Hejka. Mówiłam że nie będę tu wchodzić bo zarażacie ... no i od dzisiaj ja się dołączam do tych chorych. Wstałam z lekkim drapaniem w gardle a już teraz gardło nawala, łamie mnie w kościach i katar się pojawiaA Igi nawet odwiedził dziś lekarza
Karolq trzymam kciuki za pierwszy dzionek w pracy.
Styna zdrówka dla Nadii. M wczoraj kupił dla młodego do posmarowania Depulol bo pulmexu akurat nie było i maści majerankowej też nie mieli
Madzik super że Julo praktycznie zdrowy. Trzymam kciuki za jutrzejszy żłobek. A ćwiczonka to jakie macie robić??
Hope jak tam w szkole????
Jaipur podzieliłabyś się tą konfiturą a nie tak sama zajadasz
Futrzaczku a co tam u Was??? Widziałam zdjęcie z Hanią- słodycz mała A Ty jakaś taka rozczochrana
Lepi i co tam Ci ten przystojniak dokładnie robił opowiadaj
Basiekk ten tata to Was rozpieszcza :-)
Poziomka poproszę taką samą kawkę tylko bez rumu I jak tam fura dla dziewczyn przyszła???
No i to by było na tyle. Przepraszam jeśli kogoś pominęłam,ale pisałam z pamięci a czuję się naprawde kiepsko i skupić się nie mogę
Karolq trzymam kciuki za pierwszy dzionek w pracy.
Styna zdrówka dla Nadii. M wczoraj kupił dla młodego do posmarowania Depulol bo pulmexu akurat nie było i maści majerankowej też nie mieli
Madzik super że Julo praktycznie zdrowy. Trzymam kciuki za jutrzejszy żłobek. A ćwiczonka to jakie macie robić??
Hope jak tam w szkole????
Jaipur podzieliłabyś się tą konfiturą a nie tak sama zajadasz
Futrzaczku a co tam u Was??? Widziałam zdjęcie z Hanią- słodycz mała A Ty jakaś taka rozczochrana
Lepi i co tam Ci ten przystojniak dokładnie robił opowiadaj
Basiekk ten tata to Was rozpieszcza :-)
Poziomka poproszę taką samą kawkę tylko bez rumu I jak tam fura dla dziewczyn przyszła???
No i to by było na tyle. Przepraszam jeśli kogoś pominęłam,ale pisałam z pamięci a czuję się naprawde kiepsko i skupić się nie mogę