reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka. Zimnica u nas pomimo słońca. Coraz większy wiatr się w zmaga. Mamy kolejną noc zarwaną bo młody dostał kataru i problemy ze spaniem były. Dziś od rana mała przylepka jest ale tylko do mamy. Tata widać zazdrosny:p

Hope od jutra te zajęcia???? A to nie od października się studia zaczyna???????

reklama
jolek , Hope jak widac idzie się integrowac, to będą zajęcia integracyjne;-):-D
zresztą prawdziwe zajęcia (przynajmniej dla mnie) zawsze zaczynały się.. w listopadzie, trzeba było przyjść poznac wykładowców żeby móc potem posępić o zerówkę:laugh2: a wcześniej to jakies zawracanie głowy;-) i integrowanie się.

Witam i ja Nadia wstala jakas nie swoja dzisiaj kaszel straszny a wyrodna matka ja zostawila i ewakulowala sie do pracy. Tata narzeka ze nie chce jesc pewnie gardlo czerwone. Ok poczytam pozniej. Bo na fonie nie umie ja to z tych zacofanych co wola komputery. Tylko jeszcze jedno pytanie ktora zazdroscila mi pogody przyznac sie to wskocze i nakopie. Leje wieje zimno:confused:

Hejka

Filiś śpi , Szymcio z moimi rodzicami na wycieczce a ja poczytałam książkę i krzątam się z kąta w kąt ... tęsknie za mężulkiem!!!

wybaczcie że nie piszę może wieczorkiem bardziej ogranę... :((

Wróciłam!
Padam na pysk i najchętniej poszłabym spać,ale niestety dzieci nie dadzą. Młody wciąż wola: mama!mama!, a młoda chce nadrobić 2 dni zaległości o wszystkim mi relacjonując:confused2:
U mnie tez studia zaczęły się we wrześniu,więc teraz to róznie bywa. A my się wczoraj integrowaliśmy...z malinówką :-p:-):-p
Lecę,bo zaraz zasnę

Hej laski
Pogoda ładna ale zimno
Małe znowu pociagajace, ja nieprzytomna padam... Mama dzisiaj wraca do domu:((
Tęsknię za malzem....

Bubbles dobrej zabawy

Chorym zdrówka

Vick-a można stosować ale na posmarowana kremem skórę

Bubbles wypoczywajcie kochani. Mam nadzieję,że pogoda się poprawi:)

Styna zdrówka dla Nadii u nas też katar straszny, kaszel ciutke lżejszy:/

Futrzaczku, Poziomka współczuję tęsknotek :(

Jaipur dzięki :) Hope pewnie na tą 19tkę chce się wbić :p

Persefona widzę już się integruje ;-):-D

Poziomka szperałam dziś w necie i wyszperałam,że Vicka można od 3ciego roku życia stosować.

reklama
Witam się,
weekend minął miło, głównie po za domem. Nazbierało się zaległości w domu, trudno nie ucieknie :-p Pogoda ładna, ale wietrzna. Boję się czy małego nie przewiało, w środę ma szczepienie. Mnie trochę przewiało i nie mogę się zgiąć :-(

Życzę Wszystkim dużo zdrówka!

Do góry