reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
hej
witam się i ja z kawusią:)
powiem Wam że ostatnio przytyło mi się troszkę, szczególnie czuje to po spodniach, za dużo słodkiego bo mogłabym jeść garściami ale zapewne jak wrócę do pracy to waga poleci w dół.
u nas wszystko ok w weekend jednak nie wybieramy się nad morze ale w następny chyba już tak zastanawiam sie tylko gdzie najlepiej pojechać??
Oli w dzień prawie wcale juz nie cyca, ale w nocy bez zmian muszę sie jakoś zmobilizować i oduczyć tego nocnego cycania

kurcze pozamieniały mi sie literki tam gdzie jest z to mam y wiecie może jak to naprawic

Karolq oby Wam pogoda dopisała na wyjeździe.

Futrzaczku znów ta sama dietka??

Alex Karolq
ma rację wciśnij razem Shift i ctrl. To tylko na weekend się nad morze wybieracie???

Kuchnia posprzątana. Młodzian śpi.Chciałam się z nim wybrać do jyska po kotarę pod prysznic.Kawałek z buta mamy do przejścia,a już zdążyło raz popadać. Dla młodego mam folię do wózka,ale ja parasola nie rozłożę w to wiatrzysko:/

Witam się,

spacerek i ulewa z teściową zaliczone :wściekła/y: Kupiłam mamie garnek z tesco - Thomas, akcja ze zbieraniem znaczków i wielkie naciąganie, że niby bez to kosztuje ze 400 zł.
W pracy fajnie, jakoś mi się zatęskniło do roboty i nie mogę się doczekać.
Hope super masz ogródek na oknie :-)
Styna gratuluję zjeżdżalni, fajnie mini plac zabaw w domku.
Futrzaczku ja niby staram się ograniczać, ale dziś była czekolada do kawki :zawstydzona/y:
Dziewczyny i tak niedługo będzie mnie więcej. Już wiem czemu mi jest od czasu do czasu niedobrze :-D Ale cicho, żeby nie zapeszyć...
I mnie czeka dziś pakowanie, jutro wyjazd.

Ypra zaciążyła Ypra zaciążyła :-D:-D:rofl2:

Bry :-)

Jak pięknie zaczęty dzień :-)

Ja z tych co nie sprzątają i nie spacerują i na dodatek nie pracują :-p
Nie sprzątam bo szkoda życia :laugh2:

Jaipur no ja myślę, trochę jak hazard z tym alle, coś o tym wiem;-)

reklama
cześć laseczki,
ypra no to wielkie gratulacje,
kolega z placu zabawa, starszy od Ola o 1mc, też będzie miał rodzeństwo.Przyrost idzie w górę po wakacjach :tak:

Do góry