reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Bry :-)

Poczytałam, spoko, widzę, ciężarówek nam przybywa:-) Pomyślałam jakby to było gdybym i ja była w ciąży i się przeraziłam :-D

Styna tylko żebyś nie miała jak ja za pierwszym podejściem, urojonej :-D;-)
Ypra zaraz pierwsze ważne usg masz?? Genetyczne? Masakra jak ten czas leci! Pokaż brzunio :-)
O Poziomki, nie znam :-p

Przyłączam się do tych z gilem i bólem gardła, my dwie :confused2:

Jolek nowych okularów zazdraszczam, ja też muszę nowe na gwałt, nie tyle szkła co oprawki, ale kasy póki co brak. U nas muszę mieć minimum 400 zł a wszyscy wiedzą, że studenci głodem przymierają. Ile czasu nie wymieniałaś?

reklama
Hej laski
Poziomkaaaaaaa
cześć kobito, super, że u Ciebie wsio układa się, zobacz przyszłaś i nie dość, ze witamy Cie jak króla to jeszcze jaka frekwencja na forum:-D, przynajmniej miałam co poczytać rano, a nie jak ostatnio jedna strona na krzyż:-D
Styna kciukasy zaciśnięte
Joluś super, że masz drugie oczy, ja moje też muszę zmienić, oprawki są tak rozklekotane, że szoken:confused2:, tylko do oczologa po receptę muszę pójść.
Futrzaku oby jednak mąż przyjechał &&&

Chwaliłam się kilka dni z rzędu ładną pogodą to mam za swoje, wieje i deszcz:wściekła/y:. Marzę o herbatce z cytrynką, swoim łóżeczku i dobrej książce.
Btw czytałam ostatnio "Kwiaty na poddaszu" wstrząsnęła mną ta książka. Czytała ją któraś z Was??
Teraz czytam "Pachnidło" też niezłe. Wczoraj katowałam do 1 nad ranem:dry:;-).

Witajcie. U nas dziś nie pada,ale strasznie zimno. Rano było tylko 6stopni! Gabi w szkole, młody śpi,bo jaśniepan zrobił nam pobudkę o 6 rano, to teraz odsypia. Ja piorę i przygotowuję się psychicznie do jutrzejszej jazdy ;)

Kamcia zdrówka
Maja super,że w końcu ząbek się przebił.Teraz już tylko z górki :)
Futrzaczku tulę :****
poziomki witaj nasza multi-mamo :happy2:
styna trzymam kciuki za pozytyw testu:tak:
jolek fajnie,że bedziesz mieć nowe patrzalki :-):cool2:
Alex tylko nie uśnij na tym szkoleniu bhp :-p
Bubbles u mnie perfekcyjna pani domu też znalazłaby trochę skarbów ;-)
Hope nie zarzekaj się tak, bo wiesz jak to mowią: Człowiek strzela, a Pan Bóg kule łapie :-D
basiekk nie czytałam tych książek,ale może kiedyś do nich zajrzę. A frekwencja to przez poziomeczki ;-)

Ostatnia edycja:
U nas pogoda typowo barowa...tylko baru w okolicy brak:dry: Zaspałysmy Gośka nie poszła do szkoły:-p
Hope zdrówka
Basiekk frekfencja wzrosła bo pogoda kiepska i przed komputerami pozasiadały:-)
Z chęcia bym przeczytała Pachnidło bo film był super:tak: ale osteanio katuje lekcje z angielskiego i duńskiego:dry::confused:
Persefona ​gdzie jedziesz?

Hejka

a u Nas dziś pięknie słonecznie więc mam nadzieję że w serduszku też zaświeci !!! ale póki co wieści brak :-(

właśnie nie dawno wstałam z drzemki , a teraz piję kawusię i będę brała się za kabaczka zrobię leczo. :-)

Poziomki- Persefona zaczęła kurs prawka i pewnikiem o to chodzi :tak:
Alex- blee racja nudaaa, ale chociaż pracować nie trzeba :-D
Basiekk- nie nie czytałam ale teraz podejrzewam że zacznę częściej czytać ,aktualnie mam "Podarunek" mama mi poleciła:tak:

Ło matko, ale żeście naskrobały!:szok:
Poziomka wpadła i proszę jak się dziewuchy rozgadały:-p
Maja, życzę żeby zębole szybko wyszły i nie zatruwały Wam więcej życia;) A jak się Polcia czuje, już choróbsko zażegnane? U nas lepiej, ale szału nie ma. Jutro idziemy na kontrolę do pediatry.
Jolek, super tak wyraźnie świat zobaczyć, znam to uczucie:)
Futrzaczku, mam nadzieję, że Ci się z małżem wszystko ładnie złoży do kupy &&&
Alex, współczuję szkolenia:)
Basiek, co Ty się cieszysz, że dziewuchy tyle napisały, ja nie ogarniam takiej ilości:-D

U nas dziś słonecznie, ale rano był taki ziąb, że stwierdziłam, że trzeba płaszczor wyprać i zacząć nosić, bo w samej marynarce to średnio już.

Dzien dobry
to ja
zombie...

Moje dziecko zrobilo sobie przerwe w spaniu dzisiaj od 2 do po 5 rano!!!! :wściekła/y:

Poza tym ma znowu katar.... :/

Zdrowka dla wszystkich zagilonych i kaszlacych! sie posypalo... a jeszcze wrzesien sie nie skonczyl....

Basiekk no to kiedy mozemy wpadac???? :-)

Ypra
tak tak pokaz brzusia!!!

reklama
Hejka. Słonko świeci dziś od rana.Szkoda tylko że zimnica:( Od razu siły wracają. Mamy już pranko zrobione i posprzątane. Teraz pora na kawkę.

Poziomka mam cylindry na minusie.

Hope zdrówka. Ja całe szczęście oprawki miałam. Dobrze,że mi siorka podpowiedziała,że tylko szkła mogę wymienić bo tak to bym pewnie jeszcze zwlekała. Ostatni raz u okulisty byłam ponad 4 lata temu no i wtedy okularki dostałam.

Alex faktycznie nuda:)

Basiekk nie idź do oczologa w przychodni tylko od razu do optyka. Wychodzi tanie. Przeważnie w każdym masz że jak robisz od razu u nich okulary to badanie gratis.Aaaaaa i nie musisz czekać nie wiadomo ile na wizytę i potem w kolejce do gabinetu.
Basiek "kwiaty na poddaszu" dostałam od siorki na urodziny. Nie jestem zadowolona z tego prezentu, bo raz że nie mam czasu na czytanie książek, dwa akurat książka nie trafiona. Kiedyś dawno temu oglądałam film i wiem że mną wstrząsnął dlatego do książki się nie garnę. Ale siostra robiła prezent pod siebie:wściekła/y:

Persefona
ty się nie nastawiaj psychicznie, po prostu jutro idź na luzie. Stres nie jest dobrym towarzyszem jazdy:/

Poziomka
tylu języków na raz się uczysz, nie miesza Ci się???

Futrzaczku
kciukasy zaciskam za powrót mężulka do domku dzisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madzik zimnica straszna...lato nas już opuściło,choć słuchy niosą że wróci niedługo:)

Maja zdrówka i sudafed polecam na kater :-p:-D To ci Pola nocny marek :):)

Do góry