reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam:)
Ja dzisiaj miałam wolne bo bylismy na kontroli u kardiologa ale to opisze w innym wątku.
Oli dzisiaj wyjątkowo śpi teraz bo po 10 zrobił sobie krótka drzemkę 30 min jak wracaliśmy od lekarza.
My na noc ubieramy piżamkę i tez juz przykrywamy sie kołderką.
Basiek u nas tez w nocy pobudek min 3 i tez w sumie się przyzwyczaiłam, ale teraz jest mi trochę ciężej bo jednak juz pracuje i odczuwam zmęczenie szybciej przez te nocne pobudki.
Wszystkich choruszkom zdrówka. My oddpukać już ok.
Styna a jak tam u Ciebie, robiłaś już test, bo cały czas o Tobie myślę czy Wam sie udało?
Pozdrawiamy:)

reklama
Witam sie ja juz po pracy. Bylo fajnie ale jestem strasznie padnieta prace skonczylam o 17:30 zanim pojechalam po Zuzie do szwagierki zanim zabralysmy sie do domu to godzina minela;/

Przeczytalam wszystko ale nie odpisze wybaczcie jestem padnieta;) Chcialam powiedziec ze my od jakis 2 tygodni zamienilismy body krotkie na dlugi rekaw i spodenki bez skarpet. Zauwazylam ze jak Zuzi goraco to sie odkrywa a jak zimno to lezy grzecznie pod kolderka;)

Hej dziewczyny:-( mam dzisiaj doła..... ech..
Bryka nie przyszła jeszcze bo babka jej nie zdazyła jej uprac ale dogadałysmy sie ze przyśle brudny ale pare groszy opuści:-).
Szukam już biletów,chyba polecimy 13.października
Zdrówka wszystkim smarkatym,my jak na razie zdrowe

Witam:)
No i przyczyną kataru był ząbek, tak wiec mamy pierwszą czwóreczkę w końcu.
Styna to może jednak się udało bo tempka jednak podwyższona:)
Pozdrawiam:)

reklama
Witam się słonecznie :-)

futrzaczku - zapomniałam wczoraj odpowiedzieć na Twoje pytanie. M dowiaduje się o konkursach gł. ze stronki e-konkursy.info , ale teraz prawie wcale nie interesuje się nimi, bo czasu brak, a że ma bujną wyobraźnię i lubi pisać, to czasem w kilka minut coś wymyśli:-D
A mężowi może uda się choć na chwilę zajrzeć...

dobra, będę zaglądać, ale teraz muszę popracować pilnie

Do góry