reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hello u nas idą 4:wściekła/y: reszte sobie dopowiedzcie same.
Jaipur
to na pewno już nie od was, zarazić tym można do 48 godzin od ostatniej biegunki czy wymiotów tydzień to za długo. No ale pełno tego w powietrzu jest.

oj stynko współczucia dla Nadii :*
madzik trzymam kciuki za ten żłobek ..&&&&
futrzaczku :*:*:*

hej ja dzisiaj nie mam siły na nic:-p wczoraj zrobiłam sobie z koleżankami babską noc :-p
ubawiłysmy sie jak dzieci hehe ;-) no i były % a że ja nie pijąca to szubko mnie wzięło hihih
ale fajnie było... dawno sie tak nie wyszalałam i nie nasmiałam :-)

I ja sie melduję!
Kamcia właśnie oglądałam zdjęcia na fb- no widać że zabawa była udana:)

Muszę sie pochwalić, ze niedawno Oli zasnął bez cycusia, przytulaliśmy się i na łóżku i głaskałam Go po główce i zasnął trwało to może z 20 min-jestem taka dumna z Oliwierka. Ale rano tak łatwo nie poszlo bo próbowałam Go tulić, bujać i nic, płakał strasznie a ja razem z nim i nie dałam rady bo w końcu dałam mu cyca i z tej rozpaczy zasnął przy cycu w dosłownie 2 minuty. Ach muszę być silniejsza.

haha alex ja też je ogladałam :-p niestety haahaha
ale lepsze to są u tej kumpeli na profilu ma ich tam o wiele więcej :-p hihihiih

yhhh nie mam siły wogóle! na szczęscie dziewczynki póki co sa grzeczne :-)
ja posprzątałam chatę i siedze sobie i odpoczywam :-p

Witam witam. nie mam siły nadrabiać. Wpadłam tylko zameldować,że dopadło nas jakieś świństwo. Pół nocy ja okupowałam kibelek a nad ranem przeszło na M :/ do tego temperatura dreszcze i straszny ból każdej części ciała :/ Jestem nie do życia. Dobrze,że Igi w miarę grzeczny i daje nam poleżeć. Wymieniamy się co dwie godzinki z M,raz on siedzi z młodym raz ja. Mam nadzieję,że szybko dojdziemy do siebie.
Buziaki

Jolek to grypa żołądkowa weźcie sobie gripeks pomoże na ból temperaturę i trocheę poprawi samopoczucie. Niestety jeśli chodzi o żołądek mało może pomóc stoperan na biegunkę ale na wymioty nie rady.

Jolus trzymajcie sie i wracajcie do zdrowka :tak:
Kamcia sama bym poszla na jakies babskie party, ale niestety nie mam tu zbyt wiele kolezanek (choc z jednej strony to tez plus czasem).

My juz po gosciach ale po niedzieli ma do nas zawitac jeszcze chrzestna Oskarka ale to juz tylko na kilka dni.
U nas w sumie wszystko ok, Oskarek rosnie, zjada wszystko, bardzo lubi kapac sie w basenie i nie ma ochoty z niego wychodzic, uczy sie jezdzic na rowerku i probujemy go sadzac na nocnik ale on tego nie lubi- skutki- obsikane schody, dywan i legowisko psa :-D
A ja prawdopodobnie od poniedzialku zaczynam nowy kurs (jezykowy kolejny poziom), bo niestety prcy takiej jaka chcialam nie dostalam wiec mam zamiar najpierw doprowadzic do perfekcji moj jezyk a pozniej szukac albo isc na studia. na szczescie M sie na to zgodzil (w sumie teraz tylko on zarabia) i powiedzial ze damy rade, ten kurs jest dos drogi - w sumie 1200E
Uciekam was jeszcze poczytac

reklama
Kamcia, super, że imprezka udana:)
Alex, niestety bez konsekwencji z Twojej strony Oli nie odpuści cyca:(
Jolek, zdrówka życzę. Kurujcie się szybko.
Karolka, powodzenia w nauce:)

My byliśmy u pediatry, mamy zaświadczenie, że Lulek zdrowy i może iść do żłoba.
Mówię dziś do Julka:
- Julek, a pójdziesz w piątek do żłobka?
- Nie.
- Ale tam będą nowe dzieci...
- Nie.
- I zabawki będą nowe...
- Nie.
- Julek, a Ty w ogóle wiesz co to jest żłobek?
- Nie.
- Ach nie wiesz? Ale i tak do niego nie pójdziesz?
- Nie.

Tak sobie pogadaliśmy:-D

Do góry