reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sie wieczorowo:)

Basiek Jolek a u nas ksiazeczki nie sa lubiane:( my wolimy pilki i kamienie:p

Lepi zazdroszcze;)

Jolek fajnie ze spacerek sie udal;) my tez czasem pojdziemy na nozkach do sklepu ale kurcze wole wozkiem czasem bo pol dnia nieraz idziemy;P

Persefona gratuluje zabka;) U nas 3 ida i dzisiaj kupsztale leca ale blizej konca juz;P

Ypra wow to masz zdolnego synka;)

reklama
Witam sie z wieczora, zimno w domku...

Lepi
- ciesze sie, ze taki jutro mily dzien Cie czeka! Moze migreny na jakis czas ustapia po dobrym masazu? :)) Korzystaj! :***

Poziomka - a czym to nasmarowalas dziewczynki, ze tak szybko pomoglo? nie cieknie im juz z noskow? U nas ten nowy katar raz jest raz nie ma, po poludniu bylsymy sie przewietrzyc na godzinke to zas kapalo.. :/

Persefona - szybko to prawko Ci idzie, fajnie, moze za niedlugo sama bedziesz juz na zajecia jechala ;)

Jolus - ale masz piechura!! Super :* My tez zaliczylysmy dzisiaj poczte, Polci sie najbardziej podobalo jak ja kolo okienka posadzilam :) To duza, stara, z przeszklonym dachem poczta :) Ladna. Nawet pani nas przepuscila, 'bo z dzidzia'! Szok, cala ciaze i okres noworodkowy moze raz sie nam to zdarzylo!

Ypra
- no niezle! prawa lewa prawa lewa prawa lewa :-D

maja i Pola się nie sfoszyła za "dzidzię? :-D
lepi nie ma co się strachać, fajowa sprawa, zamknij oczy i wymagaj:-D czyli jak coś nie tak, to zaraz komunikuj.Za mocno, za słabo itd.Generalnie to leżysz i pachniesz, bosko.Zazdraszczam i gratuluje wygranej i męża.

Ostatnia edycja:
czy ja tu dzisiaj zaglądałam?? :-p
styna kusisz ciastewm al niestety nie mnie :-p hhihihi bo ostatnio mieliśmy jeżyka z bananami i się objadłam :-p
ale widziałam na fb zdjęcia :-) super że spotkanko wypaliło :-)
lepi to miałas szczęście ... kurde szkoda żeby przepadł.. jak ja dostaję jakieś vouchery to tez pilnuje terminów :-p
persefona gratuluje ząbków
ypra no to mały zdolniacha :-)

Witam u nas dzien pelen wrazen. Dzieciaki bawily sie super. Przeszlismy sie na plac zabaw bez wozkow w rezultacie obia z Aga tachalysmy nasze klocuszki:) Filipek wyglada super wloski mu sliczne urosly. Rzesy ma dlugie ze nie jedna laska na nie poleci. Slicznie mowi i cudownie je. Apetycik ma i jak ladnie sam lyzka je. Az mi wstyd ze Nadia nie umie sama jesc. :confused: Okazalo sie tez ze Nadia jest zazdrosna o mame i jak wzielam Fifiego na rece to odrazu byl ryk nie spodziewalam sie tego. Szkoda ze musieli juz jechac. Jedynie moj kot ewidentnie odetchna z ulga ucieczka przed jednym dzieckiem jest wystarczajaco trudna ale przed 3 to juz wyzsza szkola jazdy.

styna zazdroszczę wam spotkanka :-) czemu kurde w irlandii nie ma nikogo poza mną :-(
fajnie że dzieci tak się super bawiły a kotu współczuję :-p hehehe

a ja mam dzisiaj coś zły dzień :/ nie doość ze mnie gardło boli to jeszcze Emma mnie drapnęła w oko :/
a na dodatek rozbolała mnie głowa.. jest zimno na dworze i cały dzięn będziemy zapewne siedzieć w domu :-(

Witam sie
Leje i zimno!!!!!!!
..niech zaczna grzac, prosze...

Styna
no to super, ze spotkanko sie udalo, ciacho smakowalo, kot przezyl :))
Vi zdrowka! ja tez sie obudzilam z bolem gardla... ;/ A dziewczynki zdrowe ??
Jaipur - :-D to byl nawet 'dzidzius', faktycznie lekko sie sfoszylysmy :-D

Nie mam mocy dzisiaj, chyba mnie polamalo z lekka, albo reumatyzm na ta zimnice wychodzi, nie ruszam sie dzis, plecy bolą... ale troche ogarnac trzeba, chociazby schylic sie do pralki zeby pranie wsadzic, a jest co :-D aaaaaa

Hej:-D
Zobacz załącznik 501360
Joluś
mama przyjechała o 19.30 i siedziałyśmy do 3 w nocy:-D
Ypra gratulacje!!
Maja zawsze smaruję wikiem i zawsze działa:tak:
Vi​ zdrówka, Najedz się leków dopóki się nie rozłożyłaś
Styna zazdraszczam wczorajszego dnia,musiało być super

Potwornie boli mnie kark:(( nie moge się ruszyć Pogoda do d....

Ostatnia edycja:
no dziewczyny co Wy takie połamane, przecież tu sama młodzież! Zagonić partnerów do masażu:-p
U nas super dzień,jesteśmy weekend bez taty- pobudka o 6, łażenie w piżamach do 8, potem wyprawa na targ.Po powrocie obraliśmy owoce na przetwory, potem Olo padł a mama zasiadła do pracy.A owoce zasiadły w grankach i się robią na dżemik.Mniam.
styna ale to musiała być bibka, super!! a kotkowi przyda się trochę ruchu;-)

reklama
Witam:)
Ale się rozpisałyście....
My już zaliczyliśmy prawie 2 godzinny spacer (ale zimnisko z rana jest), dwie pralki powieszone, mieszkanko ogarnięte a teraz odpoczywam, Oli oczywiści śpi...
Majowa gratuluję obrony! A z powodu M. bardzo mi przykro... :(
Jolek ale Z Igorka super spacerowicz:)
Styna ja tez zadraszczam Wam tych spotkań, super ze fajowo sie bawiliście:)
Maja u nas od wczoraj juz grzeją tak wiec juz mamy ciepełko w domku:)
Vi zdrówka.
Lepi ale super masz z ta arbuzową przygodą, a męża masz boskiego że tak często wygrywa rożne rzeczy:)
Poziomki super, że dziewczynki juz zdrowe, a maścią Vic vaporub można juz smarować?

Do góry