reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
joluś - za to ja jestem! :rofl2: po długiej nieobecności:zawstydzona/y:
strasznie mi przykro,że sie tak pochorowaliście i mam nadzieję, że juz z Wami lepiej, że zwalczacie wira....
:szok: straszne przejscia miał Twój M, jak się teraz czuje?
madzik - udanego urlopu! i powodzenia dla Julka w żłobie!
alex - nie poddawaj się, z dnia na dzień będzie coraz lepiej z tym odstawianiem od cycysia,
basiek - a jak u Was? też chcesz odstawić Marti?
maja - długo posiedziałaś u mamy. cieszysz się, ze już wracacie? czy wolałabys jeszcze zostac?
persefona-gratki dla siostry!

nie pisałam długo, brakło czasu - najpierw byliśmy nad morzem, potem moja mama miała operowane drugie oko (po zabiegu chwilkę posiedziała u nas), następnie pojechaliśmy do teściów...no i tak sobie tu jesteśmy od tygodnia :-) generalnie to u nas OK ;-)

Ypra zioła mam na oknie bazylie i koperek i muszę powiedzieć taka świerza bazylia w zupie pomidorowej pychota. No i na oknie to całorocznie można trzymać, padnie nowe posiać więc nic straconego:)
Maja mi wszyscy mówią że trójki są gorsze od 4 a ja już mam dość:(
Jolek nie ma wyjści muszę się nauczyć w końcu za kilka lat na wieś się wyprowadzam więc aby siary nie było muszę umieć cuś wyhodować:-D
Alex coś te twoje humorki podejrzane:confused: może to wy niespodziewanie zaskoczyliście??
Gag witaj

Ostatnia edycja:
Witam sie;)

Jolek tak ja tez wspolczuje calej sytuacji z choroba

Alex mi tez przyszlo na mysl to co styna napisala;)

Styna ja tez mam juz dosyc 4 a dopiero jedna wyszla;P

Madzik trzymam kciuki za dzisiejszy zlobek my zaczynamy ostatni tydzien sierpnia ale na pierwsze dwa dni bede z nia siedziala i zostawie ja na jakies 2 godzinki;)

Wiecej nie odpisze bo jak sie nie pisze na biezaco too pozniej sie nie pamieta:p

U nas wszystko dobrze za tydzien znow jedziemy nad jeziorko na 2 tygodnie juz sie nie moge doczekac;) a pozniej juz zacznie sie zlobek praca ach juz sie boje;)

Gag witaj kochana:) Tęskniliśmy:tak: Co do naszego odstawiania to ja bardzo bym chciała, szczerze to mam dość tego cycolenia, pobudek nocnych itp, może to egoistyczne, ale mam dość! Co prawda w dzień nie cycamy nic a nic, ale te noce.

Jolek
jak tam dzisiaj się czujecie?
Majeczko- już do Polszy? jak tam u Was w ogóle się poukładało? Mało Ciebie ostatnio:-(
Persefona wielkie gratulacje dla siostry. Śliczne imię wybrali:tak:. Mam nadzieję, że zaszczycisz nas zdjęciami małego Filipka.
Madzik kciuki za Juleczka zaciśnięte

Cześć laseczki!'
Dobrze, że dzisiaj piątek. My w niedzielę na chrzciny synka przyjaciółki mej - Błażeja. Ale cieszę się, że weekend. W sobotę chyba zabiorę Marti na basen. I tak zleci:-)

Cześć. U nas ok. M poszedł dziś do pracy.Ja dalej na diecie bo żołądek świruje. Jeden plus choróbska to 3 kilo mniej na wadze :tak:
Duchota od rana. Zaraz z młodym ogarniemy chatę i na jakiś spacer pójdziemy.Przy okazji coś na obiad kupimy bo pomysłu brak, a to że ja nie jem to nie znaczy że chłopaki głodne mają chodzić :)

Gag witaj kochana :) Ty to się nawakacjujesz:):) Jak tam Stasio się miewa??

Karolq a gdzie będziesz pracowała??

Basiekk to weekend szybko Wam zleci, ale już niedługo urlopik :tak:

Styna gdzie na wieś tam za granicą czy do polski wracacie???

Karolq ochroniarzem jesteś???

Ja tam mogę robić im jedzenie, ruszyć nie ruszę bo jak mam odczuwać znowu pęczniejące kamienie w brzuchu to dziękuję:(

reklama
Do góry