reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

eee tam z polegiwania nici bo tak najpierw mężulko wpadł na chwilę do domku , potem mamcia zadzwoniła i o takie leżenie :-D odechciało mi się i właśnie robię sobie make up ;-) i postanowiłam wpaść do Was :-)

Joluś- szkoda szkoda kawał drogi Nas dzieli... :-( ale może uda się coś wymyśleć hmmm? mam nadzieję że torcik się uda :-)

Edit: i czas po Szymka powolutku się szykować , do wieczorka kochane :*

Joluś wycałuj swojego TŻ na te urodzinki :* i życz wszytskiego najlepszego od rodziny Futrzaków :-D:-)

Ostatnia edycja:
reklama
torcik zrobiony:)

Futrzaczku
makijaż w taki upał??? Ja tam zaraz idę z młodym na dworek więc nawet nie myślę o malowaniu. Pocę się jak świnia. Może i dobrze moje zbędne kilogramy się wytapiają !!
Wyściskam wyściskam od rodzinki kudłatków :-p Dzięki :*

Basiek, na urlop idę od 3 sierpnia do 17. W sobotę 4 wyjeżdżamy na mazury na tydzień. A Ty kiedy zaczynasz urlopowanie?
Joluś, miłego plażowania:) Jak ja Ci zazdroszczę:-p

Ja najprawdopodobniej idę na urlop od 13 sierpnia, piszę najprawdopodobniej bo mojemu koledze z pracy ma się rodzić dziecko i jeżeli "wyskoczy" przed terminem to będę musiała ze swoim urlopem się wstrzymać bo oboje na urlop nie pójdziemy. Ale jeżeli nic się nie zmieni to od 13 mam labę:tak:. Raczej nigdzie nie wyjeżdżamy to znaczy mąż nigdzie bo na budowie działa, ale my z Marti sama nie wiem, może zabiorę ją gdzieś na dwa dni nad jezioro. Zobaczę jeszcze.

Witam się,

właśnie pożarłam lody kawowe. Tylko takie mi smakują ostatnio.
Styna wow 6 lodów!
Jolek tęskno mi było, a ciągle coś na przeszkodzie. Ale w końcu poszłam po rozum i stwierdziłam, że muszę mieć czas na siebie i maj :-)
Mały śpi, a ja hałasuję na kompie. Ostatnio jak miałam go na kolanach przy kompie, wymontował spację i teraz strasznie ten przycisk hałasuje :wściekła/y:

My wybieramy się 10 sierpnia nad jeziora do teściów. Mam nadzieję, że Wszystkim dopisze wspaniała pogoda.

cześć laseczki,
u nas przygotowania, pakowanie, gotowanie(obiadu- wiecie dwa dania i deser:-D)lekkie ogarnianie chałupy(bo pani od pomocy nie przyszła, poległa na wirusa Prezesowego:-D).Wychodzi na to ,że młodzież się spakuje w 2 torby a my z mężem w 1.:rofl2:
basiekk u nas jest jeziorko:rofl2: właściwie to zalew, ale tez fajny.
Futrzaczku i nawet makijaż Ci się chce robić,musisz byc super zorganizowana:tak:
jolek Igiego zabierz:rofl2:

hej , ja znów nie mogłam sie zalogować bo mi komp zacinał..:/ wczoraj to nawet ledwo na gg sie zalogowałam :/ ehhhh
nadrobię was wieczorkiem bo zaraz uciekam na plażę :-)

druga drzemka Filiśka trwa więc jestem :-)

Joluś- ha! może za dużo powiedziane make up :-D bo żadnego podkładu ani cieni nie nakładam , jedynie róż , i oczka podkreślam bo racja jak mówiszz w taki upał wszystko by spłynęło :-D , rano jak lecę z dziećmi to idę jak straszydło na szybko :-p a że potem mam czas i lubię ładnie wyglądać to się choć trochę staram hi hi
Jaipur- tak racja dla dzieci to torba nie ma końca bo nigdy nie wiadomo co się może przydać , ale Wam fajnie :)
Kamcia- miłego plażowania :)))
Ypra- i fajnie że znajdujesz czas dla Nas :)) nad jeziora ? czyli na Mazury ?

Hej mam chwilę dla siebie więc wpadłam. Nadia na wycieczce na farmie wróci dopiero za godzinę więc luzik.
Persefona przepraszam posty nam się zeszły w czasie, i nie doczytała. Kochana my nie sąd nie oceniamy, jedynie możemy udzielić rady i wsparcia, więc jak coś to wal do nas jak w mur. No i masz rację musisz się trochę uniezależnić znaleść jaką kolwiek pracę no a co do jazdy pociągiem Nadia wytrzymała bez problemu 2 godziny w autobusie przypięta pasami, w pociągu też nie było problemu.

reklama
Do góry