reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Dzisiaj tak mi net chodzi że mnie krew zaleje:wściekła/y:
Gdyby udalo mi się napisać jakieś pamiętniki to i tak bym je spaliła by nie ujrzały światła dziennego:-D:-p

witam się chora dzisiaj :-(

maja współczuję sąsiadów :szok:
persefona ja dzisiaj tak się fatalnie czułam , miałam temperaturę od wczoraj i cholerny ból gardła i migdały zawalone że dziś wstałam tylko żeby zawieź Vi do szkoły a pózniej spałam od 10.30do 14 :sorry:
czuję się jak zwłoki dzisiaj :-(
basiek ja tez pisałam pamiętniki a co najlepsze to gdzieś mi zginęły !! i teraz nie wiem czy moja mama zadbała o to żeby nie ujżały światła dziennego czy mój brat lub siostra zabrali zeby sobie poczytac szczegóły z mojego zycia :sorry: a duuużo tam pisałam ...
no nie wiem raczej obstawiam mamę ale kiedyś sprawdzę dokładnie gdzie mogłyby być
poziomki witaj :-)

Ja tak tylko szybciorem jutro tydzień od owulki a temeratura 37,4&&&&&&

Poziomki ja swoje spaliłam jak znalazłam i przeczytałam, lepiej aby moje dziecko kiedyś go nie widziało więc wrzuciłam do pieca.

Witam sie
niestety zimno i deszczowo...

Basiek, Jolek, Madzik, Ypra, Lepi - przyjechali przyjechali, babka z gostkiem <okazalo sie ze to dzielnicowy> ale jak towarzystwo sie zmylo juz! Pogadali ze mna, potem poszli na gore, bo 'wlasciciel' w domu sie ostal. Tez sie zastanawiam czy to anonimowo, bo raczej powinno byc! W DE to norma. Ale u nas jak to u nas.. popieprz........... :crazy: Jestem sama na pietrze teraz, wiec wszyscy ostrzegaja blabla, ale najpierw i tak wyszlam na balkon opierd.......ic , ale chyba mnie nawet nie uslyszeli. .

Alex - zdrowiej zdrowiej! Dobrze, ze Oli ma sie ok.
Madzik - jak tam Julek po antybiotyku? katar minal?
Kamcia - zdrowka!
Czy ktos jeszcze choruje??

POZIOMKI!!! :szok: Witamy! :)

....ta trzecia czworka nas, tzn mnie bardziej, wykonczyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ................

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję,że byłam u okulisty. Jutro odbieram okularki. :):)

Maja
to teraz zostaje poczekać na reakcję sąsiada czy się ukłoni czy będzie klął pod nosem.

Poziomka to pewnie ta pogoda tak działa na neta.

Mam pytanko czy któraś może ma TV lub internet z netii ????

Do góry