reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
A u nas nie jest slonecznie i nie bedzie :pP

Witamy sie, tzn ja, bo Polinezja .. spi! juz 3 godzine!
Ale bidulka goraczkuje troche od wczoraj, wiec jest bardzo zmeczona... co innego wieczorem,, w ogole od 2 dni takie cyrki z usypianiem, ze glowa boli...
Zabkowanie u nas w pelni, chyba cala reszta trzonowcow wychodzi..
Goraczke ma chyba 1 raz...

Jolek
- ale fajnie, ze spotkanko udane! i ze slonce sie pojawilo nad morzem ;))

Lepi
- udal sie wypad do Zoo?? U nas znowu nie, po pierwsze leje cala noc i cale rano do poludnia... po drugie Polka cos nieswoja.. a jak Zoska - przeszla jelitowka calkowicie?

Basiekk - szarlotka pycha! dziekuje :* Jak Marti u dziadkow sie sprawowala?

Ypra - postaraj sie wypoczac! Chyba jeszcze nie gratulowalam,:zawstydzona/y: mialam sporo nadrabiania... - a wiec - wszystkiego dobrego :)))) .. a mieszkanko niech m ogarnie :p

Alex - jak Olinek, przeszlo mu???

Gag - nareszcie sie odezwalas :**** milego pobytu u Mamy!

.koncze kawke i serniczek :-p i ide budzic potworke, bo trzeba pare spraw pozalatwiac dzisiaj jeszcze, jutro wyjazd m, hurraaaaa:-D
Jolus - edit!!

Ostatnia edycja:
U nas już po słońcu :( Pada i burze mamy:( Udało nam się ze spaceru wrócić.pod samym domem deszcz nas złapał.

Maja szybkiego powrotu do zdrówka dla Polinki. A Wy już same??

Witam się,

gości mężulek odwiózł na dworzec, a ja poszłam z Małym do babci i mam chwilę na bb :-)
Na męża to się rano wydarłam, że zamiast najpierw mieszkanie ogarnąć zajmuje się czymś innym :wściekła/y:
Jaipur raz lepiej raz gorzej, dokuczają mi mdłości i to inaczej niż poprzednio teraz mam ich więcej, najbardziej wieczorem i w nocy :-(
Najważniejsze, żeby było wszystko ok, we wtorek mam usg i nie mogę się doczekać.
Maja biedna Pola, u Krzysia też idą zębiska, ślini się niesamowicie -chodzi z pieluchą i gryzie co popadnie łącznie z babcią :-D Bidulek tez spał dziś 3 godzinki.
Jolek żałuję, że w Gdyni byliśmy tylko przejazdem, może następnym razem i nam uda się spotkać.

Ypra masz szczęście że ciężarnych bić nie można bo w tyłek bym Ci dała.Byłaś w Gdyni i nawet pół godziny nie znalazłaś dla mnie!!! Fuj fuj fuj nieładnie kochana :p

Maju tak Olinkowi przeszło to był jednorazowy wypadeczek:)
U na dzisiaj było ładnie, ale dopiero po południu wyszło słonku i do wieczorka było przyjemnie. Ja dzisiaj zrobiłam 4 prania i z ledwością je powiesiłam, musiałam pożyczyć od mamy druga suszarkę. Jutro prasowanko, pakowanko i małe zakupy. A nad ranem we wtorek wyjazd. Juz nie mogę się doczekać. Kocham morze i mogłabym tam zamieszkać. Strasznie żałuje że wyprowadziliśmy sie z Gdyni.
Pozdrawiam:)

reklama
Witajcie:-)

wzięłam się wkońcu za nadrabianie:-)

wczasy się skończyły, spotkanie z Jolusią udane więc wspomnienia miłe pozostaną:-)

Madzik z Julkiem w żłobku będzie co raz lepiej:-) trzymam za Niego kciuki:-)

Alex spoznione zyczenia na ta 8 rocznice slubuu! duzo, duzo milosci i zrozumienia:-)

basiekk Martynka dzielna da rade z babcia, te rozstania to chyba mamusie przezywaja bardziej. znam to:-( bedzie dobrze, glowa do gory!

styna, maja gratuluje zabkow:-)

persefona swietne zapasy:-) podziwiam. i tak zaczyna sie kompletowanie wyprawki... dobrze,ze ja jeszcze mam czas. choc i ja studia zaczynam od pazdziernika...

lepi trzymam mocno kciuki za tesciowa&&&

maja zdjecia Poli na hamaku mnie rozwalily:-)slodziuchne:-*

Joluś chłopców mamy wiec siniaków pewnie z wiekiem bedzie co raz wiecej. damy rade:-)

futrzaczku, basiekk, alex dziekuje za buziaki i rowniez sciskam:-*

Joluś potwierdzam! spotkanie super!!! i ... chce wiecej!!!

Do góry