reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Będziemy się w sierpniu szczepić więc poproszę o skierowanie do ortopedy. Dzięki kochane:)

Styna hmmmmm hormony :-p:-p:-D

Madzik pamiętaj że jesteśmy z Wami :tak:

Jaipur przy następnym spotkaniu Igi dalej będzie uczył Juniorka więc pewnie ruszycie do tego 8mego :):)

reklama
Witam się,

Styna dzielna kaskaderka z Nadii,
JOlek trzymam kciuki by już było z Igorkiem ok.
My się też zapisaliśmy do ortopedy. Wolny termin był na 27.08, ale to dobrze, akurat wrócimy od dziadków.

No i przegraliśmy z Bułgarami :-(

Hejka

przepraszam ale ja też coś ostatnio weny nie mam... nie wiem chodzę zmęczona non stop ehhh , teraz też z chęcią bym się połozyła ale jeszcze muszę ziemniaki przypilnować...

kochane bawcie się dobrze ,nie chorujcie i nie gniewajcie na Futrzaczka mam nadzieję że mi szybko minie :* Całuski :*

Futrzaczku nie gniewamy się i czekamy aż ci siły wrócą:tak:
Jolek @ przyszła, troche mi smutno ale za miesiąc wesele i mam ochotę się trochę napić zanim znowu abstynencja nastąpi:-D

Futrzaczku ja od niedzieli taka do niczego jestem :/
Do tego od dwóch godzin strasznie mi w brzuchu jeździ. Młody teraz też siedzi na nocniku i tak rzadkawa kupa z niego wylatuje :(

Styna @ jeszcze o niczym nie świadczy :-p

Hallo!
My już wróciliśmy. Podroż w dwie strony Oli zniósł bardzo dobrze bo spał sobie smacznie. Uf jaka ulga a tak sie bałam, że obudzi się i będzie ryk. Wybawiliśmy się, nagadaliśmy się, najedliśmy się. Oliwierek był bardzo grzeczny, dzieciaczków było dużo, wiec miał zajęcie. Szczególnie jedna z kuzyneczek 11-letnia niańczyła Go cały czas-kochana Juleczka;).
A teraz po nadrabiam co tam ciekawego naskrobałyście.

Jolek oj chyba Iguś jednak załapał wira Juniorkowego- biedaczek.
Styna a jednak @ a juz myślałam ze jednak zaskoczyliście niespodziewanie:)

reklama
Do góry