reklama
Witam się po weekendzie.
U nas nudy w zasadzie Moje dziecko przechodzi okres krzykacza aktualnie. Matko, ile ten nawrzeszczy Że też mu gardła nie szkoda
Miałam ochotę upiec Jaipurowy sernik, ale w wersji z malinami i podawać z ciepłym sosem malinowym i lodami. Niestety nic z moich planów nie wyszło, może na przyszły weekend mi się uda.
Andzia, Jolek, zazdroszczę spotkania. W ogóle wszystkich bb-spotkań zazdroszczę
Maja, zdrówka dla Polci. Julek ostatnio też miał gorączkę pierwszy raz w życiu, więc wiem co to znaczy. Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.
Andzia, powodzenia na studiach
Ypra, podbijam pytanie Jaipur, który to tydzień? Wkleisz suwaczek? Oszczędzaj się i trzymajcie się ciepło
Alex, powodzenia w pakowaniu i udanego wyjazdu!
U nas nudy w zasadzie Moje dziecko przechodzi okres krzykacza aktualnie. Matko, ile ten nawrzeszczy Że też mu gardła nie szkoda
Miałam ochotę upiec Jaipurowy sernik, ale w wersji z malinami i podawać z ciepłym sosem malinowym i lodami. Niestety nic z moich planów nie wyszło, może na przyszły weekend mi się uda.
Andzia, Jolek, zazdroszczę spotkania. W ogóle wszystkich bb-spotkań zazdroszczę
Maja, zdrówka dla Polci. Julek ostatnio też miał gorączkę pierwszy raz w życiu, więc wiem co to znaczy. Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.
Andzia, powodzenia na studiach
Ypra, podbijam pytanie Jaipur, który to tydzień? Wkleisz suwaczek? Oszczędzaj się i trzymajcie się ciepło
Alex, powodzenia w pakowaniu i udanego wyjazdu!
karolq8
Fanka BB :)
Witam sie juz po wczasach Nawet nie probuje nadrobic nie moge wbic sie w rytm niewiem gdzie co mam a jeszcze jutro Zuza do zlobka idzie dobrze ze pierwszy tydzien ze mna na takie adaptacyjne. Bedzie ciezko bo na wczasach jak zniknelam jej z oczu jak szlam pod prysznic to byla podkowka placz jakby jej krzywda sie dziala. Rano jak wstalam do kibelka przed nia to tez z placzem sie obudzila mimo ze tata byl z nia wtedy;/
Madzik a jak tam Julek?
Jolek Andzia zazdroszcze spotkania
Madzik a jak tam Julek?
Jolek Andzia zazdroszcze spotkania
Karolq, witaj
Trzymam kciuki za Zuzię. U nas generalnie jest dobrze. Jedyny ból to krzyk przy rozstaniu. Ale prawda jest taka, że już nie płacze tylko się złości, a na mnie jego złość coraz mniej działa
Będzie dobrze. Najgorszy wcale nie jest pierwszy dzień tylko 2-3 następne, ale wszystko jest do przeżycia, tym bardziej, że Zuzia do odważnych należy. Głowa do góry
Trzymam kciuki za Zuzię. U nas generalnie jest dobrze. Jedyny ból to krzyk przy rozstaniu. Ale prawda jest taka, że już nie płacze tylko się złości, a na mnie jego złość coraz mniej działa
Będzie dobrze. Najgorszy wcale nie jest pierwszy dzień tylko 2-3 następne, ale wszystko jest do przeżycia, tym bardziej, że Zuzia do odważnych należy. Głowa do góry
basiekkk
Fanka BB :)
I ja się witam
Smutna dzisiaj:-(
Piekłam sernik Jaipurki z malinami, dobry nawet bardzo. Piekłam też szarlotkę z kruszonką, ale nie wzięłam do pracy ani sernika, ani szarlotki musiałam uciekać szybko póki mamie udało się Martysię zagadać.
Joluś super, że się spotkałyście z Andzią. Tak dzwoniłam do mamy, kilka razy zresztą, Marti ogólnie była grzeczna, ale jest problem z zasypianiem, nie chciała zasnąć w nie swoim łóżeczku (choć wzięłam jej turystyczne), mama próbowała w wózku, też nie, w końcu padła wymęczona na rękach. A w domu sama jak jest śpiąca bierze mnie za rączkę i prowadzi do łóżeczka, zasypia sama, tylko trzeba nad nią postać i pogłasiać. Dzisiaj mają być u nas w domu.
Madzik dobrze, że Julek lepiej, dzięki temu i Ty jesteś spokojniejsza i weselsza.
Maja zdrówka dla Polci. Jak tam dzisiaj? Stary już wybył?
Alex udanego wyjazdu
Udanego dnia wszystkim
Smutna dzisiaj:-(
Piekłam sernik Jaipurki z malinami, dobry nawet bardzo. Piekłam też szarlotkę z kruszonką, ale nie wzięłam do pracy ani sernika, ani szarlotki musiałam uciekać szybko póki mamie udało się Martysię zagadać.
Joluś super, że się spotkałyście z Andzią. Tak dzwoniłam do mamy, kilka razy zresztą, Marti ogólnie była grzeczna, ale jest problem z zasypianiem, nie chciała zasnąć w nie swoim łóżeczku (choć wzięłam jej turystyczne), mama próbowała w wózku, też nie, w końcu padła wymęczona na rękach. A w domu sama jak jest śpiąca bierze mnie za rączkę i prowadzi do łóżeczka, zasypia sama, tylko trzeba nad nią postać i pogłasiać. Dzisiaj mają być u nas w domu.
Madzik dobrze, że Julek lepiej, dzięki temu i Ty jesteś spokojniejsza i weselsza.
Maja zdrówka dla Polci. Jak tam dzisiaj? Stary już wybył?
Alex udanego wyjazdu
Udanego dnia wszystkim
Witam się z kawką. ogólnie to weny brak na pisanie. Coraz bliżej do środy i pójścia M do szpitala.Strasznie się boję,ze coś nie tak pójdzie:/
Właśnie doznałam szoku. Znalazłam mojego dziecia smacznie śpiącego w łóżeczku. Grzeczny synio sam się spać położył
Właśnie doznałam szoku. Znalazłam mojego dziecia smacznie śpiącego w łóżeczku. Grzeczny synio sam się spać położył
Ostatnia edycja:
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Ufff z mega opóźnieniem ale jestem :-)
u Nas weekendzik udany , fajny grill , pogadanki , cieplusio ... ))
Joluś- wszystko będzie dobrze kotek :* choć doskonale rozumiem co czujesz ! a jak dietka idzie? Iguś kochany chłopczyk :*
Andzia- fajnie kochana :* mam nadzieję że zostaniesz już :*
Karolqa- super że już jesteś ! i jak było ? poopowiadaj coś o Zuzelku i ogólnie )
Wszystkim pracującym miłej pracy :* i ogólnie miłego dnia )
u Nas weekendzik udany , fajny grill , pogadanki , cieplusio ... ))
Joluś- wszystko będzie dobrze kotek :* choć doskonale rozumiem co czujesz ! a jak dietka idzie? Iguś kochany chłopczyk :*
Andzia- fajnie kochana :* mam nadzieję że zostaniesz już :*
Karolqa- super że już jesteś ! i jak było ? poopowiadaj coś o Zuzelku i ogólnie )
Wszystkim pracującym miłej pracy :* i ogólnie miłego dnia )
reklama
jolek ciotka zawsze mówi,że Igi grzeczny chłopak, teraz nawet sam chodzi spać.Niedługo sam będzie sobie robił jedzonko a mamie herbatkę.
basiekk nie smutaj, bedzie tylko lepiej:*
nie mów ,ze zjadlaś sernik sama? (no chyba ,że masz więcej pożeraczy serników w domu- u nas ja jestem jedynym)
miłej pracy laseczki, tej pracowej i domowej,
buziaki :*
p.s wypogadza się...
basiekk nie smutaj, bedzie tylko lepiej:*
nie mów ,ze zjadlaś sernik sama? (no chyba ,że masz więcej pożeraczy serników w domu- u nas ja jestem jedynym)
miłej pracy laseczki, tej pracowej i domowej,
buziaki :*
p.s wypogadza się...