reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

mam chwilke.. wróciliśmy z plaży :-) ogólnie fajnie było :-) teraz dziewczyny siedzą na chodniku i malują kredą hehe więc moge sobie chwilę usiąść ale zaraz idę do nich i trochę wystawię moje nogi na słoneczko :-p

wow styna podziwiam za wertowanie tylu stron :-) ale najważniejsze że zdjęci masz:-)
Paula duzo wytrwałości życzę :*
persefona a dlaczego się przyzywczaiłaś? chcersz jechać to jedź! i bez gadania :-) (zapraszam do siebie ) :-) zreszta ogólnie powinnas się ruszyć z domu bo w domu to wariacji idzie dostać.. pokazac mężowi że nie jest Ci potrzebny do zycia jak powietrze ;-) i bez niego się da...
no i dlaczego miałybyśmy nie poprzeć tego co robisz??
futrzaczku ja jak będe we wrocku to napewno sie umówię na kawę ..:-) więc za jakiś rok :-p hihih

co do wcześniaczka nie czytałam i nie wiem czy byłabym w stanie przeczytać :-(
ehhh

a dodam ze koleżanka jest w ciązy :-) ale fajnie :-) .. na razie to 12 tc :-)

lece bo dziewczyny mi wyciągaja wsyztsko na dwór :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Madzik poplażowaliśmy godzinę i do domu bo w taki skwar sie nie da wysiedzieć. Ale słoneczka załapaliśmy.

Basiekk trzymam kciuki żeby urlop w terminie wypalił.

Futrzaczku
M dziękuje i przesyła pozdrowionka:)
Nie czytam takich rzeczy. Na samą myśl że komuś dziecko umarło serce mi pęka!

Jaipur ale jak bibka to może jakąś zagrychę chociaż wezmę :-p

Ypra masz rację trzeba mieć czas dla siebie i na BB oczywiście :tak::-D

Styna jak tam mała farmerka po wycieczce??

Kleję się cała a jeszcze prasowanie mnie czeka, więc spadam na resztę wątków i do dechy pomykam:/

Jolek to ja szybko lecę ci moje prasowanie podrzucić plissssssssssssss. No a farmerka zachwycona czego nie można powiedzieć o zwierzątkach na farmie:-p Królikom oczy sprawdzała, kury łapała, świnki morskie podduszała, nawet kozom się oberwało.

Jolek Prasowanie już leci:) Nadia byla ze swoją grupą i childmainder. Latem organizuje im różne wycieczki 15 jadą zwiedzać Oxford dokładnie park. Biedna gąski jak ta cała szarańcza tam wpadnie to gęsi będą uciekać.

Ok mykam spać do pracy jutro znowu.

Hej laski!
Pogoda cudna! Szkoda tylko, że w robocie siedzieć muszę, ale i tak humorek dopisuje bo:
-dzisiaj piątek:-) ostatni dzień pracy i dwa dni wolnego
-na biurku w pracy z gustownej ramki uśmiecha się do mnie nowe zdjęcie aktualnej Martysi z burzą loków, bo poprzednie mam jako pięciomiesięczniaka więc różnica spora , ale to stare też zostawiam i każdy ko wchodzi do mnie do pokoju chwali mi moją córcię:rofl2:, a wiadomka matka pęka z dumy:-D:-D.
- wczoraj wieczorem jak uśpiłam Marti ojciec został z córką, a ja umówiłam się na ploty z przyjaciółkami, oj potrzebowałam takiego wyjścia.
-jutro mam kosmetyczkę;-)

Styna super takie wyjścia na farmę, dzieciaki mają rozrywkę.Moja młoda jest fanatyczką zwierzątek wszelakich.
Ypra super, że jesteś:tak:
Futrzaczku smutne o tym wcześniaku, bardzo, ja nie czytałam, ale na samą myśl pęka mi serce
Joluś w ogóle kiedy odstawiłaś Igusia od cyca? Pisałaś, że odstawiasz czy ja przeoczyłam?Kurcze ja też powoli mam dość tego cycolenia:zawstydzona/y:

Udanego dnia kochane przesyłam Wam słoneczko

Ostatnia edycja:
A gdzie się wszystkie podziały???

Młodzian zasnął ja śmigam przyszykować obiad a potem śmigamy na dworek:):)

Basiekk my ostatni raz cycaliśmy w walentynki. W ten dzień Igi kończył 10 miesięcy:)

Styna dotarło wyprasowane pranko do Ciebie?? :)

Poziomka pozdrawia koleżanki z BB:)

Witajcie :-)
Ale wspaniale Mały od jakiegoś czasu ucina sobie 2-3 h drzemki coprawda tylko jedną,ale jaka jestem happy. Czasami się przebudzi, nawet i ze 2 razy,ale udaje mi się go znów uśpić. Chyba nadrabia te wcześniejsze 30min. drzemki :-D
Futrzaczku jedziemy w okolicę Suwałk, ile tam jezior...:-)
Styna fajowe mają dzieciaki wypady tylko pozazdrościć. Krzyś póki co z kotami, psami i dzikami miał do czynienia :-D
Odnośnie cycania to my po skończonym 13 m-cu przestaliśmy. Strasznie się martwiłam jak to będzie, bo szczepienie ciężko zniósł i cycanie było intensywniejsze. Aż tu jednego dnia nie chciał, ja mu nie dawałam i... skończyliśmy z cycaniem przed wyjazdem. Krzyś jakby zapomniał do czego służyły cyce :-D

O matko, nie wspominajcie o prasowaniu, ja uprasuję tę stertę dopiero aż upał zelżeje ;-)
Jolek dziękujemy, przesyłamy też pozdrowienia Rodzince Poziomeczek.

Uf, mało nie straciłam posta.

reklama
Do góry