reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Aina super, a powiedz mi tylko wcześniej Jasiu jak często sie budził na cycusia i czy spal wtedy z Tobą?

U nas wczoraj przed spanie była mala akcja, bo Oli przewrócił sie i przygryzł sobie górną wargę, krew się lała i płacz był...warga napuchnięta ale dziś juz lepeij

Syneczku mój kochany mamusia dzisiaj do Ciebie przyjedzie i zapali światełko pamięci! Kocham Cię!

reklama
Hej kochane
U nas słonecznie:-). Jeszcze dzisiaj i jutro i weekend. W poniedziałek znów biorę wolne bo po weselu. To wesele jest dość daleko od nas więc zostajemy na noc, żeby nie wracać z małą po nocy. Mam nową kieckę zieloną tylko mężowi jeszcze krawat muszę dokupić i gitara:-).

Aina super, wow, jestem z Was bardzo dumna. Trzymam kciuki za wizytę u teściów. Oby nie na długo.
Alex zapalam świeczuszkę dla synusia, Oliwierek ma dwóch Aniołków stróży.
Madzik cieszę, że zadowolona z wypadu jesteś, czasem potrzebne. Kto z Juleczkiem został? siostra?
Jolek - pachnie mi to romansem :rofl2:Żartuję oczywiście, ale jak zobaczyłam Twój wpis na fejsie to takie było moje pierwsze skojarzenie. p.s. tylko nie dawaj tego M. do przeczytania:-D
Karolq no bawimy razem. Zabieracie Zuzię? Nasza weselniczka oczywiście pociska z nami. Nawet nie spodziewałam się, że tak jej się spodobają weselicha

Chciałam się pochwalić, że ostatnio zupełnie ZEN wyszły nam wszystkie dwójki, a dzisiaj rano zauważyłam dwie dolne czwórki , które właśnie się przebiły, bez żadnego marudzenia, ani nic, jesteśmy miszczami ZEN ząbkowania:-). Obym nie wykrakała bo jeszcze górne czwórki się szykują.

Futrzaczku piwo smakowało, hmmm... jakbym piła je pierwszy raz w życiu. Cudowny, złoty trunek:-D Po połowie w głowie mi się zakręciło i poszłam spać:p
Alex Jesteśmy z Tobą!:*
Jaś w nocy na cycusia budził się 3, 4 razy. Zazwyczaj odkładałam go do łóżeczka, ale od rana spał z nami. Teraz śpi z nami. Ale myslę,że od poniedziałku znów go będę odkładała. Dacie rade kochani, chociaż zapewne ta pierwsza noc będzie cięzka.Buziaki dla Oliwierka:*
Bassiek u nas też wyszły ząbki ZEN (odpukać) mamy już 12 zębów! za jednym razem wyszły dwójki na dole, górne i dolne czwórki:)) Trzymamy kciuki za dalszy ciąg ZEN ząbkowania:)

Basiek, z Julkiem najpierw siostra była, a jak małż z roboty wrócił to już on obowiązki przejął:)
Aina, Basiek, gratuluję ZEN ząbkowania:) U nas dolne dwójki już wychodzą i wychodzą i wyjść nie mogą. Na szczęście też ZEN, bo gdyby tyle czasu miało trwać marudzenie, to już wszyscy byśmy wymiękli:)

Gratuluje Zen zabkowania;)

Basiek my tez wesele kawalek od domu wiec mala jedzie z nami tam nocujemy wiec luz. Mysle ze jej sie spodoba bo bedzie duzo jedzenia;P

Jolek ja pomyslalam to samo co Basiek jak przeczytalam Twoj opis na fb;)

Aina pierwsze piwo mi nie smakowalo a teraz moge pic i pic i jeszcze raz pic;) Lubie piwko :)

Witajcie babki,

alex - światełko do nieba dla Mateuszka...
basiek, aina - super, że to możliwe, bo myślałam, że przy "4" zawsze jest płacz:-). nie będę się bać dalszego ząbkowania:-)
madzik - na pewno super tak się wyrwać od domowych obowiązków, zwłaszcza jak się pracuje i cały dzień gonitwa:tak:
karolaq - ja nie lubię piwa do dziś

zasypiam dziś na siedząco, głowa mi leci, myśli stoją w miejscu, kawa nie pomaga.... pogoda:baffled:

Ja się tylko dzisiaj melduję:(
Nie mam ochoty dzisiaj pisać wiecie dlaczego, zbliża się powoli godzinka kiedy odszedł mój kochany Aniołeczek:(

reklama
Faktycznie pustki. Smutne kiedyś miałam co najmniej 10 stron do nadrobienia a teraz nawet jednej na maju strony nie ma. Co jest dziewczyny?
Jak dobrze, że dzisiaj piatek:-)

Do góry