reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
hej hej hej:-)
jaipur Boski nadmorski prezes:-) smażycie dupki na plaży??:p
jolek udanego spotkania:-) zazdroszczę!
my jutro jedziemy do Torunia na tydzień:)))

Witam się upalnie :-)
Jaipur boski wakacyjny Prezesik
Pochwaliłam Małego i ze spaniem się pogorszyło, wczoraj drzemka była dopiero o godz. 18 :szok: Powód to nie tylko upał, ale kolejne zęby, grr. Niestety żaden nie wyjdzie niezauważenie. Ma już ich 13.
Nastawiłam w piątek 3 3 litrowe słoiki nalewki wiśniowej, teraz tylko trzeba czekać.
Jolek ja mam dziś wizytację teściowej, jak ja to przeżyję :-(

Miłego odpoczynku życzę razem z Krzysiem :-)

Witam witam. Jakaś do niczego dziś jestem. Wymęczyło mnie to wczorajsze balowanie. Ech duchota straszna, już dwie burze dziś przeszły. Mam nadzieję,że po obiedzie uda nam się na spacerek wyskoczyć:)

Jaipur a Ty słabo pogodę na plażę zamawiałaś co to ma być, gdzie jest słońce???

Ypra zagoń ją do sprzątania, a co tak bezczynnie będzie siedzieć i Ci gitare zawracać:-D

ypra a co Ty będziesz robić z tą nalewką?:-p
jolek nie bibka, tylko potem to szwędanie po stadionie Cię wymęczyło.U nas był relaksik:-p ale fakt, było gorąco.Po fotkach widzę,że jak w saunie:-D

noo a my byli na galerii:-D pojechaliśmy, bo matka zapomniała z domu szczotki, więc od piątku nie czesałam włosów:-D jolek już teraz znasz namiary na mojego fryzjera, jeśli mój fryz Ci się spodobał, a nie śmiałaś zapytać:rofl2: a po drodze nas zlało koncertowo, bo urwanie chmury było akurat jak autobusem wracaliśmy, więc siedzieliśmy na przystanku 150m metrów od mieszkania dobre pół godziny.
Ale poza tym nad morzem jest czadowo, dzisiaj zamiast rybki, kfc:-p (tzn czekam, bo mąż mi wiezie:-p)

Pośmigaliśmy tylko w przed stadionem, bo do środka wejść nie można było....a ile tam miejsca do biegania młody się wyszalał.
Cały dzień połamana jestem do tego gardło mnie boli:/ Mam nadzieję że mnie nic nie rozkłada:(
Jaipur a no nie śmiałam,bo nie chciałam żeby wyszło że małpuję :-D:-D Jechałaś od bałtyckiej bezpośrednio autobusem czy z przesiadką. Bo ja cały czas kombinuję jak tu dojechać na to plażowanie.

jolek bezpośrednio 127.przystanek czarna ..:-D:-D to ten obok nas.
A tak poza tym, to muszę Wam napisać(w tajemnicy),że Iguś to bardzo grzeczny chłopczyk:-pi zaczes ma jeszcze piękniejszy na żywo.

reklama
Bry :-)

Jasne, że Igi kochane dziecko, przecież to widać :-p:-)
A naleweczki to adres jest znany, prawda? :-D;-)

Do góry