reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam ja rano Nadię odstawiłam do opiekunki i poszłam spać dalej, bo dzisiaj na noc, i wstałam :szok::szok::szok:o 14:30:szok::szok::szok::szok:
Jolek za kilka lat planujemy powrót do P wioski bo jego mama jest chora i chcemy jej pomóc.

reklama
hejka laseczki:-)

WEEKEENNDD!!!
nareszcie:-)

Joluś czuję sie opieprzona:-( poprawie sie...
swoja droga wspolczuje przezyc:-( tulam:*

Basiekk moze pochwalisz sie zakupami:-):-)?

karolq wow, swietny zawód:-) taka Pania ochroniarz:-) az milo cos przeskorobac:-)

Kamcia i jak zakupy:-)?

ja rano oczywiscie w pracy a mlodzian spal z tatusiem do 9:szok:
moze jutro tez zrobi mamie niespodzianke:-)

Andzia mój młody z tatusiem zostawiony też śpiocha i śpiocha, mamusi takich prezentów nie robi :(

Jaipur no w końcu zawitałaś na bb :-p

Karolq drogi ten żłobek :/

Styna spokojnej nocki:) Tak tak ucz się ogrodnictwa,żebyś teściowej nie podpadła :-p

Hej!
Dzisiaj u nas na niebie widziałam coś niesamowitego same zobaczcie jak te chmury się ułożyły, pierwszy raz coś takiego widziałam
DSC09086.jpg

Witam sie;)

Gag drobna to ja bylam przed ciaza teraz zostal we mnie jakis slonik;P jak bylam drobniejsza czulam sie lepiej jakbym wiecej sil miala;P

a co to za spotkanie zdradz nam;>

Alex ekstra chmurki;)

Jolek no drogi ale co zrobic do panstwowego sie nie dostala a z prywatnych to najtanszy w zielonej jest;/

Andzia Ci zlapani wcale nie byli jakos zadowoleni ze ich zlapalam;P

My dzisiaj jedziemy na dzialeczke na grila wiec obiad tez z glowy;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry