reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie BBbabki:)
u nas piękna pogoda się zapowiada, słonko świeci - wczoraj za to cały dzień padało.
Po audycie, uff... 5 niezgodności na tak szeroki dział to ponoć całkiem niezły wynik, dobrze, ze ja za nic nie odpowiadałam :-)

Teraz psychiczny luz do października - następna kontrola:sorry2:.

spróbuję Was nadrobić.

edit: za rozmowne nie byłyście - jedna strona zaległości...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane
Ja dzisiaj tylko do 12:-), potem małż zabiera mnie i Marti na szoping:-):-):-). Cieszę się jak dziecko :-).
Już współczuję mężowej karcie płatniczej:-D:-D:-D.
Pogoda u mnie ble, mam tylko nadzieję, że jutro się wypogodzi i będzie szał ciał:-).

Hejcia :-)

U Nas dziś piękna pogoda ! i tak ma zostać już forever! :-)

Joluś- wow toście pospali :tak: i Tobie również życzę mega pogody!
Lepidoptera- ufff dobrze że już po , ja też odetchnęłam z ulgą bo tylko Cię męczyli i męczyli , teraz na rok spokój :-D:tak:
Jaipur- Ty leniuszku! :-p mam nadzieję że i u Was się wypogodzi :-)
Basiekk- ojjj zazdrościmy zakupków! zabierzecie Nas też ??? ;-):-) miłego i pochwalcie się na co tatusia naciągnęłyście :-D

a u Nas tatuś chory więc wiecie jak to jest trzecie dziecko w domku... :tak::-D ale dziś i tak już ciut lepiej bo naszprycowałam go tabcinem - zawsze działa :tak:

Hello!!
U nas piękna pogoda, słonko świeci i robi sie coraz cieplej, jak młody sie obudzi to brykamy na spacerek!
Oli dzisiaj fatalnie spal, chyba idzie mu kolejny ząbek bo popłakiwał przez sen;(
Basiek ja tez sie na zakupy!
Jaipur hej ho hej ho do pracy by się szło!
Jolus zazdroszczę spanka:)

hej dziewczyny :-)
witam po przerwie... nie wchodziłam na forum bo nie miałam ani siły ani czasu...
z chorobą jeszcze zajmowałam się dzieciakami przez co nie miałam absolutnie siły na nic :/
teraz czuję się lepiej ale nadal nie słysze na ucho :-( i nadal biorę antybiotyki...

zaraz poczytam co tam u was się działo...

futrzaczku - niestety nie na rok, bo to był dwutydodniowy audyt, a już wiemy, że w październiku będzie kontrola - bez sensu, bo tematycznie obejmie część z tego, czym teraz się zajmowaliśmy...

Hejka.

Lepi super,że już po kontroli:)

Jaipur udanego dnia w robocie.

Futrzaczku
zazdraszczam pogody. U nas nie pada, słońca nie ma i piździ strasznie :/ Zdrówka dla małża.

Basiekkk ja też chcę ja też!:)

Madzik lecę poczytać co tam się u Was dzieje.

Alex identyczna nocka za nami :(

Muszę zaraz młodego położyć spać i ogarnąć chatę, skoro jutro jedziemy.Do tego M przed chwilą dzwonił że może jego macocha na kawę zjedzie :dry:
Bekę miałam dziś z siebie. Dzwoni z rana telefon patrzę moja mama. Od razu panika że coś się stało, bo zawsze kontaktujemy się w weekendy..odbieram słucham tonu głosu, a ona zaczyna recytować jakieś życzenia. Słucham i myślę o co jej chodzi :confused: Zapomniałam,że mam dziś imieniny :-D:rofl2:

reklama
Mojeszczęścia a myślałam dziś o Tobie,że zamilkłaś. Dzięki :*
DonKichot też gdzieś uciekła, Agacio trzeba do porządku doprowadzić!! Agnieszka, Poziomka (chociaż z nią wczoraj pisałam). Karolka, Żelka, Andzia_26, Bra, Ewcia3004,MajowaMamusia, Paula04, Ypra i wiele wiele innych dziewczyn...HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO gdzie się podziewacie?????????
Hope przed wczoraj do mnie pisała że ma przekroczony transfer i nie może na BB wejść. Pytała co się dzieje u nas:)

Do góry