reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Czesc dziewczynki, tylko nie krzyczcie ze glosno ze mnie tak dlugo nie bylo....

Od kiedy maly chodzi to nie mozna go na dwie sekundy z oczu spuscic, bo a to wode psa wyleje, to skacze z kanapy, grzebie w smieciach, itp.
Ja dzis mialam ostatni dzien szkoly a za dwa tygodnie mam koncowy egzamin, w miedzy czasie caly czas szukam pracy i sle cv ale poki co cisza :no:
Nic nie obiecuje ale prawdopodobnie zagoszcze tu na dluzej po egzaminie.
Buziaczki :***

reklama
alex współczuję upadku Oliego :-(
aina ojej... współczuję Jasiowi :-( ciekawe od czego to :-(
jaipur 20 lat to długo :szok: wytrzymała jesteś :-p ale mam nadzieję że już dobrze :*
basiekkk heh wcaq;le się nie dziwię że taka szczęśliwa :-p
futrzaczku super że macie mieć piekną pogode forever :-p hehe u nas też mogłoby tak być bo w tym tygodniu tylko 2 dni były naprawdę ciepłe
poza tym taka do duuu pogoda ;-)
karolka hehe to masz buzy z małym :-p hihihi

co do oststniego meczu polski :-) hehe ...
umówiłam sie ze znajomymi (bo D pracował) że przyjade do nich i sobie odsapnę a oni pobawią sie z dziewczynami na tym pierwszym meczu a na mecz polski miał juz dołaczyć D
więc kumpel wpadł pomóc mi sie zabrać ze wszystkim i jeszcze jechaliśmy podrzucić laptopa D do pracy zeby mógl ten pierwszxy mecz obejrzeć...
a ja wysiadłam sobie z samochodu na chwilę nawet nie wiem po co... i wracając Vi zawołała mnie a ja sie obróciłam zeby przez szybę zobaczyć co chce i czy aby do niej nie cofnąć się ale nie chciała nic i dałam krok do przodu obracając głowę przed siebie i jak przywaliłam w kant drzwi to od razu rozcięłam sobie czoło na srodku poleciała mi krew :/ masakra..
dobrze że byłam u nich przed pracą to szybko D z szefem wylecieli mi z plastrami wacikami itp... :/
no i faktycznie zostałam u kumpli zwijając się z bólu a oni zajmowali się dziewczynami :sorry:
D dołaczył na 2 mecz ale ja nie ogladałam bo nie lubię meczy .. tylko spojrzałam na wynik , jakoś nie jara mnie to euro całe
jedynie co to na sobotni mecz jestesmy ustawieni ze znajomymi czechami :-) i będziemy razem oglądac

Pogoda ladna - od 2 godzin!
Ha!
Tu sie na wieczor robi ladnie i niebo rozjasnia :confused:, caly dzien lalo, caly dzien w domu..
Wzielam Polke na reke i wyszlysmy po 18tej troche tlenu nabrac - ale spacerek marny to jak za caly dzien...

Karolka witaj po dlugiej przerwie - sluchaj moze Pola tez zaraz zacznie smigac i sie zgadamy w jakims parku coooo??! tak w polowie drogi ;-)?? Daleko masz do Rhedy np?? tam jest piekna miejscowka, z zagospodarowanym zamkiem i piekna posiadloscia :))

Basiekk - jak zakupki?? pochwal siem pochwal :)) fajnieeeeeeeeeeeee :D

Polcia padla po 20tej przy ubieraniu pizamki :)) caly dzien nie spala :szok: !! za to noc byla dluuuga, i spokojna, a wstala dzis przed 9 jak zazwyczaj.

Witam sie i ja!
jak to dobrze,ze dzis do roboty nie trzeba isc, choc i takl pobudka byla o 5.
mlody wogole nie moze spac, juz mam dosc tego wstawania o 5 codziennie.

Sorki,ze mnie nie ma, ale zwyczajnie nie mam czasu. Do tego malemu ida czworki i jest OKROPNY!

Czytam Was dosc czesto ale naprawde nie mam sily nic napisac.
Przepraszam, mysle,ze jak sie ograne to bedzie lepiej

:szok::szok::szok: cisza tu straszna:szok::szok:

Andzia chociaż napisz że jesteś obecna na forum..podpisz listę.

Ja się witam i melduję,że zaraz jedziemy do mojej siostry. Miłego weekendu wszystkim życzę. Pewnie w poniedziałek dopiero do Was luknę :*

Ja też się witam w sportowym nastroju.
POLSKA tutututu POLSKA tutututu!!!
Jolek, miłej wizyty życzę!
Basiek, pochwal się piątkowymi zdobyczami! A tak w ogóle to zazdraszczam:)
Andzia, Karolka, jak miło Was widzieć, wpadajcie częściej:)

Ja przez weekend sama z młodym. Dzieć śpi, ja wciągam obiad, a później na drugi spacer polecimy, bo grzechem by było nie wykorzystać tej pogody za oknem. Buziaki.

Jestem na chwile

Maja masz na mysli Rhede Widenbruck (czy jak to sie tam pisze ;-)), to mam chyba jakies 30-35km wiec nie jest tak daleko napisz mi na facebook to sie umowimy ;-***

U nas dzis leje ale za to cieplo, maly spi a ja spadam pod prysznic bo dzis musimy isc na impreze urodzinowa :confused::dry::confused2:

milego dnia:happy2:

reklama
Melduję się!!
Oli mnie dzisiaj zadziwił bo spał w dzień od 9.20-12.10 i pewnie by dłużej pospał ale Go obudziłam. Mały chyba odsypia nocki w dzień, bo w nocy to sie co chwile kręci. A teraz zasnął uwaga nie przy cycusiu tylko w spacerówce. tak więc od dziś uczymy się zasypiania w dzień w ten właśnie sposób. Ale jestem dumna z mego synusia.

U nas przed chwila przeszła mega wielka burza, lało nieba ze aż strach, pełno wody jest teraz. A jeszcze musimy wyjść na zakupy. Ale juz słoneczko znowu wyszło jupi.

Miłego weekendowania:)

Do góry