reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam sie;)

Futrzaczek Zuza jest przeziebiona moze isc od zebow ale do konca tyg w domku siedzi mam nadzieje ze nie odzwyczai sie od zlobka.

A u nas sie dzieje. Za jakis moment musimy sie przeprowadzac wiec na szybko jakis kredyt potrzebujemy. A swoja droga jest tu jakis radca prawny albo kogos w rodzinie macie?? Chyba do radcy to pytanie sama niewiem;P

reklama
Dzien dobry i ja! :)
nie zagladalam tu wieki, ale jak mam chwile to skrobne :)
Aleksiu w przedszkolku, za godzine jedziemy z Filipkiem po niego. Pokrecimy sie po miescie, obiadek mamy z wczoraj, skorzystamy z pieknej pogody, bo to juz pewnie ostatnie takie dni...
Perfekcyjna przydalaby sie u mnie, bo jakos po tym ostatnim roku ze wszystkim jestem grubo do tylu. Ale ze moje priorytety ulegly przetasowaniu, to nie umre na zawal z tego powodu :-p
Milego dnia i duzo slonca Wszystkim Paniom! :cool2:

Jejku co się ze mną dzieje głowa mnie tak boli jakby miała zaraz eksplodować. Masakra jakaś, a Nadia takiego bałaganu narobiła że nie wiem kiedy to posprzątam. Idę barszcz ukraiński gotować na obiadek.

Styna u nas też dzisiaj barszcz ukraiński
Cieszę się bo za pół godziny do domku i wyściskam szkraba:-)
Nażarłam się dzisiaj cuksów jak głupia i brzuch mnie boli.

Wiecie co dzisiaj miałam chwilkę bo szefa brak i czytałam w pracy wątek majowy wtedy jak wszystkie na porodówkę szłyśmy, ale mnie wzięło na wspominki, jak się Madzik z Salserą porodu doczekać nie mogły. Miło tak powspomina:-)

Basiekkk mnie tak ostatnio wzieło i czytałam nasze opowieści z porodówki. Małż stwierdził ze po co to czytam jeszcze się nastraszę i rozmyślę ale przecież i tak wiem czym to pachnie wiec już bardziej się nie da wystraszyć.

Witam się.Przepraszam,że tak późno ale cały dzień w biegu:/ Dobrze,że pogoda cudna do takiego marszowania jak my dziś mieliśmy. M wziął wolne i załatwialiśmy różne różniste sprawy.Przy okazji troszkę zakupów no i butki dla młodego na jesień w końcu mamy:) Nie wyrobiłam się do optyka,ale jutro jak M z pracy wróci to wyskoczę:)
Widzę że tu względna cisza,ale i jaka niespodzianka... Bubbles witaj na maju:):)

Karolq
a dlaczego musicie się wyprowadzić??? Ciężko będzie z kredytem no chyba że mąż dużo zarabia, Ty dopiero umowę podpisałaś więc dla banku to trochę za mało. Ty szukaj doradcy finansowego a nie radcy prawnego:)
Zdrówka dla Zuzi:*

Basiekk obżarstwo nie popłaca :-p

Madzik super że udało się Wam tak szybko zarejestrować. Nam się udało w końcu do dermatologa zapisać na najbliższy termin, czyli listopad:/

Styna ja widzę,że Twój nieźle pęka i teraz na Ciebie chce zwalić :p

Futrzaczku mój M mówi że osoby które się zgłaszają do perfekcyjnej są psychiczne:/

Jaipur Gag jak tam po SPA???

Przepraszam jeśli którąś pominęłam ale z pamięci pisałam.
Widzę,że Was wszystkie na wspominki wzięło...hormony szaleją co :-p

Ostatnia edycja:
Chyba mnie szlag nagly trafi!
Chcialam dzisiaj pojsc pierwszy raz wczesniej spac.. to do tego cpuna co teraz nade mna mieszka <zamiast tej durnowatej rodzinki halasujacej non stop> przyszli kumple! bo mecz jest. zawsze ogladaja. dra mordy, wyklinaja itd. chleja i cpaja! a teraz sie napieprzaja! po prostu sie leja! zaraz dzwonie po straz. jestem mega niewyspana zirytowana i wkurwi............ a Pola chciala mnie wykonczyc dzisiaj swoim jojczeniem :/

Witam się i uciekam, życząc dobrej nocy :-) Mały mnie dziś wykończył, myślałam, że szybko padnie, ale nic z tego, tata jeszcze z nim walczy.

reklama
Maja to sie nie czaj tylko zadzwoń po policję!!!

Ypra współczuję:(

My dziś w takim biegu,że Igi nawet nie miał zbytnio kiedy jęczeć. No może troszkę wieczorem ale szybkie kompanko i migiem do wyrka. Padł jak zabity.

Do góry