reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Marti tez kocha książeczki, najbardziej takie ze zwierzątkami, co chwila chodzi i mi pokazuje, gdzie gul gul <indyk>, kum kum <żabka> , muuuuu <krowa > i wiele innych, a jeszcze zawzięcie tłumaczy, ze krówka chce mniam mniam :-)- ma ich pokaźna kolekcję
Lepi super z tym wypadem, wypocznij :)
Poziomko-super, że Twoje dziewczynki lepiej:tak:
A ja za godzinkę pociskam do domu, ale się cieszę :-)

reklama
Joluś, dziękuję, z Julkiem lepiej, ale nadal mu gdzieś rzęzi w nosogardzieli:dry: Mieliśmy iść dziś na kontrolę, ale zapomniałam zadzwonić od rana, a potem już nie było miejsc i tym sposobem pójdziemy w poniedziałek.
Lepi, baw się dobrze!

Lepi jedź i korzystaj nie wstydź się bo nie masz czego:-)
Joluś GRATULUJĘ dorosłego syna:-) ale dzielny!! Jestem w szoku:) Moja Lenka ładnie chodzi za rądzke Duduś nie chce ale nie wiem czy dały by rade na zakupy i na poczte:szok:
Zdjęcie karocy wstawie jak przyjdzie,tym razem model jedno za drugim bo obok siebie sie biją

I po jeździe :) Nie było źle, choć dziś pojechałam już troszkę miasta z obrzeży zwiedzić i zaliczyłam 3 ronda ;)

Lepi ja też jutro w Poznaniu :-):-)Ale niestety nie w spa tylko na zajęciach :confused2:
jolek nie będzie mnie tylko w weekendy. A tak postaram się nadrabiać :tak: Iguś jaki dzielny! Ja z moim zakupów na piechotę nie zrobilabym nigdy! On mi nawet na golasa ucieka z lazienki jak wode nalewam do kapieli!:shocked2:
basiekk jak mała super już mówi! Bo mój ostatnio to się chyba coś cofnął, bo na wszystko i wszystkich jest jedno słowo: MAMA:confused2:
madzik zdróweczka dla Julka :*
poziomka ty to kobeto masz podwojne wyzwanie jesli chodzi o załatwienie drobnej sprawy,więc wózek jak najbardziej sie przyda,by okiełznać maludy ;-):-p

U nas jak młody się śmiał przy przewijaniu, to podejrzałam,że mamy u góry lewą czwórkę i z prawej prawie prawie się przebiła.

Witam :-)

Przeczytałam ale nie wiem czy pamiętam.

Poziomki nowa bryka mówisz, a ja myślałam, że u tak starych niemowlaczków takie wydatki to już historia :-D
Jaipur jak dla mnie muffinki za zdrowo brzmią z przepisu :-D;-)
Jolek w nowych okularach będziesz lepiej widziała zmarchy u innych, mi zawsze ludzie brzydną po wymianie glasesów :-D
Persefona jazdy to frajda w porównaniu z egzaminami :-D;-) Także rozkoszuj się luzem :-p
Lepi czy w ramach odpoczynku będzie można przekąsić dowolne ilości arbuza? Ja też tak chcę :-)
Majowa bardzo mi przykro, że choroba postępuje i oczywiście gratuluję obrony! Tak to już jest, jedno się udaje, drugie nie, trudno się z tym pogodzić.

Miłego weekenda :-)

He he Igi jak chce to grzeczny jest:) Pierwszy raz taki spacer to się starał, podejrzewam że z czasem taki grzeczny nie będzie:/

Persefona jeszcze chwila i całe miasto zjeździsz????

Hope obym swoich zmarszczek nie widziała a innych mi wiszą:p

Poziomka ty to jeszcze Gabi masz do spacerów więc trzeciej ręki Ci brak.

Basiekk no i weekend:):)

Madzik to co kolejny dzień bez żłobka??? A z kim teraz Julko w domu siedzi??

Hehe bez wózka nie da rady niestety,sama ich nie ogarne:-D
Mama wsiadła w autobus do mnie o 16.00 ,miała dojechać o 18.15....dzwoni o 17.30 że jeszcze z Wawy nie wyjechała bo takie korki i remonty:szok:

Majowa gratuluję licencjata :) Życzę dużo zdrówka! Przykro mi że u męża się pogarsza :-(
Jolek ja mamie daję, a mama ich nie je, czasami sobie przypomni albo ja przyjdę powyjadam :-p
Poziomka cięszę się, że dziewczyny zdrowe. U Ciebie to wesoła gromadka, podziwiam.

Dziś był taki piękny dzień, że byliśmy ponad 2 h na spacerze. Mały tak jak Igorek na piechotkę choć wózek na zapas był pod ręką. Myślałam, że się zmęczy to będzie ładnie spał. Prawie mi usnął na huśtawce. Potem mu przeszło i tak mu przeszło, że dziś w dzień nie spał :wściekła/y: A wstał jak zwykle wcześnie rano! Mąż go właśnie kąpie i mama nadzieję, że nockę ładnie prześpi. Ta jego drzemka w ciągu dnia, to dla mnie takie naładowanie akumulatorków, a tak masakra. Ja zasypiałam na stojąco a Krzyś miał mega energii. Był chyba na Duracelkach.
A wiecie co dziś mnie mój synek zadziwił. Mówię do Krzysia, że ci się lewa skarpetka przekręciła. On mi pokazuje rączką na lewą nóżkę. Pomyślałam sobie że przypadek. Zrobiłam test - Krzysiu pokaż prawą rączkę, podniósł do góry, pokaż lewą - podniósł lewą :szok:

reklama
Ypra no to Igi po spacerku spał prawie dwie godziny bez dziesięciu minut. Krzyś zdolniacha, jak nie Ty to pewnie tata nauczył go odróżniać strony :-p

Poziomka i o której mama w końcu przyjechała??

Do góry