reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

laski, ja chętnie Was zabiorę, tylko dostarczcie się do południa jutro, bo pojedziemy bez Was:-p

p.s epopeji grzybowej ciąg dalszy- zupa grzybowa plus risotto zjadamy:-D Prezes rzecz jasna nie gustuje w takich klimatach.

reklama
Grzyby - mniam, mniam. Uwielbiam zbierać, ale się nie znam więc biorę jak leci :-p Szkoda, że tak rzadko mam okazję.
Styna fajna sprawa takie zakupy, brat czesto tam bywa. Zabrał mnie raz i udało mi się upolować co nieco. Trzymam kciuki za czerwiec :-)
Matusia niech się szybko wyjaśni co u Maji, no i Ty pójdź koniecznie do lekarza.
Kamcia zazdroszczę, ale masz śpiocha:-). Widzę też, że nie tylko mój jest rannym ptaszkiem.
Znalazła się nasza szafka, jest w Łodzi :-D Do końca tyg.mają przywieźć. Mały strasznie dziś szalał, czego on dzisiaj nie wymyślił. Teraz tata próbuje go okiełznąć w wannie.

Kurcze Kamcia, zazdrocha, Marti od 6 na nogach, góra 7 harcuje identycznie jak Zosia Motylka. Super, ze Emcia pospać Ci daje, ale Polcia nasza też dała pospać dzisiaj mamusi, super.

Mam ciacho! Komu?

e tam pospać :-p Vika wstaje o 8 i nie da pospac a tu trzeba jeszcze zawieźć do przedszkola wiec spania nie ma :-p Emma jako jedyna się wysypia :-D hehe chyba że D ma na popołudniu to albo ja albo D skorzystamy ;-)

tez mam ciacho :-) mąż "upiekł" jeżyka delecty :-p

a co do fryzjera pamiętam jak z Viki byłam u fryzjera jak miała 9 msc o masakra :-D haha biegała po całym salonie wyciągała wszystko :-p rozsypała draże moje bo rozgryzła opakowanie :-p jednym słowem masakra :-D haha

Co do fryzjera to ja właśnie włosy pomalowałam:p

Pogoda dziś u na s piękna więc korzystaliśmy z młodym z uroków pobytu nad morzem :-p

Basiekk pomidorowej Ci nie proponuje bo coś tam ostatnio wspominałaś o pomidorowej w słoikach więc może knedelki???

Uciekam zaraz perfekcyjną oglądać a potem do spania:)

U nas Zuza wrocila ze zlobka z kaszelkiem wiec jutro zawitamy do lekarza.

Basiek u nas dzisiaj byl krupnik jutro tez bedzie a pojutrze golabki chyba zrobie tzn ala golabki:) tez pewnie na 2 dni bo na jeden mi sie nie oplaca za leniwa jestem;)

No to uciekam juz spac;)

Witam się.
Zaglądałam do Was ostatnio, ale jakoś brakło mi weny na pisanie. Obiecuję się poprawić:)
U nas bez zmian, jedyna dobra wiadomość to taka, że udało nam się wkręcić na poniedziałek do poradni rehabilitacyjnej, zobaczymy co powiedzą na stópki Lulego.

I ja się witam
Pogoda na wschodzie zacna:tak:.
Nie mam weny do pracy, a sterta papierzysków leży odłogiem, zbieram się w sobie.

Hejka

u Nas też pogoda śliczna , ale planów brak , wciąż myślami z mężem :*

Styna- i jak tam ? czujesz coś ?... :-)
Karolqa- i jak Zuzelek ?
Jolek- też oglądałam perfekcyjną ;-) masakra co się dzieje u niektórych na chacie :szok:
Basiekk- i jak pozbierałaś się ? :-p
Madzik- fajnie że się udało z poradnią :-)
Andzia- tulam Cię i proszę pisz coś kotek !

reklama
Do góry