reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Andzia widzę obiecane i nadrobione:) Oby tak dalej;-) Ale jak Ty sobie dasz radę praca, studia, młody i jeszcze mąż???? A gdzie czas na forum ??:confused:

Brykam się myć i spać. Dobranoc

reklama
Witam się po weekendzie.
U nas nudy w zasadzie:) Moje dziecko przechodzi okres krzykacza aktualnie. Matko, ile ten nawrzeszczy:) Że też mu gardła nie szkoda:)

Miałam ochotę upiec Jaipurowy sernik, ale w wersji z malinami i podawać z ciepłym sosem malinowym i lodami. Niestety nic z moich planów nie wyszło, może na przyszły weekend mi się uda.

Andzia, Jolek, zazdroszczę spotkania. W ogóle wszystkich bb-spotkań zazdroszczę:zawstydzona/y:
Maja, zdrówka dla Polci. Julek ostatnio też miał gorączkę pierwszy raz w życiu, więc wiem co to znaczy. Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.
Andzia, powodzenia na studiach:)
Ypra, podbijam pytanie Jaipur, który to tydzień? Wkleisz suwaczek?:) Oszczędzaj się i trzymajcie się ciepło:)
Alex, powodzenia w pakowaniu i udanego wyjazdu!

Witam sie juz po wczasach;) Nawet nie probuje nadrobic:( nie moge wbic sie w rytm niewiem gdzie co mam a jeszcze jutro Zuza do zlobka idzie dobrze ze pierwszy tydzien ze mna na takie adaptacyjne. Bedzie ciezko bo na wczasach jak zniknelam jej z oczu jak szlam pod prysznic to byla podkowka placz jakby jej krzywda sie dziala. Rano jak wstalam do kibelka przed nia to tez z placzem sie obudzila mimo ze tata byl z nia wtedy;/

Madzik a jak tam Julek?

Jolek Andzia zazdroszcze spotkania;)

Karolq, witaj:)
Trzymam kciuki za Zuzię. U nas generalnie jest dobrze. Jedyny ból to krzyk przy rozstaniu. Ale prawda jest taka, że już nie płacze tylko się złości, a na mnie jego złość coraz mniej działa:)
Będzie dobrze. Najgorszy wcale nie jest pierwszy dzień tylko 2-3 następne, ale wszystko jest do przeżycia, tym bardziej, że Zuzia do odważnych należy. Głowa do góry:)

I ja się witam
Smutna dzisiaj:-(
Piekłam sernik Jaipurki z malinami, dobry nawet bardzo. Piekłam też szarlotkę z kruszonką, ale nie wzięłam do pracy ani sernika, ani szarlotki musiałam uciekać szybko póki mamie udało się Martysię zagadać.

Joluś super, że się spotkałyście z Andzią. Tak dzwoniłam do mamy, kilka razy zresztą, Marti ogólnie była grzeczna, ale jest problem z zasypianiem, nie chciała zasnąć w nie swoim łóżeczku (choć wzięłam jej turystyczne), mama próbowała w wózku, też nie, w końcu padła wymęczona na rękach. A w domu sama jak jest śpiąca bierze mnie za rączkę i prowadzi do łóżeczka, zasypia sama, tylko trzeba nad nią postać i pogłasiać. Dzisiaj mają być u nas w domu.
Madzik dobrze, że Julek lepiej, dzięki temu i Ty jesteś spokojniejsza i weselsza.
Maja zdrówka dla Polci. Jak tam dzisiaj? Stary już wybył?
Alex udanego wyjazdu

Udanego dnia wszystkim

Witam się z kawką. ogólnie to weny brak na pisanie. Coraz bliżej do środy i pójścia M do szpitala.Strasznie się boję,ze coś nie tak pójdzie:/

Właśnie doznałam szoku. Znalazłam mojego dziecia smacznie śpiącego w łóżeczku. Grzeczny synio sam się spać położył :):)

Ostatnia edycja:
Witam i ja juz po kawce:-)

Joluś Daruś tez zasypia ale Igi to jest gosc:-) sam sie polozyl spac:-) gratuluje!!!
swoja droga zastanawiam sie lwasnie czy czasem tez juz nie wyjac szczebelkow z lozeczka...

Ufff z mega opóźnieniem ale jestem :-)

u Nas weekendzik udany , fajny grill , pogadanki , cieplusio ... :)))

Joluś- wszystko będzie dobrze kotek :* choć doskonale rozumiem co czujesz ! a jak dietka idzie? Iguś kochany chłopczyk :*
Andzia- fajnie kochana :* mam nadzieję że zostaniesz już :*
Karolqa- super że już jesteś ! i jak było ? poopowiadaj coś o Zuzelku i ogólnie :))

Wszystkim pracującym miłej pracy :* i ogólnie miłego dnia :))

reklama
jolek ciotka zawsze mówi,że Igi grzeczny chłopak, teraz nawet sam chodzi spać.Niedługo sam będzie sobie robił jedzonko a mamie herbatkę.
basiekk nie smutaj, bedzie tylko lepiej:*
nie mów ,ze zjadlaś sernik sama? (no chyba ,że masz więcej pożeraczy serników w domu- u nas ja jestem jedynym)

miłej pracy laseczki, tej pracowej i domowej,
buziaki :*
p.s wypogadza się...

Do góry