reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam:)
No to chyba wybraliśmy sobie Kołobrzeg na nasz krótki urlop. Będę dzisiaj dzwonić o nocleg bo znalazłam ciekawa ofertę we wtorek byśmy ruszali i do piątku/soboty chyba sobie po odpoczywamy i nabiorę nowych sił na powrót do pracy od poniedziałku:) Zastanawialiśmy sie nad Sopotem?
Jaipur a wy gdzie wynajmowaliście i ile płaciliście jak można wiedzieć?

Pozdrawiam:)

Edit:)
No to jedziemy do Kołobrzegu od 28-31.08 jupiii ale się cieszę i już nie mogę się doczekać!!

Ostatnia edycja:
reklama
Bry :-)

Miłego i udane weekendu :-)

Jupii, jesień niedługo, już czuję cudowny zapach deszczu i opadających liści :laugh2: O grzybach nie wspomnę :-)

Alex u nas chłodno i wilgotno, ciepłe ciuchy mogą się przydać ;-) Może się jeszcze polepszy? Życzę :-)

Ja jeszcze oddycham, ale nie wiele już mi brakuje :-D
Prawie już jesteśmy rozpakowani. Jutro goście, więc dzień też na zakupach i pichceniu zleciał. Mieszkanie wygląda jakby huragan przeszedł, może coś jeszcze zdążę poupychać. A tak fajnie wyglądało, jak wróciliśmy - tyle przestrzeni, porządek.

Heja kobity. W dzień nie miałam czasu na kompa, a po południu spotkanko z Andzią:) Super było:) Spiliśmy kawkę w domku a później ruszyliśmy na spacer. Pogoda zrobiła nam niespodziankę bo jak byliśmy nad morzem to słonko wyszło. Chłopaki dogadywali się w miarę dobrze, choć Igi kilka razy próbował pokazać na czyim terenie się znajdują :zawstydzona/y: Zdjęcia wstawię na :ninja2: bo nie wiem jak tu ze szpiegowaniem.

Alex było trzeba Sopot wybrać :tak:

Hope z czego tu się cieszyć...jakaś dziwna Ty jesteś :-p

Ypra och Ci goście nie dadzą Ci odpocząć :p

Jaipur to jak tam dzisiaj, popracowałaś?? :p

Ostatnia edycja:
laski, nie śpijcie!!!:-D
chociaz pogoda skłania wyłącznie do tego.Szkoda, że juniorek chce wyłącznie na podwórko:dry: juz raz był spacer w deszczu, no ile można, brr

Jaipur spacer w deszczu?? Że Wam się chciało:p

U mnie poziom mocy dziś na zerze...Późno poszłam spać kiepsko spałam do tego..ech czekam aż tata z roboty wróci i w kimę pójdę.

Witam się bo to powinnam zrobić na samym początku. Z pogodą u nas też kiepsko,rano niepewnie wyglądało słoneczko ale jednak się schowało:( i temperatura spada:(:(

reklama
Do góry