reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
styna nockę miałas w pracy??
madzik zdrówka dla Małego :*
jaipur chciałabym go zobaczyć hehe ja Emmy do ogródka nie puszczam bo ona uwielbia smakować sobie czarny piasek
z piaskownicy chyba jej się znudził ;-) bo tego nie je
ja mam 3 godziny dla siebie wiec biorę sie za zrzucanie zdjęć na kompa i za wrzucanie później (jak wszystkie poukładam) tutaj
ale sie wkur*&^^ dzwonię do internetu mojego że mam za słaby transfer a płace za 2 MB więcej niż mam i oczywiscie kuźwa muszę czekać bo linie zajete.. i zżarło mi całą kartę bo podali mi inny numer który myślałam ze też jest darmowy i tak sobie czekałam ! i nawet z nimi nie pogadałam bo jak mnie łączyło to mi sie rozłączył fon ... no żesz... jestem taka wsciekła!!!
madzik zdrówka dla Małego :*
jaipur chciałabym go zobaczyć hehe ja Emmy do ogródka nie puszczam bo ona uwielbia smakować sobie czarny piasek
z piaskownicy chyba jej się znudził ;-) bo tego nie je
ja mam 3 godziny dla siebie wiec biorę sie za zrzucanie zdjęć na kompa i za wrzucanie później (jak wszystkie poukładam) tutaj
ale sie wkur*&^^ dzwonię do internetu mojego że mam za słaby transfer a płace za 2 MB więcej niż mam i oczywiscie kuźwa muszę czekać bo linie zajete.. i zżarło mi całą kartę bo podali mi inny numer który myślałam ze też jest darmowy i tak sobie czekałam ! i nawet z nimi nie pogadałam bo jak mnie łączyło to mi sie rozłączył fon ... no żesz... jestem taka wsciekła!!!
Ostatnia edycja:
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka
wychodzę teraz z łobuzami na spacer , popiszę wieczorkiem buźki :*
wychodzę teraz z łobuzami na spacer , popiszę wieczorkiem buźki :*
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
u nas pogoda piekna :-)
a ja jeszcze walczę ze zdjęciami
kurde mąż mi je zgrywał i taki bałagan zrobił ze teraz musze po kolei wszytsko sprawdzać żebym miała wszystkie foldery
a jeszcze jak z dziećmi jetsem to z doskoku te zdjęcia robię
do tego byłam na basenie i jeszcze na dworze z dziewczynami ...
a ja jeszcze walczę ze zdjęciami
kurde mąż mi je zgrywał i taki bałagan zrobił ze teraz musze po kolei wszytsko sprawdzać żebym miała wszystkie foldery
a jeszcze jak z dziećmi jetsem to z doskoku te zdjęcia robię
do tego byłam na basenie i jeszcze na dworze z dziewczynami ...
Alex2712
Fanka BB :)
A my dzisiaj mieliśmy bardzo rodzinny dzień, bo tatuś miał dzisiaj wolne. Rano dali mi dużej pospać a po południo pojechaliśmy sobie na Wyspę Młyńską i na Stary Rynek, Oli się wyszalał na placu zabaw, pokarmił gołąbki, nawrzucał pełno kamyczków do wody i wybiegal się. Wróciliśmy na kąpiel i po jedzonku zaraz usnął. Było bardzo przyjemnie.
Styna bidulko Ty to się teraz namęczysz z tymi nockami. Ale człowiek do wszystkiego się przyzwyczaja.
Madzik jak się czuje Julek??
Styna bidulko Ty to się teraz namęczysz z tymi nockami. Ale człowiek do wszystkiego się przyzwyczaja.
Madzik jak się czuje Julek??
Alex Ja lubię nocki tylko problem że nie mogłam Nadii do opiekunki dzisiaj zaprowadzić bo już w tym tygodniu trzy dni od środy ma zabukowane bo ja znowu na nocki idę. I wtedy rano P ją zawiezie do opiekunki a ja wrócę spać a że na wycieczki jadą w środę i czwartek to dopiero po 4 wróci. Wyśpię się za wszystkie czasy.
Madzik i jak gorączka minęła?? Zdrówka.
Małż robi sałatkę z pomidorów z fetą i idę spać.
Madzik i jak gorączka minęła?? Zdrówka.
Małż robi sałatkę z pomidorów z fetą i idę spać.
reklama
Czesc dziewczynki
Czy ktos moglby mi troche dobe przedluzyc bo nie wyrabiam sie, rano szkola pozniej biegiem po Oskiego i szybko do domu obiad robic, podczas drzemki posprzatac, poogarniac maile i zalegle terminy a jak Oski wstanie to oczy caly czas za nim wodza po a to na krzeslo wlezie a to na stol a to pluska sie w psa wodzie, w miedzyczasie spacer i zabawa w piachu - powrot do domu z rykiem (bo jak ja moglam zabrac go z podworka, kolacja, spac a ja do ksiazek. jeszcze w miedzyczasie spacery z psem, ech padam na twarz.
Wiem nie powinnam sie zalic bo niektore z was maja gorzej ale ja jakos nie potrafie sie ostatnio zorganizowac i jeszcze to ze nie za bardzo moge na M polegac bo albo jest w pracy albo siedzi padniety i zaraz idzie spac.
Musialam sie troche wyzalic, wygadac, wypisac
Nie zlosccie sie prosze na mnie ze ja tak tylko na chwile i wam nie odpisuje ale jakas do d...y ostatnio jestem (chyba przesilenie wiosenne mnie dopadlo na koniec lata ;-)).
Czy ktos moglby mi troche dobe przedluzyc bo nie wyrabiam sie, rano szkola pozniej biegiem po Oskiego i szybko do domu obiad robic, podczas drzemki posprzatac, poogarniac maile i zalegle terminy a jak Oski wstanie to oczy caly czas za nim wodza po a to na krzeslo wlezie a to na stol a to pluska sie w psa wodzie, w miedzyczasie spacer i zabawa w piachu - powrot do domu z rykiem (bo jak ja moglam zabrac go z podworka, kolacja, spac a ja do ksiazek. jeszcze w miedzyczasie spacery z psem, ech padam na twarz.
Wiem nie powinnam sie zalic bo niektore z was maja gorzej ale ja jakos nie potrafie sie ostatnio zorganizowac i jeszcze to ze nie za bardzo moge na M polegac bo albo jest w pracy albo siedzi padniety i zaraz idzie spac.
Musialam sie troche wyzalic, wygadac, wypisac
Nie zlosccie sie prosze na mnie ze ja tak tylko na chwile i wam nie odpisuje ale jakas do d...y ostatnio jestem (chyba przesilenie wiosenne mnie dopadlo na koniec lata ;-)).