reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
:-DOj Basienko znasz znasz.... mam w szafce w kuchni skitrane cale duze opakowanie Bialych!
na czarna godzine ;-) podrzuce troszke i Tobie - jasne!
Babcia mieszka na drugim koncu miasta, ale autkiem lub busem to niedaleko. Wlasnie dzisiaj robi knedle ze sliwkami - potem do niej wiec chyba podjedziemy z Polka :))

Zaraz wyruszamy na spacer, na plac, ale ciezko cos dzisiaj sie zebrac, znowu cieplo i cisnienie swiruje, glowa mnie boli, zreszta jestem przed @ wiec ://// .. u nas w nocy tez zimno - jakies 9 stopni, brrrr.. zaczyna sie...

Madzik - hip hip huuurrraaaa! ale ci....... :**

Hejka :-)

Piję kawusie ale ledwo ledwo.... bo wody nie ma ;/ więc woda butelkowa sklepowa :-D a co najgorsze to ploty chodzą że jutro i pojutrze ma nie być prądu od 7-16 :wściekła/y:

Madzik
- superr !!! ale ciiiiiiiii :*
Maja- ja tez przed @ ehhh :dry: miłego spacerku :*
Basiekk- mam nadzieję że brzuszek już pełny! :)
Joluś- gdzie Cię wcięło ??? hallo ? :*

a reszta!?? raz dwa się meldować proszę! :)))))

Lepi- niech spada na drzewo ! śpiewaj sobie w myślach coś ulubionego jak coś do Ciebie sapie hehe:-D:-) a i zapomniałąm dodać wcześniej , że fajniutko że wizyta do Zoo się w końcu udała :) super ! i oczywiście zazdraszczam baaardzooo romantycznego wyjazdu z mężulkiem do Karpacza :) bawcie się dobrze :) a Zosia na pewno sobie poradzi z ciocią :)

Witam. Weny dalej brak. Stres coraz większy. Przy kompie mało siadam bo i tak się skupić nie mogę.

Futrzaczku
mam nadzieję,że dobrze będzie,ale wiesz to jednak zabieg na sercu i to dość poważny. NA samą myśl łzy ze strachu mi do oczu napływają. Bardzo się boję jutra!
Dietka ok. Ponad 4 kilo nie ma. Teraz nie staję na wadzę bo @ dostałam więc wynik może być przekłamany. A przyznam się bez bicia że w weekend sobie pofolgowałam i się diety nie przytrzymałam :zawstydzona/y: Ale walczę dalej i już grzeszyć nie będę.

reklama
Witam sie ze słonecznego i cieplutkiego Kołobrzegu:)
Ja tylko na chwilkę bo akurat Oli śpi a potem wybieramy się do centrum:)
Zajechaliśmy po 11, zaliczyliśmy juz plaże i kąpiel morską, Oli moczył nóżki i raz nawet rzucił się w wodę, cała koszulka była mokra hehhe, całe szczęście morze jest dość ciepłe:) Jutro ma byc jeszcze cieplej więc zapowiada się dzień na plaży i sprawdzian cierpliwości bo Oli cały czas ucieka do wody i podgląda wszystkich opalających sie zza parawanu:) Piątek ma byc deszczowy tak więc zaplanowaliśmy sobie basen:)
Pozdrawiamy wszystkie bb-cioteczki:-)

Do góry