reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hejka :-)

witam się kawusią i serniczkiem :-p:tak:

zgadzam się pulmex baby jest ok a vick czy jego zamiennik lepiej poczekać bo jest naprawdę mocny.

cześć laski,
karolq fajnie będzie zobaczysz:-)
Futrzaczku podziel się sernikiem, ja się ratuje kanapką z wczorajszymi powidłami śliwkowymi, ale booskie mi wyszły, szkoda ,że tak mało bo więcej nie chciało mi się odpestkować.

Witam się
Nie lubię poniedziałku bleeee:crazy:
Ja tam nie wiem co to ten vick, ale pulmex baby stosujemy jak najbardziej, chociaż póki co nie ma potrzeby bo zdrowiutkie jesteśmy, oby tak dalej. Chociaż faktiko zimno okrutne, palimy w kominku od soboty.
U nas weekend rodzinnie, chociaż w rozjazdach, bo wczoraj do Lublina na zakupy skoczyliśmy z Kluskiem. Mała butów potrzebowała jesiennych. Ale super było, tata zabrał nas na pizze i lody pyszne:-). Wróciliśmy późno bo po 20.
Ypra my mamy szczepienie jutro:tak:
Hope powodzenia na studiach kochana, będzie dobrze! Tylko nie podrywaj chłopców :-D My też od babci-niani nigdy nie wymagaliśmy niczego poza pilnowaniem Marti, wolę w nocy coś zrobić niż babci polecić. Czasami tylko ma ugotować małej dwa ziemniaczki do obiadu, a resztę wszystko ma gotowe, nawet ziemniaki obrane. Zresztą babcia się jakoś szczególnie nie wychyla, w sumie dobrze, unikamy niezręcznych sytuacji.
Jaipur smacznego:)

Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę, my mamy jakąś dziwną wysypkę na udkach <takie plamki> jutro na szczepienie idziemy to przy okazji zapytam o tą wysypkę, jakby się coś działo i wysypka była na innych częściach ciała to babcia ma dzwonić, wtedy zerwę się z pracy i pojedziemy dzisiaj do pediatry.

Piszę ten post od godziny, ciągle ktoś coś chce:confused2:

Ostatnia edycja:
jaipur karpatka poszła priorytetem :-) :-p
oj hope chciałabym sobie maseczke jakąś nałożyć :-p ale własnie jak mam chwilę to ogarniam albo wszyscy razem chcemy spędzić czas bo mąż ostatnio mało w domu bywał więc i tak nie mam kiedy się nacieszyć "chwilą" poniewaz wolę tą chwilę spędzić z mężem ;-)
poziomki a mamy Vaporub - dla dzieci od 1 roku zycia :-) jest o wiele delkatniejszy i nie trzeba kremowac skóry ;-)chociaż słyszłam ze kremowanie skóry i dawanie vick jest szkoldiwe dla małych dzieci vapourrub

dziewczyny a kiedy w pl włączaja ogrzewanie? jak ja się cieszę że sama sobie mogę włączyć kiedy chcę :-p
choć ostatnie dni były bardzo ciepłe , a my w cienkich bluzeczkach łaziliśmy :-)

Hej:-)
kawa z rumem.jpg Kawka z rumem na rozgrzewke:-D

Ja stosuje Vicka(teraz już bez kremu) bo go mam a małe nie są na niego uczulone ani nie mają podrażnień.Jak były małe używałam maści dla niemowląt.

Słoneczko świeci zaraz idziemy na dwór niech sie troche zmecza hihi
Musze poszukać kurtek dla małych na allegro

Witajcie,
ja tak na moment zajrzałam, bo roboty pilnej full:baffled:

ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHORUSZKÓW!

"Arbuzowa przygoda" - hmm.... czułam się po niej jak nowo narodzona :-D, tylko w lekkim szoku byłam jak przyszedł młody przystojniaczek i mnie na nią zaprosił :-D, przyznam, że musiałam stłamsić w sobie skrępowanie i wyluzować. W sumie nie krępował (na ile to możliwe oczywiście), ale mężowi nie pozwoliłabym na taką pracę:no::-D:no:!!! Hope - niestety arbuza do konsumpcji nie było...

Zochna z tatą super się w tym czasie sprawowali, a jak się stęsknili :-D

na razie to tyle, bo robota pogania

aha, Basiek - zajrzałam do Empiku i kupiłam "Kwiaty na poddaszu" - szkoda, że stale czymś innym muszę się zajmować, bo wciąga :tak:

reklama
Hej!
A ja mam wolne dziś:)
Byliśmy rano u pediatry, osłuchowo czysto, śluz na gardle zalega, ale do żłoba Julo może iść. Zobaczymy jak jutro rano będzie. Już teraz mam strach, w końcu 2,5 tygodnia nie był...
Byliśmy też dzisiaj w poradni rehabilitacyjnej, mamy nosić wyższe butki i ćwiczyć. Kontrola za pół roku, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Młody właśnie śpi, ja dopijam kawkę i chyba się wezmę za prasowanie, bo niedługo ta sterta mnie przerośnie:)

Tyle napisałyście, że nic nie pamiętam:) Miłego popołudnia!

Do góry