reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Persefona wspolczuuuuuuuuuuuuuuje, znam bol - moje nerwy tez juz siadaja...... marudzenia od groma, piski, cyrki, placze, slinotoki, walka o kazdy kes..... ratunku!!!

Madzik
- zazdraszczam chwil relaksu i oderwania sie! :))

Basiekk - super kochana, ze sie tak impreza udala i Marti ladnie poszla spac :)) a tak sie martwilas!

Alex - :** ...

Futrzaczku - ojojoj..niedobrze :/ - liczy sie pierwsze wrazenie - moze lepiej nie rezygnowac z obecnego przedszkola?

Ostatnia edycja:
reklama
Alex kochana tule i wysyłam buziaka. Wiem,że nic nie ukoi Twojego bólu :(

Futrzaczku i co teraz????

Madzik taka odskocznia czasami jest potrzebna:)

Persefona po weekendzie już z górki będzie ;-)

Ja spotkałam dziś na zakupach kumpla którego dobre 10 lat nie widziałam. Pochodzi z tej samej mieściny co ja...ile imprez super obskoczyliśmy...ech :):) Humorek mi się poprawił :):):)

alex Wasz aniołek zawsze będzie czuwał na bratem. Tulę

persefona może to czwórki, u nas przy czworkach był tydzień z głowy..

ale u nas wali:-D:-D pioruny błyskają aż miło

Alex, ściskam Cię mocno.

Poza tym witam się porannie. U nas dziś nieco jaśniej niż wczoraj, ale bez światła w robocie się nie obeszło:no:
Polecam Wam wszystkim jedno popołudnie bez dziecka:tak: Do tej pory ekscytacja mnie trzyma:-D

witam kobietki :)
karolq odpowiadam tutaj bo chyba najobszerniszy to temat; co do wesela to sie zle wam napisałam, bo to kuzyna bylo niedawno a mojego brata dop 11 sierpnia. W koncu jednak nie pojechalismy bo ja mialam za duzo na głowie a nie moglam sobie pozwolic na zawalenie przedmiotu, wiec temat sukienki jest nadal "na topie" chociaz narazie moje mysli krażą glównie wokół przprowadzki, bo od lipca wynosimy sie z centrum Krakowa na Wolę Duchacką - wieksze mieszkanie i mniej turystów :rofl2:

Hej :-)

stukam się kawusią , już mam posprzątane , ciasto na naleśniczki leżakuje , synio śpi. :-)

Maja, Jolek- mamy nadzieję że jeszcze są miejsca w przedszkolu z fundacji Familijny Wrocław czyli z tej co teraz chodzi tylko że normalnie 8 godzinne i z pełnym wyżywieniem , płatności jak w zwykłym publicznym przedszkolu a warunki na pewno lepsze bo aktualnie jest remontowana cała była szkoła od podstaw aby to przedszkole mogło tam funkcjonować. także blisko moich rodziców więc luzik a mi to obojętne gdzie go zawiozę. A tu gdzie teraz chodzi to nie chciałabym ze względu na mała atrakcyjność już dla niego bo jednak wszystko już zna,a chciałabym aby jak najlepiej mógł się dalej rozwijać w każdym kierunku.
Alex- kochani światełko pamięci dla Waszego synusia
[*]
Madzik- fajnie ! jeden mały wypadzik a akumulatorki naładowane na długo :tak:
Jolek- hmmmm ! :-) super super ! fajnie tak kogoś spotkać , powspominać :tak:
Don-fajnie z tą przeprowadzką :-)

Hej dziewczynki,
u nas nocka podobna do wczorajszej, Jasiek zasnął o 20 pierwsza pobudka przed 4, 30min gadania i tulenia i spanko do 7:)
Jestem pełna pozytywnej energii. Wczoraj wypiłam pierwsze piwo od....:-D
Alex tule kochana, Malutki patrzy na Was z nieba i czuwa nad Wami.:*
Madzik fajnie,że zrelaksowałaś się:)
u nas paskudna pogoda, pada od rana! A ja miałam wielkie plany...
Jutro jedziemy do teściów, także będę bez neta:-(
dużo sloneczka Wam życzę.

reklama
Ainka- a widzisz ! super! czyli synio nie tyle... a mama bardziej cycania nocnego potrzebowała :tak:;-) bo synio tuli tuli i już spokojny - super kochani i oby tak dalej! :-) a jak smakowało piwko ??

Do góry