
Wysypka zniknęła.Gorączka ostatnia była o 3 rano,a do tej pory cisza. Młody śpi, a za mną coś słodkiego chodzi,więc upiekłam babkę i polałam ją czekoladą :p
Wy piszecie o @ i sobie przypomniałam,że ja też powinnam dostać! O mamo! Małpo gdzie się zapodziałaś?! Przybywaj,bo się zmartwię :-\
Jutro jadę na zajęcia i z M mamy 6 rocznicę ślubu. Zrobiłam mu taki bukiecik z cukuerków,które uwielbia :-D U nas też zimno i jakoś sennie....auuu...ziewam...lecę
Aha- zdròwka chorującym, bezbolesnego ząbkowania dzieciaczkom, owocnej edukacji uczącym,spokoju ciężarnym,owocnych staranek starającym się,smutaskom uśmiechu i miłego dnia wszystkim :-*

Hejka laski. Ja tylko wpadam zameldować że jedziemy do mojej siorki na weekend. Zajrzę do Was w poniedziałek, bo jutro pewnie siły nie będzie.
Napiszę tylko że Poziomka dzwoniła dziś do mnie. Jej Gosia leży w szpitalu. Wczoraj pod samym domem jak wracała ze szkoły samochód ją potrącił. Ma złamaną rękę i pękniętą kość w nodze i na tym ogromnego krwiaka:( Całe szczęście innych obrażeń brak.
Miłego weekendu kobitki.

Persefona super że to nie ospa i już lepiej :-)
maja bardzo się cieszę.
styna &&&
kamcia fajnie, że Vi się podoba w nowym przedszkolu.
jolek :szok: coś podobnego. Dobrze, że tak się to skończyło.

Ja już padam. Ciężki był dzień, ale chciałam choć trochę odpocząć i poczytać bb. Krzyś marudny, ciężko zasypiał. Mąż dzielnie walczył, ale i tak musiałam przyjść i w końcu padł.
Ale wieje za oknem. Brrr...

reklama
Hej dziewczynki

Codzienność mnie porywa, od rana do nocy czasu brak, albo dom, obiady, zakupy, albo dojazdy, uczelnia, zadania domowe, jednym słowem sajgonowrotek. Śpię po 5 godzin. Ale co tam, czuję, że żyję :-D

Poziomki kurka wodna, to się narobiło, całe szczęście, że nic więcej się nie stało! Ale strachu i bólu się najecie pewnie obie :-(

Spadam, szybka wizyta zakończona :tak:

Do góry