reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek nie padaj na cyce bo się będziesz bujać jak wańka wstańka do rana, wiem coś o tym :-D;-)

Persefona słabo coś męża wychowałaś, na dzieci i żonę sknerzy, rozumiem, że na obiadek zrobienie, mieszkanko posprzątanie i wieczorny seksik to z kolei on musi zapracować? Coś za coś kochana ;-) Nie wiesz jakie są sposoby na panów?

Jaipur
byście już sobie dali spokój z tym chorowaniem, wykończycie kolejną nianię :-D;-)

Styna oj raczej na wspólne karmienie się nie załapiemy :-D Nie planujemy cycać do 18-tki :-);-) Chociaż jeszcze powinnam zapytać Purchawkę jakie ma plany względem cycusia.

reklama
Jolek dałabym ale taka smaczna że miała być na dwa dni a już jej nie ma:zawstydzona/y: Nadia sama całą miseczkę wciągnęła:-)
Hope oj daj spokój fajnie będzie:-D Purchawka na pewno się zgodzi z ciotką:tak:

Wciągam dzisiaj 6 loda, nie byłoby w tym nic dziwnego ale ja nie lubię lodów:szok::szok::szok::szok:

Styna a może Ty już zaskoczyłaś :szok::-D

Mój M na jutro urodziny. Kupiłam biszkopta i mam zamiar tort mu zrobić...tylko jaki bo pomysłu brak :confused:

jolek no tak, ale rodzina to wiesz, nie zając:-D jak będziemy mieć nastrój to się u nich zaanonsujemy.A tak całkiem konkretnie, to jesteśmy zainteresowani bibką w weekend, gdyż nasz szanowny tato będzie miał zajęcie.I nie kochamy go:-p:-D

Hope niania chwaliła się ,że jej nie weźmie to ma:-p

u pediatry dowiedzielismy się,że teraz taki wirus panuje i generalnie to jest dobrze, bo się nie odwodniliśmy,powinno jutro, pojutrze max całkiem minąć:sorry2: nad morze mamy jechać i wypoczywać.A jutrzejsze szczepienie na ospę zrobimy jak wrócimy.

Jaipurka w sobotę mogę popołudniu bo tatuś do 13tej w robocie, albo niedziele nawet od rana :) A Wasz tatulek co, olewa was na wczasach????

Joluś- tak udało się udało ale poszłam z samymi dzieciaczkami bo tata zasnął :-D kurczę trzy dni biegania za piłką i zakwasy an nogach czuję :-D fajnie że u Was dzionek miły :-)
Persefona- przykra sprawa ogólnie .... tylko nie wiem skąd wzięłaś wnioski że byśmy Cię skrytykowały ? :-( szkoda jak coś to wiesz ... :*
Jaipur- ależ się wyimprezkujecie :-D i wirus na pewno pójdzie precz! a tatko co am za plany hmmm ????
Styna- kurdę podejrzane te lody podejrzane ? :szok::-D

teście jadą w piątek nad morze więc u Nas wolna chata :-D:-) yupiiii

Jolek nie nie zaskoczyłam nic mi o tym nie wiadomo:-D:-D:-D Poprostu jest tak ciepło a ja tu odwykłam od takich temperatur. Nadia też nie lubi lodów ale wcina wafelki:)
Futrzaczku to zgodnie ze słowami piosenki starych nie ma będzie bal:-)

Ostatnia edycja:
reklama
aaa Joluś przypomniałam sobie ! zrób torcika polecam ten kremik Masy śmietanowe - Dr. Oetker malinowa do tego świeże malinki i hmmm pycha!
a mój mąż ma w niedziele urodzinki :-)

edit: co roku z nimi jeździmy prawie .. ale nie tym razem - polabujemy tu :)
edit2: oki zmykam , do juterka :*

Ostatnia edycja:
Do góry