reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Melduje się!
U nas pogoda tez do dupy cały czas pada, ale od jutra ma być juz ładnie:)
ale mi sie nic nie chce robić, najlepiej bym poszła spać;(
pozdrawiam

Byłam z siostrą na spinningu się wyżyć, położyłam Majkę i mam czas dla siebie, ale nie dam rady, bo jestem padnięta. Przedwczoraj byliśmy u znajomych na meczu, nakrzyczałam się i naszalałam, w domu byliśmy o 1.oo, a o 5.oo Maja wstała. Spałam niecałe 4 godziny. Nie odespałam tamtej nocy i to się rzuca na każdy dzień teraz.
Na mecz zrobiłam babeczki białoczerwone, które wszystkim smakowały, jak macie ochotę na przepis to służę - na odpowiednim wątku oczywiście.
Idę myć się i spać. Pot po spinningu miałam nawet na tyłku na spodniach, o bluzce nie wspomnę jaka w ciapki, taki był wycisk.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja. Pogoda u nas dziś do doopy..za dużo Wam słońca wczoraj oddałam :p Wstaliśmy dziś z Igorem o 10tej :szok: Już dawno młody nie dał mi tak pospać.
Zamawiam sobie pogodę na weekend bo jedziemy do mojej sister:)

Muli mnie przeokropnie więc pewnie zaraz bryknę spać z młodym ( tak tak mały glut śmiga po chacie i ani myśli spać iść :( )

Matusia w sobotę kolejny mecz:)

Witam się. U nas dziś słonecznie od rana, mam nadzieję, że już tak zostanie.
Mamy problem ze spaniem w ciągu dnia, napisałam już gdzie trzeba o co chodzi. Żal mi tego szkraba mojego, bo ja wracam z pracy a on nie ma już siły na cokolwiek, tylko chodzi i stęka.
Poza tym to jako tako u nas, nic ciekawego.

reklama
hej laseczki,
no i leje, ma sie do jutra wypogodzić!!!:-p

dzisiaj w robocie, nastrój nieco podły, bo muszę jechać a mi się nie chce:-D
na razie jem w domu śniadanko,
buziaki i miłego dzionka

Do góry