reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek zdrówka Wam życzę,
Kamcia fajnie, że imprezka wypaliła. Mi się też udało wczoraj z koleżanką przy winku spotkać, jaka miła odmiana,
Karolka powodzenia na kursie,
Madzik super pogawędka ;)

Dzień szybko minął, jakaś ciągle zmęczona jestem i jest mi niedobrze. Chyba szybciej się położę.

reklama
Jolek zdrówka dla Was!!
Madzik super sobie pokonwersowaliście!

My mamy kolejny triumf bo oli znowu zasnął na noc bez cycusia:) hurrraa oby nie zapeszyć tylko....Ciekawa jaka będzie nocka..
ale z drugiej strony moje cycki przepełniają się na maxa trochę ręcznie odciągam aby poczuć ulgę.

Alex to super wam idzie teraz już będzie z górki.

U nas znowu było kupę gadania. P zmywał. Wiem że jakbym sama to zrobiła byłoby szybciej i bez dyskusji typu po co obiad gotować, ale z drugiej strony wiem że jak raz odpuszczę to potem on już nigdy nie będzie chciał nic zrobić. Zresztą i tak zmywa tylko po obiedzie ja zmywam cały dzień na bieżąco on tylko ma dwa garnki i talerze i widelce. Nagada się przy tym choćby miał zmywania na kilka godzin.

Styna masz rację, twarda bądź. u mnie mój M zawsze wieczorem zmywa gary (to są też od razu te po obiedzie:-D).
Dzięki dziewczyny za życzonka. U nas choróbska ciąg dalszy.Ja trzymam się w miarę ok, za to M wylądował w szpitalu:( Wymioty, biegunka i brak jedzenia tak spustoszyły M organizm że jego nieszczęsne serducho się odezwało:/ Tym razem zatrzymali go w szpitalu bo nie mogli go unormować. Niestety musieli mu zatrzymywać akcję serca i odpalać go prądem:/ Puls mu dochodził do ponad 200uderzeń na minutę!

Karolka super,że się odezwałaś. Super,że się dalej kształcić będziesz:)

Alex widzę twardo oduczasz cycusia. Gratuluję postępów:)

Ypra
to chyba to ciepło tak nas wykańcza:(

Madzik udany jest ten Twój Julek :):):)

Jolek jejku masakra to M ma jakąs poważną wadę serca?? Zdrowia.
ps.Wiem że to poważne ale jeszcze raz przeczytałam twojego posta i zabrzmiało to jakby go zresetowali

No tak,można to tak nazwać "reset".

Styna on ma częstoskurcz serca. Właśnie mi napisał że wraca do domu. Szok!!!! Niby po tym odpalaniu trzymają 24 godziny na obserwacji, a tu go po godzinie wypuścili :szok::szok:

Styna przyszedł. Od szpitala do domu mamy jakieś 3 minuty drogi. Kumpela nasza była po niego, na pewno się sam nie wypisał.

reklama
Styna nic lepiej bo coś pierdzieli pod nosem że jutro do roboty idzie! Już ja go kurka puszczę!!! Widać oszczędności grube w naszym NFZ

Do góry