reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Poziomka ja jak mijam ludzi to mówię do M że ktoś mnie mija ale twarz widzę nie wyraźnie, zdziwił się po co mi twarze widzieć , to powiedziałam że w ryło bym dostała i nie wiedziałabym od kogo :-D

Joluś- tak mówił właśnie że może wyjechać od razu i wtedy by był w pon wieczorem...

ehhh uciekam już , nie mam już sił :*
buziaki kochane do jutra :*

Poziomki 29 powinnam dostać @ (ale mam nadzieję że nie dostanę) więc wtedy, ale dla ciekawostki kupiłam nowy test który ponoć 6 dni wcześniej może pokazać więc zobaczymy co mi pokaże.
Futrzaczku tak źle nie było ale po co ma wpaść w nie powołane ręce.

No i poprasowane:):)

Futrzaczku oby czarny scenariusz się nie sprawdził &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Poziomka no to ja sąsiadów jeszcze poznaje :-D:-D

Styna to co testujesz zaraz po 20tym???

reklama
Jolek jak test jutro odbiorę z pocztyto zatestuję 21 ale nie wierzę w tak wczesne testy. Chociaż zrobiłam miskę popcornu dla nas obojga P poszedł się wykąpać a jak wrócił była już tylko miska;-)

Do góry