reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

tak tak Joluś przyjechał , wczoraj o 14 jechałam po niego ale jutro znowu wyjeżdża także dziś też mnie nie będzie na bb.

Całuski kochane i miłego dnia :*

reklama
Witam. U nas dziś było rano 1,5stopnia!Brrr...Musze Gabi kurtkę wyciągnąć z szafy! Młody jeszcze pociaga nosem-katar go szybko nie chce opuścić. Ja za chwilkę mam jazdę,a jutro jadę na zajęcia.
A w ogole szykuje mi się spotkanie klasowe-chyba w listopadzie :) Ma być takie z pompą-jedzonko i potancówka :p
poziomki tak tak, ja zaczęłam prawko. Bardzo się balam,ale muszę je ieć,bo mi potrzebne,więc idę na żywioł ;) Niedługo mam jazdę. A z choróbskiem sobie poradzisz-kopa w tyłek,syrop w gardło,malinowa herbatka i do przodu :)
Majowa gratuluję obrony! Czyli też wybierasz się na magisterkę? A jaki kierunek? Mnie już zostal ostatni rok. Pracę musze pisać :/ A z powodu M. bardzo mi przykro... :(
jolek jak dobrze,że świat stał się wyraxniejszy ;)
styna czekamy &&&&&&&
Futrzaczku poczekamy,a wy nacieszcie się sobą :)
jaipur uduszę! I jak tu człowiek może być na diecie???
Kamcia weekend się zaczyna,więc cisza będzie :) Ja jutro tez zmykam na zajęcia
Uciekam.Milego dnia

Witam się :)
Dzisiaj w świetnym nastroju:-), super wieści od Bubbles. Pogoda też ładna, dzisiaj piąteczek, żyć nie umierać.Wczoraj olałam obiad nie ugotowałam nic, za to cały wieczór spędziłam na tańcach z Marti:-D.

Futrzaczku cieszę się, że mąż jednak przyjechał, nacieszcie się sobą:).
Majowa gratki licencjata, przykro mi z powodu choroby męża, ale jednak mam nadzieję, że wzrok mężowi powróci. Zdrówka dla Kubusia.
Poziomko zdrówka dla Gosi i Idki i oby się pozostałe laski nie zaraziły :)
Jaipur co ciekawego czytałaś ostatnio? Koniecznie muszę Twoje muffiny zrobić w weekend.

Udanego dnia Wam życzę.

Hej
u nas piekneee slonce ale stopni tylko 8! ble ..
Jedziemy za niedlugo na targ, po duzo dynki, i po gruszki i sliwki itp..:-p

Jeeeeeeessssssssuuuuu ja te muffinki Jaipur juz dodalam do ulubionych mmmmmm ! jeszcze nigdy nie pieklam muffinek, chyba pora to zrobic :p

Majowa - witaj, szkoda, ze zdrowie m jednak tak podupadlo przez to sm... :/ jak z leczeniem, z lekami?

Witam wybaczcie nie odniosę się do waszych postów, ale na pewno mi wybaczycie bo jestem zajęta pieczeniem ciasta bananowego dla naszego Filipka:) Który za 2 - 3 godzinek przyjedzie z rodzinką na kawkę:)

Witajcie:))
Smarowania syropki itp pomogły dzisiaj dziewczyny jak nowonarodzone:-D
U nas dziś ładna pogoda i ciepło
Dzisiaj przyjeżdza moja mama a w poniedziałek powinina przyjść nowa karoca dla dziewczynek bo stara sie rozwaliła:wściekła/y:

Persefona &&&&&&&&&&&&&&& za prawko

Zdrówka wszystkim chorym:))

Witajcie babencje,

wczoraj nie wchodziłam, bo miałam taką megamigrenę, że ledwo przeżyłam w pracy. Całe szczęście, że szefowej nie było i mogłam tylko BYĆ w pracy, bo myślenie przychodziło mi z trudem...

basiek - zaciekawiłaś mnie tą książką, może kiedyś przeczytam.
poziomki - super, że choróbsko mija.
majowa - bardzo współczuję choroby męża, mam nadzieję, że leki jednak coś pomogą... a Tobie GRATULUJĘ!
jaipur znowu kusi pysznościami...
futrzaczku - super, że przyjechał mężulek, na krótko, ale zawsze coś :-)
styna - miłego spotkania, pozdrowionka dla Was wszystkich!!!

Wczoraj odwiedziła mnie przyjaciółka z mężem i moja siostra. Przyjaciółka - młoda mężatka podzieliła się wspaniałą wiadomością o ciąży :) , może też będzie majówczątko (termin na 30.04) - cieszę się tym bardziej, że choruje na zespół policystycznych jajników i mogło być różnie z zajściem w ciążę...

A ja jutro mam obiecany przez M dzień dla siebie. Jadę do Poznania do Spa na "Arbuzową Przygodę" :-D (wygrał dla mnie na dzień matki, ale nie maiłam kiedy wykorzystać vouchera), a później jak się uda - kawka z przyjaciółką ze szkolnej ławy:-)

aaaa, joluś, cieszę się, że przejrzałaś na oczy :-D

madzik - moja siostra już złożyła zamówienie na e-booka:-D, gdyby znalazł jakiś konkurs :-D:-D:-D

Prawdę mówiąc z naszej głupoty voucher o mało co by przepadł, bo przyszedł listownie kilka miesięcy temu i tak sobie leżał. Ja nie zaglądałam do niego, bo M pokazał mi w necie co wygrał. teraz stwierdziłam, ze mam wreszcie trochę czasu to go wykorzystam, patrzę, a tam termin do końca sierpnia:szok:, ale M skontaktował się z hotelem, że małżonka taka zajęta przy dziecku itp. i przedłużyli mi do końca września:-D. Ale mam nauczę:tak::sorry:

ale ja w takim miejscu nigdy nie byłam i jak pomyślę o peelingu i masażu, to z lekka się krępuję... tylko jaipur się nie śmiej ze mnie ;)

reklama
He he Lepi ubawiłaś mnie tym "przejrzeniem na oczy" :-D:-D Ale fakt faktem świat jest wyraźniejszy:)
Gratuluję "ciociu" oby psiapsiółka szczęśliwie donosiła zdrowe maleństwo:)
Arbuzowa przygoda brzmi świetnie:) Masz szczęście z tym Twoim M:) Baw się dobrze jutro i wypoczywaj:)

Poziomka cieszę się że dziewczyny zdrowe już:) Mama przyjeżdża to Cię pewnie ciut odciąży. Pochwal się nową furką:) Ja niedługo naszą czerwoną brykę z kantorka będę musiała wytargać:)

Maja udanych zakupów.

Styna smaczności. Wyściskaj Fifolka i całą resztę ode mnie:)

Futrzaczku
:*:*

Basiekk
my też uwielbiamy tańce z Igusiem:):)

Persefona
zimnica u Was straszna. Oj szkoła się zaczyna to znowu Cię mało będzie:(

Madzik jak tam Julcio się miewa???

Ja dziś późno bo wstaliśmy grubo po 9tej. Ogarnęliśmy się i wyszliśmy na spacer połączony z zakupami i zaliczeniem poczty bez wózka. Bałam się że młody nie podoła,ale dał radę i nawet był grzeczny. W nagrodę dostał książeczkę :) Igi uwielbia książeczki:)

Do góry