reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam. Ja już od 19 godzin nie śpię i nie mogę się doczekać aż Nadia będzie miała drzemkę to chociaż na chwilę zamknę oczy. Idę po kawę bo nike mam siły.

reklama
styna nockę miałas w pracy??
madzik zdrówka dla Małego :*
jaipur chciałabym go zobaczyć hehe :-p ja Emmy do ogródka nie puszczam bo ona uwielbia smakować sobie czarny piasek :eek:
z piaskownicy chyba jej się znudził ;-) bo tego nie je :-p
ja mam 3 godziny dla siebie wiec biorę sie za zrzucanie zdjęć na kompa :-p i za wrzucanie później (jak wszystkie poukładam) tutaj
:cool2:

ale sie wkur*&^^ dzwonię do internetu mojego że mam za słaby transfer a płace za 2 MB więcej niż mam i oczywiscie kuźwa muszę czekać bo linie zajete.. i zżarło mi całą kartę bo podali mi inny numer który myślałam ze też jest darmowy i tak sobie czekałam ! i nawet z nimi nie pogadałam bo jak mnie łączyło to mi sie rozłączył fon ... no żesz... jestem taka wsciekła!!!

Ostatnia edycja:
u nas pogoda piekna :-)

a ja jeszcze walczę ze zdjęciami :sorry:
kurde mąż mi je zgrywał i taki bałagan zrobił ze teraz musze po kolei wszytsko sprawdzać żebym miała wszystkie foldery
:sorry2:
a jeszcze jak z dziećmi jetsem to z doskoku te zdjęcia robię :-p

do tego byłam na basenie i jeszcze na dworze z dziewczynami ...

A my dzisiaj mieliśmy bardzo rodzinny dzień, bo tatuś miał dzisiaj wolne. Rano dali mi dużej pospać a po południo pojechaliśmy sobie na Wyspę Młyńską i na Stary Rynek, Oli się wyszalał na placu zabaw, pokarmił gołąbki, nawrzucał pełno kamyczków do wody i wybiegal się. Wróciliśmy na kąpiel i po jedzonku zaraz usnął. Było bardzo przyjemnie.
Styna bidulko Ty to się teraz namęczysz z tymi nockami. Ale człowiek do wszystkiego się przyzwyczaja.
Madzik jak się czuje Julek??

Alex Ja lubię nocki tylko problem że nie mogłam Nadii do opiekunki dzisiaj zaprowadzić bo już w tym tygodniu trzy dni od środy ma zabukowane bo ja znowu na nocki idę. I wtedy rano P ją zawiezie do opiekunki a ja wrócę spać a że na wycieczki jadą w środę i czwartek to dopiero po 4 wróci. Wyśpię się za wszystkie czasy.
Madzik i jak gorączka minęła?? Zdrówka.

Małż robi sałatkę z pomidorów z fetą i idę spać.

reklama
Czesc dziewczynki :happy2:

Czy ktos moglby mi troche dobe przedluzyc bo nie wyrabiam sie, rano szkola pozniej biegiem po Oskiego i szybko do domu obiad robic, podczas drzemki posprzatac, poogarniac maile i zalegle terminy a jak Oski wstanie to oczy caly czas za nim wodza po a to na krzeslo wlezie a to na stol a to pluska sie w psa wodzie, w miedzyczasie spacer i zabawa w piachu - powrot do domu z rykiem (bo jak ja moglam zabrac go z podworka, kolacja, spac a ja do ksiazek. jeszcze w miedzyczasie spacery z psem, ech padam na twarz.
Wiem nie powinnam sie zalic bo niektore z was maja gorzej ale ja jakos nie potrafie sie ostatnio zorganizowac i jeszcze to ze nie za bardzo moge na M polegac bo albo jest w pracy albo siedzi padniety i zaraz idzie spac.

Musialam sie troche wyzalic, wygadac, wypisac :baffled:

Nie zlosccie sie prosze na mnie ze ja tak tylko na chwile i wam nie odpisuje ale jakas do d...y ostatnio jestem (chyba przesilenie wiosenne mnie dopadlo na koniec lata ;-)).

Do góry