reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Bardzo interesujący wątek jak dla mnie podjęłyście. Pieniądze a szczęście. Pisałam na ten temat pracę licencjacką:)
I oczywiście zgadzam się z Wami, że napewno ułatwiają niektóre aspekty życia. Natomiast uważam że są ważniejsze wartości np. rodzina, zdrowie, etc. Mając furę forsy a nie mając bliskich ciężko jest być szczęśliwym. Już łatwiej cieszyć się szczęściem nie posiadając pieniędzy a mając bliskie, kochające osoby. Ot takie moje filozoficzne wywody:D

Co do cytologii ja też miałam robioną w ciąży. Na samym początku...

Ostatnia edycja:
Wisienka racja jest w tym co piszesz tylko też dużo rodzin się rozpada z braku pieniędzy. Ci mniej wytrzymali psychicznie nie dają rady. My z moim M też rok przechodziliśmy kryzys i wiem,że to przez kasę,ale całe szczęście doszliśmy do porozumienia i teraz jesteśmy razem a nie przeciw sobie. Niedawno moja kumpela miała podobny problem i nawet groziła mężowi rozwodem, udało mi się w porę przetłumaczyć,że nie warto przez kasę rozwalać rodziny.
Chociaż zdarzają się przypadki, że ludziom kasa do głowy uderza i też się wsio wali! Ech jakby nie patrzeć zawsze życie się różnie może potoczyć.

Tym materialnym akcentem kończymy ten temat i może zmieńmy go na przyjemniejszy :):)

Ale się działaj rozpisałyście rano zajrzałam na chwilkę i teraz czytała i czytałam
Wątek pieniążków lepiej zostawić w spokoju bo to temat rzeka niestety , jak miałam pracę to nie mogłam zajść w ciąże , a jak ją straciłam :( to miesiąc później okozało się że się udało zafasolkować no i niestety jestem na bezrobociu z zasilkiem 420 pln do lutego , dobrze że mój G w miarę zarabia, no ale cóż główka do góry inni moga mieć gorzej bynajmniej ja tak sobie tłumaczę.

a i witam nową majóweczkę

ilonka moja siostra w tamtym roku miała identyczną sytuacje

Kurde jak nie urok to sr***a!!! Mój właśnie z pracy wraca i mu się auto rozkraczyło. Masakra,bo jest już 13 godz.poza domem, w dodatku cały dzień robił na dworze i teraz jeszcze to:(

Ostatnia edycja:
Witam się wieczorową porą :-)

Co do pieniędzy, to zgadzam się z Wami. Cytologię natomiast miałam robioną na początku ciąży i nic mi nie wiadomo o przeciwskazaniach by ją robić podczas całej ciąży.

Jakaś dzisiaj śpiąca jestem cały dzień. Ziewam i ziewam...

he he a ja niedawno dostałam informację,że "ciocią" zostałam. Moja koleżanka popołudniu urodziła synka:) :-):-):-)

reklama
Do góry