reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Wsumie nie szukalam ale pamietam jak z moim bratem bylo do kazdego rodzaju smaku sie przyzwyczajal rekawiczki sciagal. Zobacze moze zima mi sie uda. Ona tylko do spania bierze wiec chociaz ten plus moj brat non stop mial.

reklama
jolek no co, rano pisałam:-p do ortopedy maszerujemy jutro na 11.20.Dzisiaj w robocie byłam, a teraz pracuję w domu:laugh2:
jak tam pogoda nad morzem? bo u nas było dzisiaj bardzo ładnie

p.s skupiam sie właśnie nad licytacją kiecki na alledrogo:-p

Ostatnia edycja:
Hejka

Ha ha uśmiałam się trochę - dzięki kochane :*
a zdrówko hmm lepiej ale w ciągu dnia bo z rana jakoś tak dziwnie się czuje ... :eek:

Karolqa- to ładny opór stawiał brat mam nadzieję że Zuzią nie będzie tak źle- , ale powiem Ci że moja siostrzenica dodatkowo jeszcze za ucho się trzymała tak jakby dzwoniła ale wyrosła z tego
Hope- ojj ładne ładne szkoda że nie mam parapetów w kuchni
Lepidoptera-j a tam dokładnie nie wiem jak to jest z tym zgryzem ale może warto zaufać większości :tak: nie martw się :*

Jaipur a czemu mi się wydawało że 8mego :zawstydzona/y: pochwal się jak wylicytujesz :)
Pogoda taka se...wieje od dwóch dni i słońce ucieka. Zabrałaś tą ładną do siebie:p

Futrzaczku może to jakieś przesilenie albo cuś:sorry:

M właśnie połamał grilla elektrycznego :wściekła/y::wściekła/y: Wycierał szafkę i tak jakoś mu spadł :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

eee nie wiem Joluś nie wiem ale spoko loko damy radę :) kurczę coś mi się porobiło i cały czas mam na dolę szybką odpowiedź i wkurza mnie to! ehh idę plusiu plusiu ;p :)

Jestem
Kamcia- kotek poratuj ! co mi się porobiło! plissss i kurczę co to za Vi ? gdzie zniknęła Kamcia ? i zmiana avatarka hmmm ? :*
Jaipur- ehhh szkoda kiecki pewnie była boska :-)
Jolek- ojj tam połamał to niech teraz odkupuje ;-)

a My coraz bliżej Naszej 5 rocznicy Ślubu :-):-):-)

Jaipur co za buraki Cię przelicytowały?? Nie krzyczę na M bo co mi to da :/ Szkoda gardła!

Futrzaczku mi się czasami też tak robi, ale potem samo wraca do normalnego wyglądu :tak:

reklama
Futrzaczku moja Nadia za uszy się trzyma głównie za jedno ale jak ją kładę spać to za oba się trzyma. Mój szwagier tak miał i wszyscy mówią że to po nim po mojej siostrze za to marszczy nos.
Jolek szkoda grilla ale jes okazja aby cię wieczorem przeprosił:tak:
My dzisiaj byłyśmy u kupmeli i Nadia dostała od cioci zjeżdżalnie do ogródka po jej synku który już wyrósł. No i teraz ma własna prywatna i nie musi się gówniarzeria na placu zabaw przejmowac.

Ostatnia edycja:
Do góry