reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hello jestem i na grilla zapraszam skrzydełka kiełbaski no i aby trochę zdrowia kukurydza w kolbach z masełkiem:tak:
Jutro i w niedzielę pracuję a taka ładna pogoda:-( No ale tatuś ma okazje się wykazać.

futrzaczku z miłą chęcią :-)
lubię wrocław.. zawsze lubiłam na wyspe słodową chodzić ze znajomymi :-)
no a ogólnie to przebywałam na Przestrzennej u wujka.. tam była kiedyś taka góra koło dworca fajna :-p
aha jeszcze na Walecznych często bywałam :-p
no ale już z 6 lat nie byłam we wrocku tak na dłuzej :-( od czasu matur a później wyjazd tutaj.. i tak się porobiło :-)
ale chętnie się wybiorę napewno :-)
no i tez piję sobie piwko :-p hheheh

styna ja mam zapas piwek w lodówce więc się wperaszam na grilla :-)

dzisiaj mnie ładnie słoneczko zpiekło :-) ahhhh te upały !! 29 dstopni mamy :-)
mam nadzieje że jutro bedzie jeszcze cieplej :-p

Kamcia - to super w takim razie czekam! a na Walecznych co Ty tam robiłaś tam nic nie ma ???? :-p;-):confused: a jakie piwko pijesz sobie ?
Styna- ughhh objadam Was dziś ... ale ja po proszę tę kukurydzę !!!!! PLISSSSSSS! :*

hej, wpadłam się przywitać - pamiętacie mnie jeszcze?:zawstydzona/y:
U nas wporzo ;-) ściskam wszystkie majówki i majówczątka!!!

futrzaczku a no nie ma nie ma tam nic :-p ale mam znajomych ;-)
jak zmarł mój wujek który mieszkał własnie na przestrzennej to później jeździłam do nich :tak:
a piję sobie karpackie :-p a później wezme budweizer-a popularne irlandzkie piwo :-p i będę film jakiś oglądała sobie :-)

reklama
Ja też się witam i zmykam :-) będę wieczorkiem.

zaraz idę z dzieciaczkami na taras a potem jedziemy do Siechnic do Hanulki :-) , dziś jest tam jakiś festyn.

Do góry