reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek a coś by się znalazło między ziółkami może :-D;-)

Co się śmiejecie z dzwoniących, moje obie dzwonią na uszach przed snem, pierwsza na moim, druga na swoim :-p

Jaipur bo ty licytować nie umiesz:-p;-)

reklama
oj cicho babole;-) mam już tyle kiecek, że w sumie to chyba lepiej ,że mnie przelicytowali.No ale była booska...ech:-D Ja licytuję ręcznie, bo lubię:rofl2: a jak nie chce licytowac to poza aukcją kupuję:-p

poza tym witam się,

no własnie, co się stało Kamci?:-p

p.s pogoda się popsuła:rofl2: podlewa mi ogród

Hejka

na razie się nie poprawiło i szczerze powiem że kurwicy dostaję tak mnie to drażni! :wściekła/y::-p

chyba czas na kawkę :-D

ciasto na naleśniczki leżakuje , Filip też :-p , ja sobie chatkę ogarnęłam więc luzik , pogoda hmm taka se ;-)

dziś w planach odwiedzić rodziców i pochodzić po sklepach za jakąś bluzeczką czy cuś. :-)

Karolqa
- ja się zawsze zastanawiałam nad tym programem do licytowania ...
Jaipur- to mówisz hobby takie masz :-D:-p

Witam. Komu kawkę???
Wstaliśmy dziś przed 8mą więc już posprzątane mamy z grubsza. Zostało mi kuchnię wyszorować ale to jak już młody spać pójdzie.

Jaipur u nas słońce ale dalej wiatrzysko straszne :/

Styna no to teraz Nadia na plac zabaw nie musi sama wędrować, bo ma swój prywatny przy domu :-p

Karolqa-ten program to snajper ?

hmm ale pycha kawusia :-) tylko że szkoda że zajadam do niej sezamki ! uwielbiam ! a jestem na diecie znowu ~! ehh nie ma lekko jeśli ktoś ma predyspozycję to tycia musi bardzo uważać... ale waga mi spada a to cieszy- zobaczymy :-p

reklama
Do góry