reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Pesrefona- Gratulacje dla rodziców i cioci :*
Madzik- a gdzie się będziecie urlopować ? kochana a na Julka trzymam mocnoooo kciuuki! zobaczysz będzie dobrze!

edit: ok i muszę zmykać :* całuski kochane postaram się zajrzeć wieczorkiem :*

reklama
Madzik &&&
Jolek az mnie ciarki przeszly jak przeczytalam o Twoim M, mam nadzieje ze juz dobrze i wiecej takich akcji nie bedzie.

Styna u nas to zawsze ja zmywalam bo M bardzo duzo pracuje, ale sie zlitowal nad biedna zona i kupil mi ostatnio zmywarke (i to tak sam z siebie :szok:).

Oskar dopiero padl na drzemke a ile placzu przy tym bylo to masakra o i wlasnie wstal- uciekam do pozniej.

karolka wiem co masz na mysli odnośnie znajomych za granicą.. masakra czasami :-p ja mam kilku prawdziwych znajomych z pl (zwłaszcza naszych dobrych kumpli z naszego miasta z pl i 3 prawdziwe kumpele -2 dzieciate) a od reszty trzymam się z daleka , poza tym wolę moje irlandzkie koleżanki wariatki hehe :-p lub tez znajomych z czech np ... niz polki niestety...
madzik rozmowa niezła :-D hehe
futrzaczku jak Vika nie jest w przedszkolu to też czasem nie mam wieczorem siły zasiąść przed kompem :-p całkiem Cię rozumiem :-D

dobra zmykam na basen bo się z kumpelą umówiłam :-)

Alex kochana tulę i daj znak co się dzieje:*

Persefona
gratuluję Ciociu:) aż Ci troszeczkę zazdroszczę...Widziałam dziś na spacerku taką malutką dzidzię i mi się zatęskniło:(

Madzik napisz choć smsa do którejś z nas. to my sobie tu przekażemy wieści o Julku:)

Karolka
no to super mąż Ci prezent sprawił:):)

Styna pamiętaj że nie od razu Kraków zbudowano...Z roku na rok lepsza ogrodniczka z Ciebie będzie :*:*

Futrzaczku
nie zapominaj o nas:*

My po spacerku.Pogoda fajna ale wiatrzysko wieje. Czuję się dalej kiepsko.Po nieszczęsnym śniadaniu nie odważyłam się zjeść nic więcej, zaraz sobie kisiel zrobię.

Ostatnia edycja:
Hello babeczki :))

Polcia z dziadziem na spacerku, wiec korzystam, krotko piszę :p
Spacerek to ostatni juz, bo jutro dziadkowie wyjezdzaja na urlop, ale jest ciocia, 'złocista ciocia' :) , ktora powrocila byla wczoraj z Indonezji, mamy zastepstwo :)
My w weekend lub na poczatku tygodnia wracamy do Polszy.

Jolus - jakas masakra... wspolczuje nerwow... :* teraz juz wiecie, ze nawet na glupie wirusowki musicie bardzo uwazac! Zdrowka dla calej 3 :***

Styna - u nas na razie jedna 4 przebila, wiec wspolczuje! teraz juz w koncu wiem co znaczy 'zabkujące dziecko' ! Ale 3trojek u nas brak na razie.

Madzik
- chyba faktycznie sie normuje z tymi stopichami podczas chodzenia, lecz jeszcze jakies male odchyly sa.. szczegolnie jedna nozka, lewa, w bok idzie.. Milego, slonecznego urlopu i udanego zlobkowania dla Julisia! :* ..czekamy na wiesci :)

Basiek
- :* buziaki dziewczyny! Marti kolejny etap zalicza widac :))) ..u nas tez dzisiaj byla masa jękliwych pobudek żądnych cycusia.. ;/ ehh....

Alex - powodzenia kochana! ,,,jednak z poczatkiem sierpnia wdrazasz swoj plan, trzymam &&&& wiem jakie to 'niemozliwe'...

Persefona
- gratki nowego dzidziolka w rodzinie!

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

Noc masakra, Mały szybko zasnął, ale od 10 biedny strasznie płakał i nie mógł spać. Myślałam, że to zęby i odreagowuje wizytę u lekarza a to był jeszcze brzuszek. Zjadł wczoraj dużo różnych owoców, może to to? :-(
Cieszyłam się, że na dniach będziemy mieli szafki łazienkowe, ale facet odwalił fuszerę. Udało się zaliczkę wywalczyć no i od nowa zabawa.
Jolek o matko, współczuję przeżyć i życzę Waszej 3 dużo zdrówka,
Styna początki są trudne, gratuluję i zazdroszczę. Chciałam sobie wyhodować zioła na oknie i na chceniu się skończyło
Madzik udanego urlopu, kciuki na jutro zaciśnięte,
Basiek, majapolka podziwiam Was dziewczyny, fajnie że jeszcze karmicie.
Alex trzymam kciuki za odzwyczajanie, możesz szałwi się napić by sobie ulżyć (pije się 3 razy dziennie w celu zmniejszenia laktacji)
Persefona gratulacje :-)

Witajcie!!
Dzisiaj jak już pisałam miałam ciężki dzień, aż sie poryczałam- ale teraz patrząc z perspektywy to chyba hormony we mnie buzują bo to w sumie była błahostka. Rano jadąc do dermatologa Oli po drodze gdzieś zgubił swoją czapkę z daszkiem (którą ja bardzo lubiłam hehe), a ja nawet tego nie zauważyłam bo byłam tak wkurzona bo nie mogłam trafić do tego lekarza. Głupia zamiast sobie odpuścić tą czapkę to cofnęłam się i szłam ta samą drogą i co i dupa, ktoś musiał chyba sobie ją wsiąść bo przecież nie zapadła sie pod ziemie. Byłam taka zła bo akurat mocno już świeciło słonko a Oli bez czapeczki, nie wiem co we mnie wstąpiło ale az z tej bezsilności się poryczałam. Po lekarzu pojechaliśmy do H&M kupić nowa czapeczkę, myślałam ze może uda sie kupić taka samą ale była same małe rozmiary. Mamy za to nową kremową:)
Dermatolog wkurzył mnie na maxa i z całej wizyty nic nie wyniosłam;(
Jak dotarliśmy do domku to próbowałam uspać młodego turlalismy sie przez godzine i nic w końcu sie rozpłakał a ja znowu wymiękłam. Ale za to wieczorem juz nie odpuściłam i uspałam Oliwierka bez cycusia. Mam nadzieję, że w końcu się nauczy.
To tyle u nas.
Jolek a u Was nieźle sie porobiło, zdrówka :)
Madzik udanego urlopu.

Alex kochana czyżby @ miała nadejść?? A czym Cię ta dermatolog tak wkurzyła???
Dobrze że dorwaliście inną czapeczkę :tak:Co do cyculka to i tak dobrze Wam idzie :*

Ypra mam nadzieję,że dzisiejsza nocka będzie już lepsza. Ty zioło chciałaś uprawiać ;-):-D

Maja już wracacie??? Małż po Was przyjeżdża?? Dawno nie pisałaś jak się tam u Was wsio układa:( A siosta przyjechała do domu na wakacje, czy już koniec nauki???
Ech tyle pytań..ale dawno się nie odzywałaś:p

Jaipur a Ty gdzie??? Zdjęcia prezesa mi ślesz jak laski wyrywa na placu zabaw a na forum się nie odezwiesz :-p

Coś nam resztę lasek wcięło!!!! Hope, Agacio, Paula, Aina (widzę się zatorontowała), Andzia napisała,że po pracy i już nic więcej :dry:Matusia, Gag,Żelka, Karolq HALO kobity !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry