reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hej!
Widzę, że wszyscy w wakacyjnych nastrojach:)
Alex, udanej podróży!
Matusia, witaj z powrotem urlopowiczko:)
Jolek, Jaipur, zazdroszczę bibki:)

U nas weekend udany, ale ja już myślę o tym, że od piątku urlopik:) Wyjeżdżamy w sobotę rano:)
Miłego dnia kobitki!:)

reklama
Cześć kobitki. Ja dziś wcześniej niż zwykle bo młody padł przed 11tą. Wcześniej sobie troszkę powymiorował:/ Zobaczymy co nam dalej dzień pokarze:confused:
Pogoda jak na razie nas nie rozpieszcza, dziś już zdążyło popadać.

Robię kawkę czy któraś się też pisze???

Jaipur Igorek grzeczny ale Olusiowi też nic nie brakuje:) A jakie ma gadane chłopak.Igor przy nim to niemowa:(

Madzik do piątku już niedługo tydzień szybko zleci :):) a na ile wyjeżdżacie??

Basiekk jest czego zazdrościć...:) Fajnie jest tak się spotkać. Piszesz z kimś tyle czasu a tu sobie uświadamiasz że taka osoba naprawdę istnieje.Oglądasz zdjęcia takiego Juniorka a tu masz go na żywo i jest jeszcze słodszy niż na fotkach:):)

Joluś, mam nadzieję, że się Igi nie pochoruje. Dawaj znać na bieżąco co się dzieje.
My wyjeżdżamy na tydzień, od soboty do soboty. Liczę tylko, żeby pogoda choć trochę dopisała:)

Och mam nadzieję,że wsio ok będzie. Jak na razie wstał z 2,5 godzinnej drzemki i zachowuje się normalnie. I humor widać lepszy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się,

Jolek do roboty nie dało się zagonić, za to teściowie zrobili niespodziankę i z wizyty zrobił się nocleg :wściekła/y: I jak tu człowiek ma się czuć u siebie skoro nic o tym wcześniej nie wie? Z noclegiem nie ma problemu, ale czy nie można normalnie zapytać?
Cieszę się, że z Igim ok :-)
Jaipur jak to co? Bibkę zrobię, wszystkich już zapraszam :tak:

Drugą noc Mały nie pił mleka w nocy, jestem mega happy. Obyło się bez drastycznego odzwyczajania, byłam za miękka by go poić wodą lub nic nie dawać. Mam nadzieję, że u niego to już na stałe.

Do góry