reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek futrzacczku tak dokladnie jestem pracownikiem ochrony osob i mienia 2 stopnia;) zdalam egzaminy i zaszlam w ciaze tak wiec moje doswiadczenie siega tylko ochrony obiektu typu biedronka teraz zaczne powazniej;)

reklama
yh ypra co za facet :/ jak się nie zna to się niech nie bierze za robotę :/
oj alex ciężki dzień :-( co do zguby powiem Ci ze mogła się zapaść pod ziemię :tak: moja kumpela zgubiła jeden bucik synka i tez wracałysmy ta samą drogą żeby szukać(bo szła do mnie) i nie było a na co komu jeden bucik :-p zapadł się ;-)
basiek co za plany :-) ja też lubię na basen chodzić :-) hehe \ na chrzciny masz już kreację? :-)
persefona gratki :-)
karolq WOW :-)

ja dzis na zakupki się wybieram więc pewnie mnie nie będzie cały dzionek :-p
miłego :-)

Witam!
Dzisiaj już lepszy dzionek.
Ale Oli dziś nie odpuścił z cycem, ja płakałam razem z nim, kurcze ciężko nam to idzie, 1,5 h sie męczyłam żeby zasnął i nic ryk, ryk i ryk. Nie rozumiem dlaczego raz potrafi zasnąć bez cyca a innym razem nie. Zastanawiam sie czy nie powinnam w takiej sytuacji nie usypiać Go i spróbować później jak będzie padnięty na maxa, ale z drugiej strony boje sie, że wtedy będzie jeszcze gorzej.

Styna oj tylko mi tu nie krakajcie, ale to mało prawdopodobne, bo się "maskujemy" heheh. Ale okres powinien niedługo sie pojawić, tak w ogóle to wydłużyły mi sie cykle na 35 dniowe.:szok::szok: Powiem Wam, że jak by sie trafiło to bardzo bym sie cieszyła, ale tez bardzo bym sie bała czy wszystko byłoby dobrze jak z Olim, bo nie wyobrażam sobie kolejnej straty.

Karolq a to heca, konwoje to chyba poważna i niebezpieczna robota?

Pozdrawiam z kawusią:)

Alex konwoje może i mało bezpieczne,ale o wiele lepiej płatne:)
Cierpliwości powoli powoli uda Wam się od cycusia odzwyczaić:)

Młodzian zasnął idę poprasować.

Tak wlasnie dobrze platne sa a chcemu kredyt na mieszkanie a do tego nieszczesny zlobek 630zl miesiecznie;/ ale tam gdzie ja ide nie ejst tak zle bede brala pieniadze z biedronki

Alex moze faktycznie poczekaj az maly bedzie mocno padniety

Witam się szybko już z urlopu. Spadam poprasować, bo czas się pakować, a ja mam stertę całą do prasowania, a pralka pierze następną partię:)
Lecę na żłobkowy napisać co i jak. Dziękuję Wam za wszystkie kciuki, za wszystkie myśli o nas i za Waszą pamięć:) Wspaniałe jesteście:-*

hej!
madzik - witaj urlopowo :) to piękny czas, co nie? ;-) zaraz pędzę poczytac co u Julka w żłobku
karolq - wow! ale Ty przeciez taka drobna kobietka jesteś...
a żłobek macie państwowy czy prywatny?
joluś - rzeczywiście strata na wadze to jedyny pozytyw takiej jelitówki.....mi po jednym takim dniu chorowania chyba skurczył się żołądek bo mniej jadłam przez jakis czas...hehhehe;-)
alex-bądź twarda! młody przyzwyczaił się do cycusia i teraz Cię terroryzuje, ale to Ty masz byc górą! nadszedł czas na zakończenie cycania i Oli musi to zrozumieć i się zastosować. Powodzenia!
basiekk -nie uważam,że to jest egoistyczne! i tak długo karmisz, nie zrobisz krzywdy dziecku.radzę tak jak pisałam alex - bądź twarda w swoim postanowieniu! Wam równiez życzę powodzenia!
Marti lubi pluskac się w baseniku? kąpiecie się w brodziku czy w takim głębszym? Stasiu był niedawno dopiero pierwszy raz i podobało mu się jedynie w brodziku ;) dostał zabawki i kąpał się jak w wannie ;-)
kamcia-miłego zakupowania!
styna - ja tez zabieram się do zasadzenia ziół w balkonowym ogródku, ale jakoś się zabrac nie mogę

szykuje się dziś bb-spotkanie, ale nic więcej nie napiszę, żeby nie zapeszać......bo pogoda się coś psuje :-:)((((

Gag co tam pogoda ważne że się uda spotkać...a z kim zdradź nam:p My mamy zamiar jutro Prezesa nawiedzić przed wyjazdem i niech łapie w słoik to co nam przywiózł i zabiera do domu :):)

Gaguś Marti w basenie na początku jest lekko oszołomiona, ale potem już jest szał ciał:-), będziemy dopiero drugi raz, wcześniej kąpałyśmy się w takim przydomowym <góra od piaskownicy>, ale w takim prawdziwym jest większa radość bo więcej dzieci. Koniecznie zdradź nam z kim spotykasz się:) i dziękuje za kciuki.

Jeszcze dwie godzinki, jeszcze dwie godzinki tralalallalalalallalalaaa:-D

Kamcia ostatnio zaszalałam na zakupach sukienkowych i mam kilka nowych nabytków, a jak mąż pyta nowa sukienka? Ja - nie skąd stara:-D. Któraś z sukienek będzie kreacja na chrzciny.

Ostatnia edycja:
reklama
Miałam wyjść na zakupy ale doopa z tego. ciemno się zrobiło i chyba nam zaraz burza walnie,a ja się boję!!! Najwyżej chłopaki zjedzą paluszki rybne na obiad z chlebem :(

Edit.

No i mamy burzę :/:/

Ostatnia edycja:
Do góry