reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

POLSKAAA BIAŁO CZERWONI POLSKA BIAŁO CZERWONI !!!! POLSKA BIAŁO CZERWONI POLSKAAAA BIAŁO CZERWONI!!!!!
POLSKA TUTUTUTUU POLSKA TUTUTUUUU :tak::-):-)

jejku kochane co się dzieje w tym Naszym pięknym Wrocławiu ! szał ciał i madagaskar! super super super!

moc buziaków dla wszystkich i proszę kibicujcie tak mocno jak tylko się da! gardła mają być zdarte ino równo!!! :-D

Joluś- miłego pobytu u sister :*

edit: a jeśli jeszcze ktoś nie poczuł tych emocji to proponuję obejrzeć!
http://www.dailymotion.com/video/xrio7k_mecz-o-wszystko-polska-czechy_sport?start=3

Ostatnia edycja:
reklama
Futrzaczku, brawo! Taka postawa mi się podoba, czy się lubi mecze czy nie, powinno się wspierać naszych. No niestety nie udało się, ale nie mam żalu chociaż mi smuto, zabrakło szczęścia i tyle.

U nas wczoraj była taka ulewa jakiej dawno nie widziałam. To tego burza i grad. Maja płakała, bo nie wiedziała co się dzieje, patrzyla z przerażeniem na okna. W domu przeciekało w altanie, leciało po ścianie ciurkiem, mąż mówi że jakieś tam opierzenia nie tak. Ale widowisko było dawni niewidziane. Znajomi wszystkie pieniądze zainwestowali w sadzenie pomidorów, a ten grad rozwalił im sadzonki na drobny mak. Płakali wczoraj.
Mecz mieliśmy oglądać na dworze, ale pogoda wygoniła nas do domu. Byli tylko jedni znajomi.
Dziś spałyśmy z Mają w duzym pokoju, wstałyśmy przed 7 ale jeszcze w piżamkach oglądamy BabyTV. Obiadu nie robię, bo i się nie chce tylko dla siebie (mąż będzie spał cały dzień, a Mat u moich rodziców) a dla Majki obiadek mam.
Miłego dzionka wszystkim.

Witam się niedzielnie,

czekamy aż Zochna się obudzi i śmigamy na spacerek, bo się wypogodziło.

Matusia-żal mi tych Twoich znajomych...
futrzaczku - część mojej rodzinki (bracia z rodzinami) byli wczoraj u Was na meczu, szkoda, że taki wynik:-(
miłego wieczorku!

Witajcie. Niedawno dotarłam do domku. Głowa mi pęka :((((( Jestem wykończona. Egzaminy prawie wszystkie OK, prócz jednego...Baba dała nam popalić...chyba nie zaliczę :((((( I w dodatku POLSKA przegrała :((((((((((( buuuuuuuuuuuuuuuuu.... a ja tak ładnie się wymalowałam na mecz i zdzierałam z koleżankami gardło przed tv zamiast uczyć się na niedzielny egzamin :(

oj tam przegrali, nie pierwszy raz i nie ostatni, ale za to można było pokibicować.Teraz można sobie wybrać inną drużynę i też dopingować:-p a co tam, w końcu najważniejsze jest widowisko!

U nas weekend spokojny, nic rewolucyjnego, pogoda w sumie fajna,cieplutko.
Planujemy już w szczegółach wypad nad morze, ale się ciesze, ciekawe czy "duża woda" spodoba się juniorkowi.
Miłej nocki,,

reklama
Witam :-)

Wpadłam życzyć miłej nocki i wypatruję tej dzikiej burzy, podobno wędruje do nas, ale póki co wieczór był cudowny.

Chciałam na kolację chlebek podrzucić, mój ci on

chleb.jpg

sernika już nie podrzucę bo cała blacha poszła zanim sfotografowałam:sorry2:

Buziaczki!!

Do góry