reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam ostatniego dnia urlopu jutro wieczorem lot do UK. Ja nie chcę!!!!!!!!!!!:no2: No ale do męża tęskno. Mi się wydaje że pustki na bb sa spowodowane latem wszyscy na dwór uciekają ile się da, zobaczycie na jesień znowu się rozkręci. Na dzień taty wracamy do domu to mamusia już się zajmie prezentem:zawstydzona/y: No i pochwalę się byłam na USG piersi bo przed ciążą miałam guzy i wszystkie po karmieniu znikły. No i od września planujemy starać się o braciszka dla Nadii:blink: Więc trzymajcie kciuki:tak:
Alex tulam cię mocno
[*] dla twojego aniołka

reklama
Dobriden :-)

W sumie niedobry ale co tam będę marudzić.

Alex trzymaj się kochana, mam nadzieję, że dzisiaj już troszkę lepiej...

Jak to jest, że moje dziecię zaczęło ząbkować jako jedno z pierwszych i od x miesięcy nie wyszedł ani jeden kolejny ząb? Zaraz będziemy na końcu!:angry:

Brak czasu na kompa, bo coraz więcej się dzieje w realu ;-)

Naszego tatę na dzień taty ucieszy zapewne jakaś świnia, krowa albo drób, gdyż jest mięsnożerny:dry:

Styna świetne wieści:rofl2:, owocnych staranek w takim razie życzę. Ja też bym chciała:rofl2:. Ale muszę rozplanować sobie wszystko :happy2:

Hope dla Tatinka Waszego :-D:-D

Kura_-_zdjecie_kury,_fotografia_kury,_zdjecia_kur_1907.jpgswin_usmiech.jpgwielka-krowa-830-OBRAZKY.PL.jpg

Ostatnia edycja:
spryskałam sobie klawiaturę pianką do czyszczenia, która pachnie obłędnie :-D:-D:-D Noo to teraz mogę pisać na bb:-D:-D

styna troszku Ci zazdraszczam, ech:-p

aa nie dodałam, że na dzien taty mama wybywa z domu na imprezkę :-D:-D więc najpierw prezenty, a potem papa:-D

co do zęboli, to nam chyba idą trójki(czyli to co zostało) bo Prezes nie jest w szczytowej formie, jest mega przytulasi i dzisiaj spał od 19 do 9, co na niego jest lekkim odchyłem.Bo zwykle śpi do 7.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki. Ja też Was kofam :-p Przepraszam,że mnie nie było ale trochę zamieszania mieliśmy. Tata w końcu wypłatę dostał więc zakupy opłaty i takie tam:/
Wczoraj na chwilę do Was zasiadłam,ale że gadałam z siostrą więc nie mogłam się skupić na tym co czytam. Pamiętam że co niektóre mnie w jakiś romans chciały wkręcić:confused: Żadnego romansu nie będzie...Co do M to był ze mną więc wszystko widział :-p

Styna
szok ty co tyle z porodem przebojów miała zaczyna się starać jako pierwsza. Podziwiam i trzymam kciuki &&&&&&&&

Alex
:*:*:*:*:*:*

Hope tyle zwierząt dla jednego taty???:-p Gdzie Wy to wszystko będziecie trzymać :-D

Jaipur masz rację niech tatuś uczci swoje święto z synkiem sam na sam:)

Don gratuluję super ocen.

Lepi współczuje @ ja też oczekuję lada dzień.

Futrzaczku
co do weekendu to ja planów zero, no może koleżankę odwiedzę, a Igorek przy okazji kolegę.
Basiekk z Karolq i Persefona na weselicha się wybierają może Cię któraś ze sobą zabierze :tak:

No i tyle zapamiętałam.

Co do dnia ojca to zrobiliśmy właśnie karteczkę a do kompletu jakiś kosmetyk do mycia będzie dołożony :)

Witam!!
ja tez Was kocham dziewuszki:)
Dziś już lepiej sie czuje, zawsze juz pewnie te dni będą tak na mnie działać, bo wspomnienia same wracają z reszta nigdy ich nie chce zapomnieć!
Oli ma lekki katarek i podejrzewam, ze będą mu szły kolejne ząbki bo do tej pory to właśnie się u niego tak objawiało.

Styna trzymam kciuki za staranka!
Jaipur o u nas monitor też by sie przydało przetrzeć, możesz troch tej pachnącej pianeczki podesłać??

Jolus
a co to za horror??? .... i mi sie zbliza @ :/

Hellouu

Ja to mam dzis gowniany dzien ... :-)
Najpierw 'zabawa' z miekka kupka Poli - matka odwykla... dziecko z zaparciami... wiadomo... bylo hardcorowo - ale spoko, znaczy sie zęby idą równo i marudzenie sie zmniejszylo o 80% w porownaniu z ostatnimi dniami - ufff..
Po poludniu natomiast na spacer wzielysmy pieska - Pola dumna ze smyczą w ręku w wozku jedzie, rogal na buzi - ona bedzie prowadzic hau-haua inaczej ryk! - pies zrobil myk na pierwsze lepsze zadbane niemieckie podworeczko pod domkiem - i walnal taaaakaaa kuuupe!:szok::szok: A ze facet obok wyjezdzal akurat to glupio bylo spitolic.. a wiec siateczka w dloń.. no i wiecie co dalej... blehhhhhhh
Sorry jesli ktos akurat konsumuje kolacyje :-D

reklama
Maja ten horror to Harry Potter :):)

Oj to dzień dziś "gówniany" miałaś :-D:-D:-D:-D
Ja się przyzwyczaiłam że Igi wali w nocnik i wczoraj nam się też w pieluchę zdarzyło - nie wiedziałam jak mam się zabrać za czyszczenie :rofl2:

Do góry