reklama
karolq8
Fanka BB :)
Ale ekstra wiesci
Ypra gratuluje i zazdroszcze
Ypra gratuluje i zazdroszcze
Ypra gratuluję i mam nadzieję że niedługo do ciebie dołączę jako czerwcówka 2013 tak się cieszę że nie będę sama trzymajcie się cieplutko
Jolek polecam Dunkana mam znajomą która stosowała i muszę powiedzieć w ciągu 1,5 miesiąca 8 kg spadła. Mój kuzyn zresztą też stosował i schudł bardzo dużo.
Jolek polecam Dunkana mam znajomą która stosowała i muszę powiedzieć w ciągu 1,5 miesiąca 8 kg spadła. Mój kuzyn zresztą też stosował i schudł bardzo dużo.
basiekkk
Hej kochane:-)
Tak Futrzaku mój wymarzony piątek, miło mi się zrobiło, że pomyślałaś o mnie:***.
Wczoraj mnie nie było wzięłam jeden dzień urlopu bo z Gwiazdą u ortopedy byłam- wsio ok, śmiga super. Po ortopedzie zabraliśmy ją do Obi popatrzeć na płytki off kors zrobiła matce papa i poleciała w swoją stronę, biega jak szaleniec jakiś wywraca się co chwila, wstaje otrzepuje się i biegnie dalej, efektem jest kolejny siniak na czole. Nie nadążam za nią po prostu. A najlepszy jeden moment dorwałam ją w jakiejś alejce a Ona tuli się do kawalera młodszego o m-c.
Ypra cudowne wieści GRATULACJE kochana:-), zazdroszczę po cichu
U nas nadal pogoda śliczna, zapraszam do lubelskiego:-)
Joluś, Futrzaczku trzymam kciuki za lecące kg.
Maja odezwij się jak dojedziecie, czy może już dojechałyście?
Kamcia co jest??
Tak Futrzaku mój wymarzony piątek, miło mi się zrobiło, że pomyślałaś o mnie:***.
Wczoraj mnie nie było wzięłam jeden dzień urlopu bo z Gwiazdą u ortopedy byłam- wsio ok, śmiga super. Po ortopedzie zabraliśmy ją do Obi popatrzeć na płytki off kors zrobiła matce papa i poleciała w swoją stronę, biega jak szaleniec jakiś wywraca się co chwila, wstaje otrzepuje się i biegnie dalej, efektem jest kolejny siniak na czole. Nie nadążam za nią po prostu. A najlepszy jeden moment dorwałam ją w jakiejś alejce a Ona tuli się do kawalera młodszego o m-c.
Ypra cudowne wieści GRATULACJE kochana:-), zazdroszczę po cichu
U nas nadal pogoda śliczna, zapraszam do lubelskiego:-)
Joluś, Futrzaczku trzymam kciuki za lecące kg.
Maja odezwij się jak dojedziecie, czy może już dojechałyście?
Kamcia co jest??
Alex2712
hello!!
ale chłodnawo juz sie zrobiło rano było tylko 12 stopni. Ale słoneczko ładnie świeci więc moze dzisiaj bedzie lepszy dzionek
Ypra GRATULACJE, i ja zazdroszczę po cichu
ale chłodnawo juz sie zrobiło rano było tylko 12 stopni. Ale słoneczko ładnie świeci więc moze dzisiaj bedzie lepszy dzionek
Jolek no raczej tylko na weekend jeszcze zobaczymy ale przez ten wychowawczy trochę krucho z kaską i dlatego tak króciutko.Alex Karolq [/B]ma rację wciśnij razem Shift i ctrl. To tylko na weekend się nad morze wybieracie???
Ypra GRATULACJE, i ja zazdroszczę po cichu
Witam z kawką. My już mamy posprzątane. Odkurzałam dziś nawet dwa razy bo młody mi tu broi:/ Obiad też na dziś mamy. Teraz możemy leżeć i pachnieć Miałam mieć dziś gości, ale się rozmyślili (czyt. szkoda na bilet było). Zła jestem bo mieli być moi starzy.Jakiś znajomy miał jechać do Gdańska i mieli się zabrać, a że nie jedzie to oni też się rozmyślili. Qrwa matka ma urlop, dostała kasę za 25lat pracy i jeszcze żyłują żeby wnuki odwiedzić! Dla tych na miejscu to na urodzinki ciasta matka piecze prezenciki robi , a Igi i moja siostrzenica nawet kartki nie dostają! I ciężko im się raz do roku wybrać do wnuków!! Postanowiłam,że ja tam do nich się szybko nie wybiorę, zdjęć młodego też im od jakiegoś czasu nie wysyłam. Wredna jestem wiem, ale może im to da coś do myślenia!!!!!!!!
To się wyżaliłam. Przepraszam ale od kilku dni mam na nich straszne ciśnienie. Bardzo mnie boli ich zachowanie!!!
Basiekk super,że u ortopedy ok. Marti wyrywa kawalerów ;-)Kochana byle do fajrantu i urlop :-)
Alex dobrze,że chociaż na weekend uda Wam się wyrwać. Wiem jak to jest z kasą z wychowawczego.U nas też jest krucho:/
Jaipur Ty to się pracuś zrobiłaś po tym urlopie
To się wyżaliłam. Przepraszam ale od kilku dni mam na nich straszne ciśnienie. Bardzo mnie boli ich zachowanie!!!
Basiekk super,że u ortopedy ok. Marti wyrywa kawalerów ;-)Kochana byle do fajrantu i urlop :-)
Alex dobrze,że chociaż na weekend uda Wam się wyrwać. Wiem jak to jest z kasą z wychowawczego.U nas też jest krucho:/
Jaipur Ty to się pracuś zrobiłaś po tym urlopie
Ostatnia edycja:
Jaipur mi minęły czasy tęsknoty za domem.Ostatnio byłam w październiku i to tylko dlatego że dowód musiałam odebrać! Niestety moi starzy sobie na to zapracowali,a teraz widzę pracują na kontakty z wnukiem !!!!
A gdzie się wybieracie na urlop???
Edit.
Młody mi przed chwilą odjechał
Zobacz załącznik 489856
Takie są skutki wstawania po 7mej :/
A gdzie się wybieracie na urlop???
Edit.
Młody mi przed chwilą odjechał
Zobacz załącznik 489856
Takie są skutki wstawania po 7mej :/
reklama