reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witam ciężki dzień za mną. Później popiszę bo muszę ryż ugotować bo z głodu padę:tak:
Hope mam nadzieję że nie urojona, nie nastawiam się się na nic, poprostu czekam co przyniesie los.

Witam sie;)

ooo to jolek wkoncu widzi jaki swiat jest piekny;P

Styna czekanie jest najgorsze ja bym nie wytrzymala pewnie i bym tez juz testowala;P a pozniej powtorki;p a z krwi kiedy mozna robic?

Basiek ksiazek nie czytalam;)

Maja wspolczuje nocki

Ja dzisiaj bylam w gorzowie papiery wszystkie mam wiec od wtorku juz do pracy;) Aj zaczynam sie denerwowac:p

Zuza prawie zdrowa wiec zaczyna sie ukladac;)

poziomki nie histeryzuj ;-) juniorek ma 37,8 jak się podnieci:-D
a serio to dużo zdrówka dla wszystkich chorujących i tych szykujących się aby do nich dołączyć.

Dziecię moje usypia, właśnie słyszę jak opowiada sobie bajkę.A mama sobie winko otwiera:-p i konsumuje szopską. Starego nie ma, to nikt mi nie zje i nie wypije:-D

p.s basiekk ja też książkowa, lepiej nie spać i książkę poczytać:-D

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj zrobiłam dżemor dyniowo-jabłkowo-gruszkowo- pomarańczowy:-D
Ciasta jakoś nie lubię, ale może nie znalazłam dobrego przepisu

na muffiny zapraszam jak ktoś chce, nie ma dużo bo 6 sztuk:sorry2:

reklama
Poziomki dużo zdrówka! Niech pozostała dwójka się trzyma.
A ja mam fazę na ostre i słone. Dziś zeżarłam 2 słoiki ogórków na ostro mojej roboty. Mama je zachomikowała u siebie. Krzyś mi przy 2im słoiku pomagał :-D

Do góry